![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
759 بار در 259 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ساخت خشکی برای لاک پشتها لازم و ضروری است و علت بیماری و مرگ اکثر لاک پشتهای نیمه آبزی در خانه نبود خشکی و تغذیه نامناسب است. در اینجا سه مورد از خشکی هایی که می توان به راحتی در منزل ساخت را معرفی می کنم
می توان از این نوشته طرحها و ایده هایی خلاقانه تری را بدست آورد. اگر از این طرحها استفاده کردین یا طرح جدیدی داشتین، عکسش را برای من بفرستین تا در اینجا و برای مشاهده دیگران قرار بدم[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] طرح اول)ساده ترین نوع ساخت تراریوم برای لاک پشت در خانه همین نوع می باشد. کافیست که تعدادی سنگ مسطح درشت مخصوص آکواریوم را در یک طرف آکواریوم روی هم قرار داده و برای محکم چسبیدن آن ها به هم از چسب آکواریوم استفاده کنید و یکی از آن ها را طوری شیب دار قرار دهید تا لاک پشت بتواند از آب به راحتی به روی سنگ ها برود. این نوع تراریوم برای کسانی که لاک پشت های کوچک دارند و یا کسانی که از تعداد کمی لاک پشت نگهداری می کنند مناسب می باشد. طرح دوم) شيشه اي را به طور مايل با چسب آكواريوم در درون آكواريوم (مطابق با شكل مقابل) بچسبانيد و روي شيشه نيز كمي چسب آكواريوم ريخته تا لاك پشت ها بتوانند با گرفتن چسب ها با پنجه هاي خود راحت بالا بروند و روي شيشه مايل سر نخورند. این طرح به آکواریومها و لاک پشتهای کوچکتر قابل استفاده است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] طرح سوم) در صورتي كه قصد نگهداري طولاني مدّت و اصولي از لاك پشت خود را داريد اين طرح را بسازيد. يك آكواريوم كوچك را به پهلو روي آكواريوم اصلي خود قرار داده و با استفاده از يك قطعه پلاستيك که توصیه می شود از صفحات فيلتر زير شني که از فروشگاههای آکواریومی می توان تهیه کرد استفاده شود، يك پل براي عبور لاك پشت ها از آب آكواريوم اصلي به خشكي آكواريوم كوچكتر بسازيد. می توان از چسب آکواریوم برای چسباندن قطعات فیلتر زیر شنی استفاده کرد. در انتخاب قطعة پلاستيكي توجّه كنيد كه به حالتي نباشد که بر اثر تماس با سطح پاييني لاك، باعث خراشیدن و از بين رفتن آن در طي مدّت هاي طولاني شود. عکسهای نمونه ساخته شده این طرح : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] - [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] با ساخت خشکی برای لاک پشت از بسیاری از بیماریهای لاک پشت جلوگیری خواهد شود. توجه شود که خشکی موفق خواهد بود که لاک پشت از آن استفاده کند. برای جلب کردن بیشتر لاک پشت به استفاده از خشکی، نسب لامپ هالوژن و یا لامپهای دیگر برای گرم کردن ناحیه خشکی در بالای آن اکیدا توصیه می ش[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از LOUSIFER عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
759 بار در 259 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
راستی تمام صفحه های مربوط به لاک پشت رو سرچ کردم مطلبی در این خصوص ندیدم امیدوارم 50تا ناظر ومدیرکل بهم گیر ندن برای تکراری بودن تاپیک
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از LOUSIFER عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لاک, نحوه, پشت, برای, خشکی, ساخت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|