![]() |
|
|||||||
| آشنایی با آکواریوم ، تجهیزات و شرایط آب آموزش و بحث پیرامون لوازم و تجهیزات آکواریوم و راه اندازی آکواریوم |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
24 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
- چیدن وسایل آکواریوم متناسب با نوع ماهی صورت گیرد . مثلا ؛ اگر از خانواده ی گورامی هانگهداری می کنید ، استفاده از گیاهان طبیعی فضای آکواریوم را به محیط اصلی زندگی آنها شبیه کرده و جلوه ی زیباتری دارد ؛ یا در صورت نگهداری از سیچلاید ها با قرار دادن مرجان جلوه ی زیباتری به آکواریوم دهید . 2- استفاده از شن های ریز شن ریز علاوه بر زیبایی آکواریوم منبع تغذیه ای برای گیاهان آبزی به شمار می رود . 3-شلوغ نکردن کف آکواریوم بهتر است به جای قرار دادن تعداد زیادی وسیله ی تزئینی مصنوعی ، از چند گیاه طبیعی و مرجان استفاده شود تا علاوه بر اشغال فضای کمتر ، زیبایی بیش تری داشته باشد . 4- استفاده از گیاه سعی کنید در آکواریوم بیش تر از گیاهان طبیعی استفاده کنید چون علاوه بر زیبایی و تولید اکسیژن چربی روی برگ آن هم منبع تغذیه ای برای ماهیان کوچکتر به شمار میروند . 5- نحوه ی چینش گیاهان گیاهان کوتاهتر را جلو و گیاهان بلند تر را عقب آکواریوم بچینید تا علاوه بر زیبایی بیش تر ، امکان مشاهده ی تمام قسمت های تانک وجود داشته باشد . 6- جلوه ی طبیعی آکواریوم هر چه یک آکواریوم طبیعی تر جلوه کند زیباتر به نظر می رسد . در این مورد با توجه به زیستگاه اصلی هر ماهی چینش وسایل تانک صورت می گیرد . مثلاً ؛ برای تانک میداس سیچلاید بهتر است از چند چوب طبیعی و سنگ استفاده شود . 7- رنگ گیاهان به دلیل اینکه گیاهان قرمز ( مصنوعی ) در آب جلوه ی زیبایی ندارند ، بهتر است هر گیاه قرمز را حداقل بین 5 گیاه سبز قرار داده تا زیباتر جلوه کند . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از asef عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
85 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام و ممنون از توضيحات خوبتون
من يكساله يه آكواريوم 40در40 و با ارتفاع 60 cm دارم. اول با ماهي گياه خوار شروع كردم بعد از يه مدت ماهيها رو فروختم و گوشتخوار خريدم، هزينه زيادي كردم ولي كمتر از يك ماه همشون مردن! دوباره رفتم خريد و اينبار يه سري مولي گرفتم اما اونها هم مردن!![]() نتيجه اينكه الان فقط يه ماهي لجن خوار مونده كه حسابي هم بزرگ شده. راستش دوباره تصميم گرفتم آكواريم رو را بندازم. شما چه پيشنهادي ميكنيد؟ من تصميم دارم گوپي بگيرم با چند تا شروع كنم خوبه؟ و يه سوال ديگه من خيلي دوست دارم كف آكواريومم شن دريايي باشه، آيا ميتونم ازش براي آب شيرين استفاده كنم يا نه؟ اگه جوابتون مثبته چه شرايطي براي نگهداري و پر كردن آب آكواريوم داره؟ در آخر بگم كه من اولين بار كه به نگهداري ماهي در آكواريوم علاقه مند شدم زماني بود كه دو تا گوپي گرفتم و يه تنگ شيشه اي و گوپي هام بچه دار شدن. ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از رامك عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2009
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
به دلیل آهکی بودن شن دریایی و ضرر آهک برای آبزیان آب شیرین نباید از شن دریا در آکواریوم آب شیرین استفاده کرد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
12 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام
من تو آکواریوم الان 2 تا پنکوس و 2 تا اسکار دارم اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری تزئین کنم من کلا با ماهی گوشتخوار حال میکنم... مرسی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
6,075 بار در 1,408 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
برای تزئین میتونید از یک کاغذ زرشکی برای پشت اکواریوم و یک لامپ مهتابی برای بالای اکواریوم استفاده کنید ... برای داخل اکواریوم هم از تخته سنگ های بزرگ چیده شده روی هم استفاده کنید و تونل هایی بسازید که ماهیانتون در اونها قایم بشن و احساس امنیت بکنند . پنگوسیهاتون خیلی بزرگ میشن پس به فکر اکواریومی بزرگتر باشد ... میتونید از گیاهای زیر استفاده کنی ... البته بگم ماهیات ممکنه بخورنشون . این کار برای راحت خوردن غذا خوبه و حضم غذارو اسون میکنه ... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] در مرود هرکدوم مطلب میزارم برات
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
12 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|