![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
1,579 بار در 373 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام و عرض ارادت خدمت هر چی گربه است.....!
اینجانب به دلیل اسباب کشی به یک آپارتمان 75 متری دیگر نمیتوانم از 4 تا گربه ی 6 ماهه(2تانر2تاماده)که با هم خواهر و برادر هستند نگهداری کنم.....اگر کسی اینها را ازم قبول کنه خیلی ممنونش میشم.نژادشون هم British shorthair tabbyخاکستری رنگه.اسم مادر خدابیامرزشون هم ببری کماندو بود!الان اسمهاشون : سیمبا ، پریدخت ،چنگیزک ، تیمور هست....اسم بابا شون هم چنگیز بوده... اینم عکسهاشون : ابوی محترم (چنگیز) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] والده ی محترمه(ببری) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینم عکس 2 تا از بچه ها..... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] البته تشخیص بچه ها از هم در نگاه اول یه کم سخته چون همشون شبیه هم اند! و گفته باشم که من از شیراز هستم و گربه هام هم تاحالا 1 بار با شامپو مخصوص حمومشون کردم،پودر ضد انگل هم بهشون زدم و هیچکدومشون هیچ وقت سابقه ی بیماری نداشتند.... هر کسی تمایل به نگهداریشان داشت با پیغام خصوصی یا ترجیحا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به من اطلاع بده |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| واگذاری, گربه, در, شیراز |