![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,819 بار در 530 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان
من دیدم بچه ها تاپیکهایی میزنن و شعرهای مختلف توش مینویسن.فکر کردم یه تاپیک مجزا -با هماهنگی مدیر تالار- بذاریم بهتر باشه.ازین به بعد دل نوشته هاتونو تو این تاپیک بنویسید
دستان من مینوشتند برای روزهایی که به دیدار دستهای تو می آمدند اما اکنون دور از هر کاغذ خط خطی، تنهایم... ویرایش توسط My PeT : 25th October 2008 در ساعت 11:00 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام دوستان
من دیدم بچه ها تاپیکهایی میزنن و شعرهای مختلف توش مینویسن.فکر کردم یه تاپیک مجزا -با هماهنگی مدیر تالار- بذاریم بهتر باشه.ازین به بعد دل نوشته هاتونو تو این تاپیک بنویسید ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
حرفهای ما هنوز نا تمام...
تا نگاه میکنی: وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی! پیش از آنکه باخبر شوی لحظهء عزیمت تو ناگزیر میشود آی... ای دریغ و حسرت همیشگی! ناگهان چقدر زود دیر میشود! " قیصر امین پور " [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
1,176 بار در 290 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باران می خواهم بی هیچ تحمل هوا می خواهم بی هیچ کتمان در این هوای بارانی تو را می خواهم بی هیچ تحمل کتمان چه بغض بسته ای ست تمنا در این زمین کویری ترک خورده چه جان خسته ای ست در من در این بی کرانۀ ابری "اقبال معتضدی" |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
زندگی جستجوی نیمه هاست ... با ید از غیب برسد... ظهور کند... بر تو ظاهر گردد...و نیمه ات را در بر گیرد.... موتزارت:پیانوی طلایی... ناپلئون:شمشیر پولادین... ابراهیم:چشمه زمزم... آدم:حوا ... موسی:عصا... عیسی:انجیل... محمد:قران... خسرو:شیرین... بودا:نیروانا... خواننده:کتاب... مسافر:گذرنامه... رود:دریا... شمع:پروانه... مجنون:لیلا... تشنه:آب... خمار:شراب... تنها:همدم... وبرای من : تو "دکتر علی شریعتی" |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
دوباره انگار خو میگیرم به نبض زمین به تپش قلب خاک دوباره به یاد آوردهام هماهنگی را با جریان لحظهها اعتمادم را به خدا همسویی را با آونگ موزون روزگار. به هیاهوی هستی پیوستهام احساس میکنم دوباره سخت به زندگی نشستهام " الهام ناصری" |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سرشارم از شور رویش ولی آسمانی ندارم آنقدر پاک است احساس من که در خاک قلبم را در دست باران می گذارم می بارد حرف هایم در بهت مرداب و نگاهم در لایروب فراموشی ... مگر سکوت مگر سکوت دوباره برویاندم در نیزار ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
من هیچ گاه عاشق نبوده ام
کوچکی هرزه که خطوط درهم دستانم را گردوهای کولی جاده حنا گرفتند و لغت معنی خنده های رهگذران شد مشق شبم که باید از بر می خواندم دلم را در گردوهای سفید پوست کنده گذاشتم و تعارف سکه های سیاه نگاهت کردم دلم را در اولین پیچ خیابان از شیشه های دودی بیرون انداختی و خودم را با خودت بردی ... من هرزه کوچکی که ... باد حرف های در گوشی زیادی دارد برای نشنیدن ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
من خوبم
زندگی خوب است و کلمه ها که در ته سیاه چال گلویم مرده اند ، خوبند و اقیانوسی که گنج گیج مرا پنهان کرده در تن خویش هم . من دوستت دارم و رنج هایی که تاریخ کشیده تا به آرامش برساند آدم را گردن تو نمی اندازم که از نگاهت مهر می ریزد و از دستانت فراموشی من از اجساد نام ها عبور کرده ام تا بهشت بوسه هایت . بیا مرا میهمان کن ! یک بستنی با طعم جهنم که روحم کولی مناطق سردسیر است ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
تمنا می کنم تو را
برای قلبی عاریتی با لب هایی که از آن من نیست ... با دست هایی می خواهمت که به آغوشم منتهی نمی شوند سیب ها وقت رسیدن به قانون جاذبه نمی اندیشند من به فاصله ها .... ببین زادگاه اشک های من چشم های سربی کلمات نیست ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قشنگ, متن, چند, نوشته, دل, شعر, عشقولانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|