![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه
بنجي ديروز 3 ماهش تموم شد الان 3 روزه كه صبحا از ساعت 6 يكبند زوزه ميكشه و پارس ميكنه و سروصدا راه ميندازه بهش بي محلي ميكنم و در اتاقم رو هم ميبندم ولي كارساز نيست (هميشه ساعت 7:30 بهش غذا ميدادم) نميدونم از گرسنگي اه؟ ميترسم همسايه ها شاكي بشن چي كارش ميتونم بكنم؟ لطفا راهنمائيم كنيد ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از shohi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
79 بار در 24 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام شما ميتونيد موقعي كه سرو صدا ميكنه دعواش كنيد نه اينكه بزنيدش مثلا با تغيير دادن صداتون ميتونيد بهش بفهمونيد اين كار زشته و وقتيكه صدا نكرد اونو تشويق كنيد شما بايد سگتونو به نوعي شرطي كنيد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ehsan shams عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,944 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام . اول از این که دستشویی نداره و گرسنه و تشنه نیست مطمئن بشین بعد می تونین بهش قر بزنین و کم محلی کنین .
آخه میشل هم اینجوریه اما پارس زیاد نمی کنه تا شروع به وول خوردن می کنه من می فهمم که کاری داره و می ذارم بره دستشویی و صبحها هم بهش زودی غذا میدم که سیر باشه . . احتمال گرسنه بودن بنجی کوچولو زیاده ..
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از كجا بفهمم كه گرسنشه يا نه؟
آخه هميشه توي 1 ماه قبل ساعت 7:30 بهش غذا ميدادم در ضمن چون بنجي هنوز كوچولواه من شبا هم 10:30 بهش غذا ميدادم اينه كه فكر ميكنم از گرسنگي نباشه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
79 بار در 24 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام شما سر یک ساعت مشخص به سگتون غذا و آب بدهید اینطوری عادت میکنه سر یک ساعت مشخص غذا و آب بخوره و کارهاشو بکنه اگه مشکل دستشویی کردن سگتون است میتونید همونطور که گفتم سر یک سایت غذا و آب داده و وعده های غذایی سگتون رو موقتا یک وعده بکنید و زمانیکه غذا و آب بخوره 5 تا 15 دقیقه بعدش دستشویی میکنه که میتونید به محلی که از قبل برای این کار انتخاب کردین ببرین به این صورت تمام مشکلات شما بر طرف میشود
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
جعل و کلاهبرداری اخراج شد
212 بار در 117 پست از ایشان تشکر شده است
|
باید لوس نکنین و پر خورش کردین لوس شده وقتی که گشنش شد زودی پارس میکنه
منم سگ دارم 3 ماه نشده سروطدا میکنه اول صبی تا غذا ندم پارس میکنه به نطرم یکی از خصوصیات توله گی هستش و فکر میکنم بزرگ شه درست میشه منم این مشکل دارم ولی طدایی آنچنانی نداره تا همسایه شاکی شه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از دوبر عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
30 بار در 19 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام .نه اینا هیچ کدموش درست نیست. من تا الان چندتا سگ داشتم. اولا که سگ هیچ وقت الکی بی تابی نمیکنه.حتما مشکلی هست که شما متوجه نشدین.1.معمولا توله سگهایی که تازه تنها میمونن از تنهایی میترسنو این تا خوب شه زمان میبره. 2. حتما وهر لهظه ظرف اب باید پر باشه. 3.هیچوقت و تحت هیچ شرایتی اونوتنبیه بدنی نکنید.4.این تنها مشکلش ترسه. به دلیل اینکه همراه پارس زوء هم میکشه. 5. توله ها تا 6 ماهگی روزی 3وعده غذا میخوره.واز 1.5 سالگی روزی 1 وعده. والان از ترس و تنهاییه. امکان دستشویی داشتن هم هست. بهتره عادت کنه که بره سر روزنامه. حتما غذا روزی 3 وعده بین. من دامپزشکم. و اینایروکه کفتم طبق تجربه چندسالهو اطلاعات میگم. سگ شما غیر از صبح هم زمان دیگهای زوء میکشه؟ اگر اینطوری هست درد داره و اگر فقط صبحه به خاطره تنهایی.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,944 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بله وقتی که به اندازه کافی خواب رفته باشه و دلش بازی و ورجه وورجه کدن بخواد هم سر و صدا می کنه که بیارینش بیرون و باش بزی کنین .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,631 بار در 5,729 پست از ایشان تشکر شده است
|
کمی پیاده روی و همچنین عدم تهیج حیوان در صبح یعنی اینکه در ابتدا بیدار شدن از خواب با او بازی کنیم با صدایی خاص اورا صدا و نوازش کنیم باعث این مورد میشود در ابتدای صبح نیز مانند دیگر زمانها لازم نیست خیلی با سگ سلام اخوالپرسی گرم و بازی کنید که ا.و هم مشتاق به بازی و سر صدا شه و هر روز از شما انتظار این برخورد را داشته باشه و بصورت عادت در بیاد
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,914 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من: