![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران سگها |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,246 بار در 294 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی از شما با سگ نژاد فیندو آشنا هستید ولی شاید باشن کسانی که این نژاد کاملاً ایرانی رو نشناسن.
می شه گفت این نژاد به نوعی با تریرها قرابت داره چون هم کوچک جثه هست و هم درگذشته برای شکار استفاده می شده. هرچند در گذشته از فیندو (همراه با سگهای تازی و باز ) برای شکار حیوانات بزرگی نظیر: شیر و گراز استفاده میشده (که خود نشانگر شهامت و شجاعت این نوع سگ است) ولی امروزه معمولاً از آن برای شکار حیوانات کوچکی چون روباه و خرگوش استفاده میگردد.که البته رفتار رترایورها رو هم داره. در گذشته به عنوان سگ اشرافی هم استفاده می شده، که بیشتر مورد پسند خانمها بوده. رنگ موهای فیندو که به هر دو حالت کوتاه و بلند وجود داره، معمولاً سفیده ولی در بعضی از مینیاتورهای قدیمی رنگ قهوه ای آن نیز دیده میشود. معمولاً دمی بلند دارند. بیشترین محلی که از این سگ استفاده می شده مناطق کردنشین ایران و ترکیه و عراق بوده. منبع: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
4,975 بار در 1,405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جالب اندازه اش چه قدریه . یعنی واقعا توآپارتمان هم میش نگهش داشت ؟؟؟؟
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
یک نفر برای من تعریف می کرد در ارومیه یه فیندو به اسم جینگو برای محافظت پسر صاحبش از حملۀ احتمالیه یه گراز نر چنان دلیرانه مبارزه می کرده که همۀ کسانی که این صحنه رو دیده بودند واقعاً شگفت زده شده بودند. البته این سگ دلیر بعد از این اتفاق به علت آسیبهایی که دیده بود چند روز بیشتر زنده نموند. ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
403 بار در 140 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جالب
الان هنوز فقط تو ایران هست یا به خارج از کشور هم راه پیدا کرده؟
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از blackfish555 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
متأسفانه این حیوان هم مثل بقیه حیوانات ایرانی از جمله گور ایرانی، یوز ایرانی، گربۀ ایرانی، تازی ایرانی(سالوکی)، ماستیف ایرانی، ببر ایرانی، هوبره ایرانی و ... در ایران خیلی کم وجود داره! ولی در فکر می کنم در ترکیه قراره یه کنل براش تشکیل بدن و احتمالاً به عنوان یه نژاد ترکی معرفیش کنن! شاید هم اینطوری براش بهتر باشه و مثل سالوکی و Persian Cat و ماستیف نسلش باقی بمونه نه اینکه در روستاها از بین بره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از persian pet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
چند روز پیش خبردار شدم در کرمانشاه کسی هست که فیندو داره؛ احتمال داره اواخر آبان برم اونجا و فیندوهاش رو ببینم، حتماً یه گزارش هم ازش درست میکنم تا شاید این نژاد سگ ایرانی بهتر و بیشتر شناخته بشه.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] میناتور، قرن 7 میلادی[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] شکار با فیندو، کیکاوس، قرن 19 میلادی[/CENTER] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
581 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
|
هفته پیش محمود آباد بودم یه بنده خدایی که محلی اونجا بود سگش رو 2 روزی داده بود دسته من که بقول خودش فاز بگیرم چون میدونست خیلی لذت میبرم از همراهی سگ. سگی که داشت 3.5ماهه و دقیقا مثل همین عکس اولیه ، فقط رنگش بین سفید و کرم بود و خیلی خوش صورت واسه منم جالب بود بدونم نژادش چیه چون شبیه سگای محلی بود ولی با جثه کوچیک جالب اینکه خیلی جسور بود و عشق شکار و از آدم نمیترسید غریبه که سربسرش میذاشت پارس میکردو دندون نشون میداد .شبها کاملا خوب نگهبانی میداد و حواسش به هر تحرکی اطراف خونه بود ضمنا یکی از سرگرمیهاش شکار شاپرکها بود که دور چراغهای محوطه جمع میشدن .
اتفاقا کسی که بهش این سگو کادو داده بود کرد بود .... البته اینم بگم که تربیت پذیریش پایین بود و یکم سر به هوا حداقل نسبت به همون تریر ...
ایرانیم وارث آزاد اندیشی کوروش پاکی زرتشت عدل انوشیروان شجاعت فرخزاد شهامت خرمدین دانش رازی هنر فردوسی عشق خسرو .... ..........................که این قادسی گورگاه منست _______کفن جوشن و خون کلاه منست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از nationalist عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|