![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران محیط زیست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,612 بار در 1,265 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نوشته شده در کتاب آفرینش (انجیل .. تورات و قرآن) : و خداوند انسان را شبیه خود از خاک خلق کرد و به او گفت ... بارور شو و زیاد شو و حکومت کن بر ماهی ها در دریا و پرندگان در آسمان و هر موجود متحرک روی کره زمین .
به نظر میرسد آدمیزاد معنی نظارت و حکومت بر موجودات دیگر را بد برداشت کرده و چنین استنباط کرده که کره زمین و هر آنچه که در روی آن است فقط بخاطر آدمیزاد بوجود آمده و لذا میتواند هربلائی که دلش خواست سر کره زمین و موجودات دیگر چه حیوانات و چه گیاهان و دریاها و....بیاورد. باکسی صحبت میکردم که درکنار رودخانه زندگی میکرد و میگفت : رودخانه را میبینی چقدر زیباست... خدا برای من ساخته و باید ازش لذت ببرم و هرکاری دلم خواست در کنارش انجام دهم (درضمن این شخص شکارچی قهاری هم بود که کلی هم پول و پله داشت و فقط بخاطر تفریح حیوانات بی گناه حیات وحش را شکار میکرد چون فکر میکرد خدا به عنوان اشرف مخلوقات این اجازه را بهش داده که هر بلائی دلش خواست سر جانداران دیگه بیاورد) یاچیزی که متداولتره و در این مملکت خیلی بگوش میرسه... خدا تمام این حیوانات را برای من آفریده تا هر بلائی دلم خواست سرشان بیاورم..... (خدا خودش گفته هرکاری دلت خواست بکن... حیوان را بکش... گیاه را از بین ببر... درخت ها را قطع کن.... دریاچه ها را خشک کن.... جنگل ها را بیابان کن... بابا خدا خودش به ما گفته اگر اینکارها را نکنیم خدا خشمگین میشه از دست ما چون تمام این نعمت ها را برای ما بوجود آورده!!!!!). به گفته خدا گوش کردیم آنقدر ثمر دادیم و تکثیر شدیم که داریم دیگر موجودات خدا را از کره خاکی بیرون میاندازیم. شاید خداوند نمیدانست چه مسئولیت بزرگی را به بی مسئولیت ترین مخلوق خود تحویل میدهد .. آدمیزادی که فکر میکند مالک زمین و مخلوقات دیگر آن است (به قول خودش اشرف مخلوقات). انسان به عنوان ناظر و نگهبان نامگذاری شد نه مالک و اشرف. ناظر میبایست حافظ ملک یا هر چیزی که به او سپرده میشود باشد برای مالک اصل کاری (یعنی خداوند). من این عقیده را دارم چون فکر میکنم که خدا مهربان و رحیم و رحمان است و به بهزیستی و رفاه همه مخلوقات خودش فکر میکند نه فقط انسان دوپا. چه باید کرد برای داشتن محیط زیستی بهتر؟ من هم بنوبه خود میتوانم لیستی بالا بلند ارائه دهم... .... بنویسم.... بازیافت زباله .... درخت ها را نبرید...منابع آب را آلوده نسازید.... گوشت کمتر بخورید (چون ثابت شده دامپروری صنعتی اثر بسیار بسیار مخربی روی کره زمین داره )، ماشینی بخرید که سوخت کمتری احتیاج داشته باشد..... کیسه پلاستکی ممنوع ....... نامه نگاری زیادی ممنوع .. از موبایل زیادی استفاده نکنید و هزار راهبرد دیگر..... ولی چه سود.... کافیست هر روز دور و برمان را نظاره کنیم با این دید و نیت که ما انسانها ناظران و مباشرین ودوستان زمین هستیم. دوستی ما با خلقت ذاتی و باطنی است..... باید عمیقا" به طبیعت احترام بگذاریم... همانگونه که سرخپوستان احترام میگذاشتند و تا جائی که میتوانیم زندگی خود را با طبیعت وفق دهیم، صدمه زدن به طبیعت را به حداقل برسانیم و تا جائی که میتوانیم به طبیعت یاری رسانیم. زیرا ما جدا از طبیعت و یا مافوق دیگر اجزاء آن نیستیم. ما هم جزئی از طبیعت هستیم از همان جنس و وابسطه به هرآنچه که در اطراف ماست. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینگونه است که با داشتن هویت ناظر (نه اشرف مخلوقات ) همواره در ضمیر نهفته خود مجبور به ترتیب دادن زندگی خود مطابق با قانون طبیعت خواهیم بود. در اصل انسان میبایست مادر زمین را دوست داشته باشد، به او احترام بگذارد و او را گرامی بدارد، زمینی که خداوند خلق کرده برای مخلوقات خود که در آن زندگی کنند و در بهبود بخشیدن محیط زیست برروی زمین و همه مخلوقات آن همیاری کنند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دراصل کارهای بسیاری است که هر انسان و شهروند خوب میتواند بنوبه خود انجام دهد یا انجام ندهد تا آسیب کمتری به محیط زیست خود وارد سازد. کارهای زیادی که خرج کردن پول و وقت زیادی هم نمیخواهد و فقط کمی فکر و کمی تغییر عادات را لازم دارد زیرا با محافظت و نگهداری از زمین و موجودات آن به خداوند نشان میدهیم که شاکر و قدردان او هستیم بخاطر زندگی روی سیاره زیبا و تمیزی که در اختیارمان گذاشته به اسم زمین. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منبع : allcreatures
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از نیما عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |