![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
22 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
به کمکتون نیاز دارم،من یه پرشین کلاسیک ماده دارم چند وقته وحشتناک موریزی داره هر کاریم دکترا گفتن کردم اما خوب نشد، الان یک سال و 9 ماهشه،هر 2هفته حمامش میکنم (شامپویperssa )، غذاشم یه وعده نوتری بهش میدم دو وعده دیگه یا پوره یا ماست ،شیر ، یا گوشت پخته رزیمش متنوع هست گاهی هم یه کوچولو بیسکویت یا چند تا دونه چیپس خاکشم pura هست هفته ای یک یا دوبار هم قرص ویتابون(vita-bon) میخوره واسه جای خوابش هر کار میکنم حاضر نیست عوض بشه دوست داره توی سبد پلاستیکیش بخوابه، داخلشو براش بالشت گذاشتم اما انداختش بیرون همیشه وقتی از خواب بیدار میشه یه عالمه مو توی سبدش میریزه، حتی وقتی موهاشو برس میکشم یا بهش دست میزنم دستام پر از مو میشه بیشتر هم موهای کمرو دمش میریزه. یه مدتم هستش که فقط اگه توی دست خودم بهش غذا بدم میخوره وگرنه لب به غذا نمیزنه، در ضمن نمیدونم چرا برگ میخوره ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,912 بار در 6,369 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من اطلاع کافی ندارم چون سگ دارم . اما سگم موریزی داشت یه سری قرص از پرشین پت براش گرفتم خیلی بهبود پیدا کرد و الانم رشد موهاش خوبه .
من فک می کنم یه عنصری از بدن گربتون کمه مشخصش هم اینه که برگ می خوره درکتون می کنم منم خیلی نگران بودم و فک می کردم میشلم داره کچل میشه و همیشه اینجوری می مونه اما مشکل حل شد .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2007
2,749 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
|
قرص هاي مخصوص ريزش مو گربه هست ميتونيد از خود پرشين پت تهيه كنيد
قرص ها که مشهوراند به قرص مخمر از آب جو تهیه شدند و صد در صد گیاهی اند و عوارض جانبی ندارند و مو ریزش در گربه ها و هم در سگ ها را تا سطح زیادی کاهش می دند . ولی به طور کامل قطع نمی کنند . اصولا به هیچ شکلی نمی شه که مو ریزش گربه رو کاملا از بین برد . نکتهء خیلی خوب در مورد این قرص ها اینه که به علت اینکه بوی سیر می دند اکثر گربه ها خودشون با علاقه و میل این قرص رو می خورند و لازم نیست که مثل قرص های ضد انگل به زور به گربه خورانده بشند . در مورد توپ مویی هم باید بگم که گربه ها در عین اینکه خودشون رو می لیسند مقدار زیادی موی خود رو که به زبانشون می چسپه می بلعند . این موها هضم نمیشه و در اکثر موارد به صورت یک توپ مویی در میاد و درون معدهء گربه باقی می مونه و باعث می شه که گربه مرتبا استفراغ کنه و تو هضم غذاش مشکل داشته باشه . برای دفع شدن توپ مویی یا Hair-ball باید به گربهء خودتون کرم مخصوص دفع مو که همون کرم مالت باشه بدید . کرم مالت در اکثر دامپزشکی ها موجوده و گربه ها مشتاقانه اون رو می خورند چون از هضم و بوی اون خیلی خوششون میاد . باید این کرم رو هر 15 روز یمبار به اندازه ای که هر دفعه خمیر دندان روی مسواک می زنیم به گربه مون بدیم تا توپ های مویی دفع بشند . من چند وقت پیش به خاطر ریزش موی گربه م از داروخانه دامپزشکی یه قطره ای گرفتم به اسم lipiderm فکر میکنم ساخت آمریکا بود. امگا 3 و 6 و اسیدهای چرب و ویتامین آ و ای داشت که به تقویت مو و پوست و در عین حال بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن کمک میکرد و ریزش مو رو کاهش میداد. در ضمن برای کاهش ریزش مو از شامپوهای مخصوص گربه های مو بلند برای گربه تون میتونین استفاده کنین. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,912 بار در 6,369 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اتفاقا قرصهایی هم که من گرفتم برای سگم همین نام رو داشت و سگم خیلی با اشتها روزی یکدونه می خورد .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
79 بار در 24 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ریختن مو در هر موجود زنده ای هست و طبیعی هستش ولی اگه بیش از اندازه باشد همون طور که دوستان گفتن قرص برای ریزش مو ی گربتون میتونید تهیه کنید در ضمن برای خوردن برگ باید غذای بالانس شده بدین منظور میزان پروتئین.کربوهیدراتها و ..... باید رعایت کرد که اون هم میتونید از پرشیا دام تهیه کنید.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لیندای, میره, گلم, از, داره, دستم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |