![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
132 بار در 55 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگر تصميم به تربيت سگ داريد بايد چند نكته مهم را مد نظر قرار دهيد. 1) از هر نوع نژاد سگ بايد انتظارات مربوط به آن نژاد را داشت . مثلا هرگز نمي توان دوبرمن را براي زندگي در خانه تربيت نمود. 2)گاهي برخي تنبيه ها براي برخي از سگها تشويق است پس بهتر است آنها را شناسايي و از انجامشان خودداري نماييم. 3)در آغاز تعاليم بهتر است با 10 دقيقه تمرين شروع كنيم و رفته رفته آن را افزايش دهيم . 4)از آغاز 2 هفتگي مي توان برخي تعاليم از جمله دفع در جاي مناسب را به سگ آموزش داد. 5)هميشه سعي بر فهماندن مطلب به سگ كنيم و در سرزنش سگ عجله نكنيم . 6)براي تربيت سگ بايد از دو فاكتور تنبيه و تشويق در كنار هم بهره برد . 7)اگر متوجه شويد كه سگ شما سر به هوا و بازيگوش و احمق است يا زياد به شما اهميت نمي دهد بهتر است نسبت به تعويض آن اقدام نماييد . 8)به هيچ وجه تنبيه بدني پيشنهاد نمي شود مگر در يك مورد و آن هم هنگامي است كه سگ عادت به گاز گرفتن پيدا مي كند. 9)حتي تهديد به زدن و حتي زدن سگ با لوله نيز پيشنهاد نمي شود چون آنگاه سگ شما پس از بلوغ و تكامل نيز هميشه از چيزهايي نظير چوب و لوله خواهد ترسيد و مسلما چنين سگي سگ نگهبان خوبي نخواهد بود . 10)از مهمترين و اولين آموزشها پس از تولد توله ها آموزش بايست است . 11) در دو حالت تشويق لازم است : اگر سگ كار درستي انجام داده و يا اگر سعي دارد كاري را درست انجام دهد . 12)به هيچ وجه به صورت طولاني مدت از سگ عصباني نباشيم چون سگ زود فراموش مي كند چه كرده است . 13)براي هر دستور هميشه از يك واژه استفاده كنيم . 14)هرگز زمان آموزش را پس از غذا خوردن انتخاب نكنيم چون در اين زمان سگ تنبل است . از طرفي مي توان از فاكتور گرسنگي براي تشويق سگ به انجام تمرين بهره برد. ![]()
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از petanimal عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
587 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام . من يه توله سگ ترير دارم كه يه ماه و پنج روزشه الان. مي تونم از الان آموزش هاي دفع رو شروع كنم ؟خيلي بازيگوشه و من گاهي فكر مي كنم گناه داره به اين زودي ازش توقع داشته باشم ياد بگيره . ممنون مي شم راهنمايي كنين
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,471 بار در 402 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
سگ شما الان در 5 هفتگی هستش نه؟ فکر کنم وقتش هست که یاد بگیره ![]()
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
587 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنونم از پاسختون . از امروز به طور جدي شروع مي كنم به آموزش دادنش . آخه فكر كردم ممكنه خيلي زود باشه و اذيت بشه .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یک سگ هست حدود 3 ساله بدون هیچ گونه تربیتی و بیرون از خونه نگهداری میشه!با اطلاعات ناقص من به نظر میآد که میکس پیت بول یا رتوایلر باشه!حالا سوالم.......دیگه هیچ فرصتی برای تربیتش وجود نداره؟؟؟
اینم عکسش: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pddl عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سگها در هر سني آمادگي يادگيري دارن حالا درسته هر چي سنشون كمتر باشه اين فراگيري راحت تر و سريعتر انجام ميشه اما اصلا به اي شكل نيست كه توي يه سن خاص ديگه سگ هيچ چيز جديدي نتونه ياد بگيره.براي اموزش اين سگها بهتره از مربي يا افراد با تجربه در اين زمينه كمك بگيريد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مشکل اینه که این سگ تهران نیست!یکی از بزرگترین مشکلاتش هم اینه که عاشق کندن باغچه هاست!چون سگ گارد هم هست باید آزاد باشه و بالای پشت بوم آزاده که باغچه نداره!این مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
همه سگها حتي سگهاي گارد هم احتياج به تفريح و بازي دارن.چون ميگين تربيت نشده خب بايد اموزشش شروع شه و بمرور بفهمه كه محدوديتهائي داره يعني يه زماني رو ميتونه بازي كنه .كندن خاك هم همه سگها انجام ميدن معمولا براي پنهان كردن استخوان!!!! توي مدت زماني كه براي بازيش تعيين ميشه ميتونه اين كارو بكنه.
براي مشاوره با مربي چون شهرستان هستين و ظاهرا محدوديت دارين با خانم سارا رنجبر صحبت كنين
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
اين نام كربري شون هست.خيلي مي تونن كمكتون كنن:
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] در مورد نژاد هم كه سوال كردين به نظر ميكس چند نژاد مياد و براي همين تشخيصش دشواره كه دقيقا بخوايم بگيم چه نژاديه.در مورد روت وايلر شك دارم چون هيچ كدوم از مشخصات ظاهريش شبيه روت وايلر نيست! اين عكسي از روت وايلره كه در تالار دوستداران سگ هم هست [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اينم پيت بول [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
ویرایش توسط peta : 16th May 2009 در ساعت 07:45 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,291 بار در 1,551 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
خوشحال میشم بدونم با این روش ابتکاری تا حالا چنتا سگ تربیت کردیدکه به دیگران هم پیشنهاد می کنید؟
|
||||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از sara_ranjbar1977 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قبل, نکات, کرد, این, از, به, باید, توجه, تربیت, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|