![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران گربه |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
98 بار در 30 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام راستش ميخواستم راجع به موضوعي منو راهنمايي كنيد من يه گربه دارم كه نژادش معموليه ميخوام يه گربه پرشين هم بيارم اما نميدونم اين دو تا باهم سازگار ميشن يا نه .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
اصولا هر گربه ای که تو خونه ای زندگی می کنه ، یک گربهء غریبه رو در ابتدا نمی پذیره و حالت تهاجمی نسبت بهش نشون میده . ولی کم کم و به تدریج گربهء جدید رو می پذیره یعنی چارهء دیگری نداره .اصولا دو تا بچه گربه خیلی زودتر با هم دوست می شند . اگر یکی از دو طرف بچه باشه باز هم خیلی زودتر با هم دوست خواهند شد ولی اگر هر دو گربه بالغ و بزرگ باشند احتمالا بیشتر طول خواهد کشید . گربه ها طبیعتا بسیار مالکیت گرا (Possessive) هستند یعنی صاحب و خانه و وسائل و غذای خودشون رو دوست ندارند با گربه های دیگه تقسیم کنند . مگر اینکه اون گربهء دیگه باهاشون نسبتی داشته باشه ( مادر و دختر مثلا) یا اینکه از بچه گی با هم بزرگ شده باشند . ولی باز هم این قوانین قطعی نیست و اخلاق و رفتار هر گربه با گربهء دیگر فرق داره . گربه های عقیم شده اصولا آرام تر اند و زودتر با گربه های دیگه خو می گیرند . دو تا گربه ء نر به هیچ وجه نمی تونند با هم زندگی کنند در یک خانه مگر اینکه عقیم باشند . وگرنه هر روز دعوا می کنند بر سر قلمرو . |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
33 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
من در مورد مکان خواب این مشکل رو دارم ..... دو شب گربه ی من داخل جایی که براش درست کرده ام نرفت بخوابه و یه گربه از همین معمولی هایی که شما میگید رفته بود و جای اون خوابیده بود .. هنوز هم که هنوزه گربه ی من دیگه اونجا نمیخوابه ....... اگر به غذاش هم گربه ی دیگه ای نزدیک بشه اون غدا رو هم نمیخوره .... تازه وقتی به گربه های دیگه دست میزنم ...گربه ی خودم اجازه نمیده بهش دست بزنم .... به عبارتی بهش بر میخوره ... خلاصه مکافاتی داریم ...... حالا بگذریم که خونمون شده محل پرورش گربه های بی خانمان .... وقتی میرم توی حیاط همینطور از دیوار گربه هست که میریزه پایین ...... یه کمکی هم به من بدین
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از kavirman عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
در مورد جای خواب هم گربه ها خیلی حساس اند . ممکنه از نظر ما انسان ها یک جا ، بهترین جا برای یک گربه باشه ولی از دید گربه ای ممکنه اون جا اشکالی داشته باشه که ما هر چی هم فکر کنیم به اون پی نبریم . بذارید گربه هر جایی که خودش دوست داره بخوابه و اگر هم می خواید براش لانه ای چیزی درست کنید ، همونجا درست کنید که خودش انتخاب کرده . گربه ها خیلی لجباز اند . |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كنين, لطفا, رهنماييم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |