![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وقتي من يك كاري را دير تمام ميكنم، من كند هستم.
وقتي رئيسم كار را طول دهد، او دقيق و كامل است. وقتي من كاري را انجام ندهم، من تنبل هستم. وقتي رئيسم كاري را انجام ندهد، او مشغول است. وقتي كاري را بدون اينكه از من خواسته شود انجام دهم، من قصد دارم خودم را زرنگ جلوه دهم. وقتي رئيسم اين كار را كند، او ابتكار عمل به خرج داده است. وقتي من سعي در جلب رضايت رئيسم داشته باشم، من چاپلوسم. وقتي رئيسم، رئيسش را راضي نگاه دارد، او همكاري ميكند. وقتي من اشتباهي كنم، من نادان هستم. وقتي رئيسم اشتباه كند، او مانند ديگران يك انسان است. وقتي من در محل كارم نباشم، من در گشتزدن هستم. وقتي رئيسم در دفترش نباشد، او مشغول انجام امور سازمان است. وقتي يك روز مرخصي استعلاجي داشته باشم، من هميشه مريض هستم. وقتي رئيسم در مرخصي استعلاجي باشد، او حتماً خيلي بيمار است. وقتي من مرخصي بخواهم، بايد يك جلسه دليل و توجيه بياورم. وقتي رئيسم به مرخصي برود، بايد ميرفت چون خيلي كار كرده است. وقتي من كار خوبي انجام ميدهم، رئيسم هرگز به خاطر نميآورد. وقتي من كار اشتباهي انجام دهم، رئيسم هرگز فراموش نميكند.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آی دست رو دلمون گذاشتی ها
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, ماجراهای, و, آقای, رئیس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |