![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزیز بیایید منصفانه هرکداممان کارهایی که تا حالا برای حیوانات از زمان عضویتمان در این سایت انجام دادهایم بنویسیم به چند دلیل :
1 .اول اینکه این سایت یک هدف اصلی و مهم دارد "حمایت" تا چه اندازه موفق بوده ایم ؟ 2 .فرهنگ سازی ...چند نفر از ما توانسته ایم به سهم خودمان کارفرهنگی انجام بدهیم 3 .آیا عضویت در این سایت فقط با زدن پست های عاطفی یا عجیب و غریب به پایان می رسد یا در کنار این ما سعی کرده ایم مفید هم باشیم ؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2007
29 بار در 12 پست از ایشان تشکر شده است
|
سوال قشنگی بود ولی جواب دادنش سخته.
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از خودم شروع می کنم
1. در حال حاضر 3 حیوان تحت سرپرستی من هستند .یکی در خانه 2 تا در باغ 2 . 4 خانواده را موفق شدم ترغیب به نگهداری از حیوانات کنم .یک خانم وسواسی از آشنایان الان 2 تا سگ داره 3 . افرادی که قبلا از حیوانات می ترسیدند بخاطر آموزش و دادن مقاله (برداشت بعضی از سایت )دیگه نمی ترسند . 4 .افرادی که نمی توانند از حیوانات در منزل نگهداری کنند را تشویق به دادن غذا به حیوانات نظیر سگها و گربه ها و پرنده ها کرده ام .(نمونه اش خاله و پدر و مادرم .مادرم هفته ای 5 هزار تومان گردن می خره برای یک سگ ولگرد و با هم دوست شده اند .به شوخی می گوید ویروست واگیر داشت ) تهیه واکسن و دارو و کتاب برای روستاییانی که می شناسم حیوان دارند و ترویج فرهنگ مهربانی با آنها الان تقریبا 4 خانواده از اقوام که روستایی هستند برای سگها شون واکسن از تهران می خرند و با به آنها علاقمند شده اند آموزش مذهبی و نشان دادن به آدمهای مومن که مومن بودن وتدین هیچ مغایرتی با دوست داشتن حیوانات نداره پدر همسرم خیلی مومن هست قبلا می گفت دستی که به سگ بخورد باید قطع شود ولی الان سگها را از دور با چوب ناز می کند (خداوکیلی خیلی پیشرفت کرده ) ممکن است بگویید چه آدم متظاهر و از خود راضی هست این کاربر ولی اشکال نداره من احساس می کنم همه ما یکمی از هدفمان داریم دور می شویم و من بیشتر از بقیه اگر این به اصطلاح پز دادن من بتونه موثر باشه خطر فحش های آشکار و پنهان را بجان می خرم .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2007
29 بار در 12 پست از ایشان تشکر شده است
|
واقعا درود بر تو دوست عزیز
![]() من هم تا الان تونستم چند تا از سگهای بی سرپزست رو براشون صاحب خوب پیدا کنم.چند نفر رو هم متقاعد به داشتن حیوان کنم.ولی این کارها باید به صورت جامع تر صورت بگیره
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از ghazall عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
1,478 بار در 371 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
Emi tis عزیز
واقعا خسته نباشید منم واقعا میتونم بگم ذکر خدماتی که برای رفاه هرچه بیشتر حیوانات تا به حال انجام دادی نه تنها تظاهر نیست بلکه باعث تشویق هر چه بیشتر بچه های دیگه برای کمک به حیوانات میشه . راستش من به درجه بندی این فوروم یه کم میتونم ایراد بگیرم چونکه مثلا یکی که کمتر پست میزنه و دائم دنبال کمک و سرپرست پیدا کردن برای حیووناس به خاطر پستهای کم تا مدتها به عنوان تازه وارد به پرشین پت معرفی میشه و بعضی دیگه که من کاملا میتونم با اطمینان بگم که هیچ کار مفید خاصی نکردن به عنوانهای مثلا مدافع حیوانات مطرح میشن. کاش یه سیستمی هم بود که علاوه بر " سپاس " عنوانی مثل " تنبیه " یا " توبیخ " هم وجود داشت که از بعضی ها که قوانین تالالر رو میشکنن ، به اعضای فعال اهانت میکنن یا مثلا با خودخواهیشون باعث آزار حیوونی میشن از درجه شون کاسته بشه. چون میدونین که اعضای تازه وارد روی این عنوانین خیلی حساس هستن و حساب میکنن. حالا نمیدونم تا چه حد عملیه . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Tala عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون از موضوع بسیار جالب و به جایی که بیان کردید
من تا قبل از اینکه با این تالار آشنا بشم سعیم بر این بود فرهنگ سازی در مورد ماهی داری و مدیریت آکواریوم انجام بدم که در این سایت هم در همین زمینه انجام وظیفه میکنم . سعی کردم روش های صحیح نگهداری ماهی و تنظیم شرایط آکواریوم را با مقالات و پرسش و پاسخ ها آموزش بدهم . خدا را شکر می بینم که اطرافیانم که با من در ارتباط هستند در این زمینه رشد چشم گیری داشتند و دیگر به آکواریوم فقط به چشم یک وسیله ی تزئینی نگاه نمیکنند . در سایت هایی هم که فعالیت داشتم هم به همین منوال کاربران در این زمینه پیشرفت های شایانی داشتند . در زمینه ی پرندگان هم تا حدودی با راهنمایی هایی هر چند اندک ( در حد علمم ) سعی کردم کمکی کرده باشم در زمینه ی پستانداران هم چندین مورد انتقال سگ از صاحبان ناشی به صاحبان دلسوز داشتم ولی با همه ی این وجود می تونم به جراءت بگم هنوز هیچ سنگی از بر سر دیوار این مهم نزاشتم . امیدوارم هر کاربری که توی این تالار میاد حتی اگر تا الان دوستدار حیوانات نبوده از با خواندن مقالات ارزشمندی که بزرگواران در تالار قرار داده اند به این مجموعه اضافه بشه . این سایت هم شکر خدا تا کنون موجبات خیلی از حمایت ها و کمک های حیوان دوستانه شده و به جراءت می توان گفت در مسیر هدفش حرکت کرده و همچنان در حال حرکت است . در مورد پست های عاطفی هم من نظر شخصیم اینه که همین مطالب علاوه بر تشویق کاربر میتونه بار عاطفی تالار را که همه در جبهه ی حیوانات هست را بالا ببره . موفق باشید
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از PersianPet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با
بحث خیلی خوبی مطرح شده حتی اگه به این تاپیک جواب هم نمی دهیم ولی پیش خودمان فکر کنیم که واقعا تا بحال غیر از ادعا چه کرده ایم ؟ من با وجود خانواده مذهبی مادرم اینقدر با اونها حرف زدم و دلیل برای نجس نبودن سگها آوردم که حالا نه تنها به سگ من اجازه می دهند تا در خانه اشان رفت و آمد کنه بلکه اگه نبرمش همه سراغشو می گیرند و جالب تر اینکه خانواده مذهبی خاله ام به فکر آوردن سگ افتاده اند چون مطمئن شدند که دینداری منافاتی با حیوان دوستی نداره . حاج آقایی در مسیر پیاده روی من و سگم هست که با سگم مشگل داشت بعد از یک جواب منطقی حالا از دور که سگم را می بینه برایش بشکن می زنه و نازی نازی می کنه من بیشتر سعی می کنم واقع بینانه مزایا و مشکلات نگهداری حیوانات را شرح بدهم و همیشه از اینکه دیگران را ترغیب کنم که حیوان نگه دارند ترسیده ام شاید به دلیل این باشه که خیلی حیوان دیدم که از خانه و زندگیشون آواره شده اند و برای واگذاری گذاشته شده اند ولی یک کاری که به نظر من مهمه و شاید زیاد بهش نپرداختیم اینه که با کمک هم شرایط راحت تری را برای کسانی که حیوان دارند فراهم کنیم من سعی می کردم با نگهداری موقت حیوانات دوستانم وقتی امکان بردن حیوان با خودشان را ندارند شرایط را برایشان راحت تر کنم فکر می کنم اینطوری کمتر مردم به فکر رد کردن حیواناتشون می افتند مثلا من خودم الان که عیالوار شدم و 2 تا سگ دارم در به در دنبال پانسیون نزدیک و مطمئن می گردم و می دونم که خیلی ها مشگل منو دارندمثلا خانواده ای به من سگشون را برای واگذاری سپرده بودند چون وقتی می روند شهرستان جایی نیست که نگهش دارند یک بار پانسیون گذاشته بودند که بیمار شد. مدتی هم در واگذاری حیوانات کمک می کردم اگر هم کاری از دستم برمیامد برای حیوانات بیمار انجام می دادم
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
958 بار در 275 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من با كمال ميل حاضرم بطور موقت سگ دوستان رو نگهداري كنم .
البته به شرطي كه سگه منو نخوره! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mehmo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
789 بار در 288 پست از ایشان تشکر شده است
|
راستش من زماني با اين سايت آشنا شدم كه ميخواستم يه گربه ملووس بخرم...(روبي خانووم) تا حالا هم هيچ كاري نتونستم بكنم فقط تونستم يگ گربه واگذاري براي دوستم جوور كنم كه متاسفانه وسط راه كاربر گرامي از واگذاري گربشون منصرف شدن و قصدشون فروش گربشون ميشد.... به هر حال من خوشحال ميشم بتوونم كاري انجام بدم ....... ولي تا حالا كه نشده
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از mamane RUBI عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من تلاش کردم فرهنگ سازی انجام بدم به نوبهء خودم . سعی کردم با کسانی که بچه گربه ها رو آزار می دادند تو کوچه صحبت کنم و براشون توضیح بدم که این گربه هم به اندازهء من و شما حق داره که یک زندگی خوب داشته باشه . ولی متاسفانه تاثیر چندانی نداشت . یه جوری به من نگاه می کردند انگار دارم آلمانی صحبت می کنم
من به هر حیوانی که بتونم به نوبهء خودم و تا حد توانم کمک می کنم . همیشه برای کلاغ های گرسنه کیک و کلوچه می خرم و هر وقت برای گربه هام مرغ یا جگر خریده ام و دارم برمی گردم خونه ، در مسیرم اگر گربهء خیابونی ای ببینم حتما بهش یه تکه می دم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| چکار, کردیم, ؟, تا, حالا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |