![]() |
|
|||||||
| حیات وحش |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
759 بار در 259 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
شیطان تاسمانی در جنگلهای تاسمانیا زندگی میکند.این حیوان پناهگاهی در تنهٔ تو خالی درختان یا حفرهها و غارها برای خود پیدا کرده و از پوست و برگ درختان یا علفها محل خواب درست میکند.شیطان تاسمانیا در بزرگسالی علاقه به خوردن گوشت با دندانهای بسیار تیزش دارد و اغلب مردار و لاشهٔ حیوانات را میخورد، در صورتی که گوشت پیدا نکند از کیاهان، تخم ماهی و سوسک هم تغذیه میکند.شیطان تاسمانیا پستاندار است و به بچههای خود شیر میدهد و مانند کانگرو کیسه دار است. در هر بارداری چهار بچه در کیسهٔ مادر به مدت ۱۵ هفته زندگی میکنند.رنگ این حیوان سیاه با خالهای سفید است و تا ۹۰ سانتیمتر رشد میکند.صدای این حیوان برای هشدار دادن به حیوانات دیگر بخاطر حفظ غذا یا محل زندگی به صورت جیغهای بلند و ترسناک است.شیطان تاسمانیا ۴۲ دندان استخوانی سفت و برنده دارد. ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای بچه ها کافیه فقط یه بار صدای این جانور رو بشنوید که جطوری جیغ و داد می کنه و صدا در میاره ! دیگه تا آخر عمرتون فراموشش نخواهید کرد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Mar 2008
7,194 بار در 1,335 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شیطان تاسمانی :
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] شیطان تاسمانی (TASMANIAN DEVIL) در جنگلهای تاسمانیا زندگی میکند. این حیوان پناهگاهی در تنهٔ تو خالی درختان یا حفرهها و غارها برای خود پیدا کرده و از پوست و برگ درختان یا علفها محل خواب درست میکند. شیطان تاسمانیا در بزرگسالی علاقه به خوردن گوشت با دندانهای بسیار تیزش دارد و اغلب مردار و لاشهٔ حیوانات را میخورد، در صورتی که گوشت پیدا نکند از گیاهان، تخم ماهی و سوسک هم تغذیه میکند. شیطان تاسمانیا پستاندار است و به بچههای خود شیر میدهد و مانند کانگرو کیسه دار است. در هر بارداری چهار بچه در کیسهٔ مادر به مدت ۱۵ هفته زندگی میکنند. رنگ این حیوان سیاه با خالهای سفید است و تا ۹۰ سانتیمتر رشد میکند. صدای این حیوان برای هشدار دادن به حیوانات دیگر بخاطر حفظ غذا یا محل زندگی به صورت جیغهای بلند و ترسناک است. شیطان تاسمانیا ۴۲ دندان استخوانی سفت و برنده دارد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به گزارش سرویس «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تنی چند از محققان دانشگاه علوم جانوری تاسمانی به شبکه خبری بیبیسی گفتند گونههای شیطان تاسمانی به علت ابتلا به بیماریهای ویروسی و سرطانی دچار انقرض و یا کاهش تولید نسل شده و امکان اینکه تا چند دهه آینده تمامی گونههای این جانور بومی تاسمانی از میان برود، وجود دارد. «سدریک» اولین گونه از شیطان تاسمانی است که نشانههایی از ابتلا به سرطان صورت در وی مشاهده شد و پس از آن محققان دانشگاه علوم جانوری تاسمانی به درمان این جانور پرداختند تا بتوانند این جانوران را از خطر منقرض شدن نجات دهند. پروفسور «کرگ وودز»، یکی از محققان دانشکده علوم جانوری دانشگاه تاسمانی گفت: اگر یکی از گونههای شیطان تاسمانی دچار سرطان صورت و یا دیگر بیماریهای ویروسی شود، گونههای دیگر این حیوان نیز همان بیماری را میگیرند و در نهایت نسل این حیوانات با انقراض مواجه میشود. وی افزود: گروه ما در تلاش است تا راهکارهای مختلف را در زمینه جلوگیری از بروز سرطان و بیماریهای ویروسی در شیطان تاسمانی به کار بسته و اعمال کند در غیر این صورت نسل آنها تا 20 سال آینده از روی زمین منقرض خواهد شد.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,619 بار در 1,267 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
فرمانرو: جانوران شاخه: طنابداران رده: پستانداران فُرورده: Marsupialia راسته: Dasyuromorphia خانواده: Dasyuridae سرده: Sarcophilus گونه: S. harrisii شیطان تاسمانی (TASMANIAN DEVIL) در جنگلهای تاسمانیا استرالیا زندگی میکند. این حیوان پناهگاهی در تنهٔ تو خالی درختان یا حفرهها و غارها برای خود پیدا کرده و از پوست و برگ درختان یا علفها محل خواب درست میکند. شیطان تاسمانیا در بزرگسالی علاقه به خوردن گوشت با دندانهای بسیار تیزش دارد و اغلب مردار و لاشهٔ حیوانات را میخورد، در صورتی که گوشت پیدا نکند از گیاهان، تخم ماهی و سوسک هم تغذیه میکند. شیطان تاسمانیا پستاندار است و به بچههای خود شیر میدهد و مانند کانگرو کیسه دار است. در هر بارداری چهار بچه در کیسهٔ مادر به مدت ۱۵ هفته زندگی میکنند. رنگ این حیوان سیاه با خالهای سفید است و تا ۹۰ سانتیمتر رشد میکند. صدای این حیوان برای هشدار دادن به حیوانات دیگر بخاطر حفظ غذا یا محل زندگی به صورت جیغهای بلند و ترسناک است. شیطان تاسمانیا ۴۲ دندان استخوانی سفت و برنده دارد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] قدرت جیغ های این حیوان درنده خو به قدری بالاست که جرات نزدیک شدن خونخوارترین شکارچیان دیگر را که شاید چندین برابر جثه ی شیطان تاسمانی را دارند .از آنها گرفته است.جالب اینکه قدرت دندانهای برنده و آرواره های پولادین این شیطان به قدری بالاست که هیچ اثری از شکار خود باقی نمیگذارد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از نیما عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2009
1,142 بار در 311 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا فریاداش شبیه شیطوونه
ترسناکه ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2008
3,162 بار در 668 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ادغام شد.
آغاز سخن بنام پروردگار یوز آری به چشمان من نگاه کن شاید بتوانی غرور از دست رفته ام را به من باز ستانی. روزگاری ایران موطن من بود و حال دشتی از کویر خشک! اگر امروز سکوت کنی سکوت مرا نیز فردا خواهی شنید. پس امروز به بپا خیز ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از rozanna عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تاسمانی, شیطان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |