![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
میلیون ها انسان طرفدار حقوق حیوانات در سراسر دنیا هرگونه کیف یا کفش و پالتوی پوست را تحریم کرده اند . این فعالین حقوق حیوانات علاوه بر اینکه به هیچ روی از این کالاها استفاده نمی کنند ، با تجمع و اعتراض در مقابل کارگاه های تولید پوشاک پوستی ، خواستار توقف هرگونه کشتار جانوران به خاطر پوست آنها هستند .
دوستان ! بیایید ما هم به نوبهء خود این کار زیبا را انجام بدهیم ! کالاهای پوستی را تحریم کنید ! خرید بیشتر کیف و کفش و پالتوی پوست مساوی است با قتل تعداد بیشتری از روباه ها و سمورها و ... با دوستان و آشنایان خود هم صحبت کنید و سعی کنید آنها را قانع کنید که اگر واقعا طرفدار حقوق حیوانات هستند به هیچ روی از کالاهای پوستی استفاده نکنند . پوست یعتی مرگ . پوست یعنی زجر حیوانات . پوست یعنی قتل و جنایت ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پوست یعنی قتل !!! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پوست ممنوع !!! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پوست یعنی مرگ ! به کالاهای پوستی بگوئید "نه!" اگر شما دوست دارید یک پالتو پوست داشته باشید ، فراموش نکنید که چگونه تولید می شود ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] عزیزم از پوست استفاده نکن ! قلب داشته باشد ! لباس های پوستی نپوشید ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Napoleon : 14th October 2008 در ساعت 11:08 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من خودم تو میدان محسنی پالتوی پوست روباه دیدم . باید این گونه کالاها رو تحریم کنیم تا مانع قتل و کشتار بیشتر جانوران بیگناه بشیم .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,344 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نمیدونم واقعآ باید چی به گم یا به کی بگم؟
![]() انسان این اشرف مخلوقات!!!حاضره به خاطره دلش همه چیزو نابود کنه؟ واقعآ چی کار باید کرد؟هر چی بگیم ,هر چقدر بگویند هیچ اتفاقی نمی افته!! ![]() تا وقتی هنوز آدمهایی باشند که واسه این جور کالاها یی که به خون الوده هستند پول بدند,کسانی هم خواهند بود که جونه این حیوانات معصومو واسه پول بگیرند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از turok عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کنید, کالاهای, پوستی, تحریم, را |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |