![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
518 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بازم سلام
سگ شیتزوی من ( دنی ) هر روز صبح چشمانش قی میکنه . البته همونطور که صاحب اصلیش به من گفتن با یه دستمال خیس چشمانش رو پاک میکنم ولی آیا میشه از قطره چشمی که برای انسانها به کار میره ( برای رفع قی چشم انسان ) برای دنی استفاده کرد ؟؟ یا روش بهتری وجود داره که قی ها از بین برن ؟؟؟ سوال 2 : مقداری از سبیل های دنی از بالا داخل دهانش رفته و این موها همش تو دهانشه . خودشم از این موضوع بدش نمیاد و به وجود این موها عادت کرده . وقتی هم که میخواستم این موها رو کوتاه کنم متاسفانه مقاومت کرد و من هم ترسیدم که یه وقت بهش آسیبی برسه و ادامه ندادم آیا میشه این موها رو در فرصتی مناسب با قیچی ریز کوتاه کرد ؟؟؟ چه موقعی مناسبه ؟؟ اگه یه وقت من سرشو محکم نگه دارم و موها رو کوتاه کنم امکان داره که یهو عصبانی بشه و دستم رو گاز بگیره ؟؟؟ سوال 3 : در مورد حمام کردن دنی که پشمالو هست و موهاش بلنده . زمان مناسب برای حمام کردن چند وقت یک باره ؟؟ بعضی میگن هر دو سه روز یه بار بعضی میگن هر ماه بعضی میگن سالی 4 یا 5 بار نه بیشتر . باید کدوم رو قبول کرد ؟؟؟؟ خیلی ممنونم
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
جعل و کلاهبرداری اخراج شد
212 بار در 117 پست از ایشان تشکر شده است
|
در مورد حمام کردن بار ها گفته شده تو سایت و هر جا هز چه قدر دیر تر حمام کنه بهتره و سفی کن از اپیری خوشبو کننده استفاده کنی و من تاحالا سیبیل سگ کوتاه نکردم ولی تا جایی که شنیدم دقیق یادم نیست سیبیل کوتاه کنی نمیدونم چی میشه بزم بقیه هم نظر بدن
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,672 بار در 5,735 پست از ایشان تشکر شده است
|
حمام سگ نباید بیشتر از 21 روز یکبار باشه
ار اسپری خوشبو کننده انسان اصلا استفاده نکنید برای چشمهایش از محلول شست و شوی چشم ای راینس استفاده کنید ( یا سرم شست و شوی فیزیلوژِی) هر روز سگ رو برس بکشید برای اینکه ممانعت نکند سگ را بر روی بلندی قرار دهید که راحت تر بتونید شانه کنید از چای و امثال اینها برای شستن چشم استفاده نکنید برای کوتاه کردن موهای سگ و گربه خود سر عمل نکنید کلینیک های دامپزشکی معمولا آرایشگر دارند که کمک میکنه در ضمن سگ و گربه حد اقل 3 ماه یکبار باید ویزیت شه علاوه بر واکسیناسیون سالانه سگ درمان انگلی نیاز داره که خطر نشر آلودگی انگلی بسیار خطر ناکه و بسیاری از داروهای ضد انگل سگ . گربه در داروخانه های انسانی یافت نمیشود و صرفا دکتر دامپزشک تجویز میکند پس بهتره هر چه سریعتر به کلینیک دامپزشکی مراجعه کنید
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریت تالار مشاوره دامپزشکی و بیماری های مشترک
![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
1,018 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است