![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزیز این مطلب را خطاب به آنهایی می نویسم که حیوان خانگی خودشان را واگذار می کنند ولی بعد به هر دلیل پشیمان می شوند .
![]() اعضای محترم اگر کسی حیوان خودش را می خواهد هدیه بدهد یا واگذار کند حتمی قبل از این کار دقت کافی را بکنند و تصمیم جدی بگیرند . شاید بعضی فکر کنند چون بابت دادن حیوان پولی نگرفته اند می توانند هر وقت خواستند آنرا پس بگیرند ولی شاید ندانند این کارشان ممکن است چه صدماتی را به کسانی که حیوان را تحویل گرفته اند وارد می کنند غیر از تحمل هزینه دامپزشکی و واکسیناسیون و هزینه خرید وسایل و حمل نقل حیوان باید بدانند که شخصی که یک حیوان را به منزل می برد (نه برای فروش یا جوجه کشی )حتمی مثل خود آنها روحیه حساس و حیوان دوست دارد و حتمی به آن حیوان دلبسته شده است . آنوقت این گونه اشخاص (واگذارکننده )به خودش اجازه می دهد مثلا بعد از دو روز یک ماه یک هفته با عنوان اینکه دلمان تنگ شده یا خریدار پیدا کرده ام .اعصاب و وقت دیگران را به بازی بگیرد آنها باید تصور کنند خودشان در شرایط مشابه چه احساسی خواهند داشت ؟؟؟؟!!!!! شما باید در ابتدا بطور واضح شرایط واگذاری را بیان کنید و درگیر احساسات نشوید شما باید حتمی ذکر کنید آیا شخص گیرنده در آینده حق جابجا کردن(فروش یا واگذاری) حیوان را دارد یا خیرو اگر شرایط شما دقیق ذکر نشود ایجاد سو تفاهم خواهد شد .خیلی ها در این حالت حاضر نیستند حیوان را قبول کنند و خیلی ها هم اصلا دوست ندارند شما بعدا به حیوان سابق سرکشی کنید و آنها را از نصایح دلسوزانه خودتان بهرمند کنید و اگر شرایط شما نپذیرند و برایشان قابل قبول نباشد خوب از شما حیوان دریافت نمی کنند .چون منزل آنها پانسیون شخصی حیوان شما نیست !!!که مثلا پس از یک هفته استراحت و مسافرت یاد باز پس گیری بیافتید ![]() در نهایت عقیده شخصی من این است که شما بعد از واگذاری هیچ حقی نسبت به حیوانتان ندارید و اگر شخص گیرنده به شما اجازه می دهد مثلا حیوان را ببینید یا برفرض آنرا برگردانید در حق شما لطف کرده و طلبکار بودن شما واقعا می تواند زشت باشد . ![]() در ضمن یک انسان متمدن حتمی در هنگام بازپس گیری از میزان هزینه دامپزشکی و خوراک و دارو حمل و نقل و در واقع همان پانسیون (ناخواسته ) وغیره جویا و آنرا جبران خواهد کرد !
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اخی حقی ندارند. معمولا دیدم سر میزنند که ببینند حیونشون خویه یا نه ولی پس گرفتنش واقعا زشته اگه حیوون تو شرایط خوبی باشه
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از sara_ka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
95 بار در 27 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام ،من پوریا هستم ! همونی که خودشو زنش عاشق سگ بودن ! اونا عاشق هانی سگ جدیدشون شدن اما .... این خیلی نامردیه، این اصلا درست نیست که هانی رو به آدم بدن ، چون واگذاری رایگانه با یه معذرت خوای پسش بگیرن این خیلی نامردیه، این اصلا درست نیست، خانومم شب تا صبح گریه کرد ،خواهرم شب تا صبح گریه کرد منم که ... این خیلی نامردیه، این اصلا درست نیست که با احساسات آدما بازی بشه این خیلی نامردیه، این اصلا درست نیست که با احساسات حیوونا بازی بشه این خیلی نامردیه، این اصلا درست نیست که با ذوغ و شوق مرخصی نداشته بگیری ،کلاس واجبو نری ،عروسی از قبل دعوت شده رونری و بری واسه هانیت کلی وسایل بخری که راحت باشه ولی تا میرسی خونه بهت زنگ بزنن بگن ما از واگذاریش پشیمون شدیم این انجمن حمایت از حیوانات اگه با صاحب جدید میگه اگه سگ رو میخوای حتما ببرش و اگه بردی دیگه باهاش باید بسازی تا با احسساسسات سگه بازی نشه باید باید باید به صاحب قبلی هم بگه اگه واگذار کردی دیگه کردی و هیچ راه تماسی با صاحب جدید نداشته باشه خانم یلدا با تشکر از پیگیری شما من اول صاحب سگ رو مقصر میدونم دوم شما رو به این دلیل که شما به عنوان واسط باید به صاحب قبلی این اطمینان رو میدادید که دیگه سگشو نمیبینه، از ما که گذشت اما امیدوارم این یه تجربه باشه واسه همه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,939 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آقای پوریا امیدوارم دیگه ازین تجربه ها نداشته باشین
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پوريا جان خيلي برات ناراحت شدم خيلي وحشتناكه مي دونم
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آقای پوریا خودتون می دونید که من اگه بیشتر از شما ناراحت نباشم کمتر هم نیستم بخدا منهم دیشب تا صبح نخوابیدم و همان دیشب هم به آقای احتسابیان پیغام دادم که کسی را معرفی کرده بودید همچین آدمی از کار دراومده !!
ولی واقعا بعضی مواقع کاری نمی شه کرد این بنده خدا هانی را در خانه من تحویل داده بود و می گفت الان میام اونجا باید سگ منو بدی !!!! شما نمی دونی چه اعصابی از خود من خرد شد ولی جدی کاری نمی شد کرد . اینکه شما می گویید با واگذار کننده قبلا صحبت شود اینکار قبلا شده بود و گفته بودم که اگر صاحب جدیدش اجازه داد می توانید گاهی هانی را ببینید که از نگهداریش مطمئن شوید . ولی خوب هیچ ضمانت اجرایی پشت این حرفها نیست وقتی با اصرار و تهدید سگشو می خواد شما باشید چکار می کنید . با اینکه واقعا من هیچ تقصیری در این مورد نداشتم ولی از طرف خودم از شما و خانم بسیار خوب و محترمتون عذر خواهی می کنم فقط به این دلیل که واسطه این واگذاری بودم . البته اینم بگم که در موادر واگذاری گاهی پیش میاد و همونطور که گفتم چون هیچ مرجعی اجرایی وجود نداره کاریش نمی شه کرد همونطور که همین دوست خوبم لیلا که در منزلش میهمان بودید واین تاپیک را بخاطر مشگلی که برای شما پیش اومد در تالار زده 8 ماه از یک سگ واگذاری کور نگهداری کرد و حدود 5/1 میلیون برای جراحی چشمهایش هزینه کرد و گذشته از اون مثل فرزندش دوستش داشت و شبهای زیادی بخاطر جراحی چشم سگش بالای سرش نشسته بود تازه این فقط هزینه جراحی بود وسایلی که برایش خریده بود که جدا !! بعد صاحب سگ بعد از اینهمه سختی دوست من با کلک سگ را ازش گرفت و رفت که رفت !!! یا دوست دیگه ای را که سگ واگذاریش را بعنوان اینکه مشتری براش پیدا شده ازش گرفتند !! می خوام بگم شما توی این درد تنها نیستید منکه دیگه به این نتیجه رسیدم که حیوان را باید خرید که اختیار تام در موردش داشته باشید و چونکه به این نتیجه رسیدم دیگه از این به بعد در واگذاریها شرکت نخواهم کرد . من واقعا نمی دونم دیگه چکاری می تونستم بکنم که کوتاهی کردم ولی بازهم از صمیم قلب بابت هر اشتباهی که متوجه من می دونید معذرت می خوام و از طرف من اظهار شرمندگی منو به خانومتون هم برسونید.
************************** باران باش مپرس كه پياله هاي خالي از آن كيست ویرایش توسط yalda : 22nd October 2008 در ساعت 01:57 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
952 بار در 305 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خيلي حق داريد.ولي اشكال اون رفتار از اون آدم بوده و همه اينطوري نيستند.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از دلارام عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من به شخصه قبول دارم که این کار اصلا کار قشنگ و خوبی نیست و باعث میشه که صدمات روحی به افراد وارد بشه اما بعضی اوقات شما حیوانت رو به کسی واگذار می کنی و بعد از یه مدت کوتاهی متوجه میشی که صاحب جدید ، داره در شرایط بسیار بدی از حیوان شما نگهداری می کنه . بهش خوب نمی رسه و حیوان شما رو آزار میده . در اینگونه مواقع شما موظف هستی که دست به کار بشی و حیوون بیچاره رو نجات بدی ، چون شما باعث بدبختی اش شدی .
عین این مورد برای یکی از آشنایان من پیش اومد . ایشون گربهء پرشینش رو به یه خانوارهء به ظاهر عاشق حیوانات واگذار کرد . صاحب های جدید گربه خیلی قربون و صدقه اش می رفتند و کلی عاشقش بودند . دو سه هفتهء بعد از طریق یه نفر دیگه و خیلی اتفاقی معلوم شد که صاحب های جدید گربه ، اون رو در کنار چندین گربهء دیگه نگه میدارند و دوستدار گربه نیستند ، بلکه پرورش دهنده اند . گربه های دیگه هم همه این گربهء جدید رو به شدت کتک می زنند . اینجا آیا نباید دخالت کرد ؟ نباید سعی کرد گربه رو نجات داد ؟ البته این مسئله با مورد آقا پوریا متفاوته . ولی می خوام بگم نمیشه بعد از واگذاری حیوون از اون کاملا دل کند . یعنی هر کسی که حیوانی رو واگذار می کنه دوست داره که حیوانش خوشبخت باشه و در شرایط خوبی ازش نگهداری بشه . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ما هم یه بار یه سگ گرفتیم!من و خواهرم خیلی خوشحال بودیم ولی وقتی از مدرسه برگشتیم دیدیم که سگمون نیست و مامانم گفت که صاحبش اومده و گفته که نمیتونم بدون اون زندگی کنم!بعد از چتد وقت فهمیدیم که مجبور شده بدتش به یکی دیگه!!از اون به بعد هم خانوادم دیگه راضی نشدن که سگ بیارن !!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از pddl عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
95 بار در 27 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
فکر میکنید اگه من یه آدم ... بودم نمیتونستم پسش ندم؟ آدرسی از من هم نبود ، اما وقتی یه صحبتهایی میشه حتی اگه هانی رو خریده بودم هم پسش میدادم.اما اون صاحبه قبلیه که باید شعورشو داشته باشه. من به خانم یلدا حق میدم که نمیتونسته کار دیگهای بکنه ولی به نظر من این انجمن از اول تکلیفو با صاحب روشن کنه و بگه ما هم آدرسی از شخص جدید نداریم اما خود انجمن نظارت کنه |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از POORYASH عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مهم, کنید, توجه, خیلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |