![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
86 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
ببخشید هرچقدر گشتم ببینم سوالم رو باید کجا مطرح کنم کمتر یافتم ! آخه این سوال من پزشکی نیست و شاید دوستان بهتر بتونن راهنماییم کنم خلاصه غرض از مزاحمت بعد از مدتها اصرار همساده ها مبنی بر اینکه بجای سوسیس و مرغ و اینا برو یک کم آشغال گوشت و آشغال مرغ بخر بده به پیشی ها ، ما هم خام شدیم دیروز برای اولین بار رفتیم مقداری ضایعات مرغ گرفتیم و پختیم و گذاشتیم جلوی عموجانها ولی عموجانها لب به غذای جدید نزدند و با اعتصاب غذا و مئو های معنادار خود مشت محکمی به دهان یاوه گویان شرق و غرب ( همساده اینور و اونوری ) زدند و دوباره نصف شبی ما رو به سوسیس خری وادار کردند می ترسم سرطان بگیرن از بس سوسیس و کالباس خوردن سوال من اینه که چرا به غذاشون لب نزدند ؟! من که نه ادویه زده بودم نه چیزی . فقط کمی نمک زده بودم به غذاشون . ضمنا باید بگم که روم به دیوار عمده ی ضایعاتی که خریدم مربوط به نواحی تحتانی مرغ بود و مقداری بال و اینحرفا که حسابی هم چرب و چیلی بود . ممکنه از چربی بدشون بیاد ؟ خواستم ضایعات گوشت بگیرم بپزم اما یک خانمه زرنگی آمد زودتر از من همه رو برای سگش خرید که امیدوارم سگه نخوره به حق این شبای عزیز ...ممنون می شم راهنماییم کنید . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
|
ایهل رفقا انا منتظر
بنظر شما چرا عموجانها به غذای چرب خود لب نزدند ؟ از چربی زیاد خوششون نمیاد یا ... ؟ البته یکی می گفت شاید غذا شون شور شده والا دلیل دیگه ای نداره ... با این حرف موافقید ؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از babayegholi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
22 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
ای بابا اگه همچین افتضاحیو به خودت بدن حاضری بخوری؟؟حد اقل بال و گردن براشون بگیر باچندتا تکه گوجه هویج و سیب زمینی بپز و یه کم طعم دارش کن،
گربه به طعم غذاش حساسه اگه بد باشه نمیخوره سوسیس پر از ادویه هست باید کم کم طعمشو از ذائقش حذف کنی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از mastaneh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من تا حالا ندیدم گربه چربی یا پوست مرغ بخورد، بنظرم دوست ندارند. چرا براشون شیر نمی گذاری، باید دوست داشته باشند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2007
2,749 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
|
گربه نه قسمت چزب مرغ رو میخوره نه کوشت ولی گردن و بال که پوست نداشته باشه رو میخوره، جگر سفید هو دوست دارن ولی نی دونم از نظر پزشکی ایراد داره یا نه.
سوسیس کالباس نده بهشون اصلا! تن ماهی رو با برنج قاطی کن خیلی دوست دارن . از این غذاهای مخصوص گربه بخر ارزون و به صرفه است و شیر هم غذا نیست در ضمن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از bahar-m عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
789 بار در 288 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم تا حالا به روبي آشغال گوشت و مرغ ندادم ... من فقط مي دونم كه گربهها خيلي وسواس دارن تو غذا خوردن ... روبي كه اگه ظرف غذاش كثيف باشه اصلا نميخوره چه برسه كه اين چيزها تووش باشه....
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از mamane RUBI عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
789 بار در 288 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
روبي كه به هيچ چيز دست رد نميزنه ولي من بهش زياد كنسرو نميدم باورتون ميشه توي اين تابستووني چقدر خربزه خورده !!؟؟ عاشق خربزهست!!! ![]() ![]() :clap _1:![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mamane RUBI عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
ممنون از همگی
خب جمع بندی من شد اینکه 1- بال و گردن بگیرم براشون 2- برنج و تن ماهی قاطی کنم بدم بهشون راستش هیچوقت نذاشتم بهشون بد بگذره ولی از اونجایی که سه تا هستند بعنوان عموشون کمرم زیر بار خرج و مخارج اینا داره می شکنه . راحت ترین غذایی که بهشون میدم همون سوسیسه که اینا عاشق ککتل پنیر هستند ( اینشون به خودم رفته ) و روزی 750 گرم می خورن سه تایی و غیر از ککتل بهشون مرغ دادم و گوشت چرخ کرده و ... غذای گربه هم گرفتم ( refine ) دو تاشون خیلی دوست دران اما مظفر اصلا لب نمی زنه خلاصه تقصیر اون پدر معتادشون و اون مادر بی مسئولیتشون بود که اینا رو گذاشتنو رفتن. قبل از ازدواج خوب چشماتون رو باز کنید که فردای ازدواج سه تا بچه معصوم رو نندازید گردن خاله و عمو و ... حالا یک سوال دیگه دارم کم کم هواداره سرد میشه . اینا هم توی حیاط و زیر یک بوته پیچ امین الدوله زندگی می کنند . بنظرتون چه تمهیداتی برای زمستون و سرما باید براشون در نظر بگیرم ؟ متشکرم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
518 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من به گربه هام گوشت چرخ کرده میخریدم و میدادم .
البته برای اینکه حسابی تو پر بشن تو هر وعده یک مقدار جوانه گندم هم قاطی گوشت چرخ کرده میکردم تا ویتامین های بدنشون هم تامین بشه اتفاقا" چقدر هم تاثیر داشت . ماشاا... توپه توپ شده بودن ولی چه فایده گربه همیشه گربه هست و نامرد و بی معرفت این همه بهشون حال دادم . خدا میدونه که 2 روز در میون چقدر پول گوشت چرخ کرده میدادم ، گاهی وقتا میرفتم با دو چرخه از سر کوچه براشون دو سیخ کوبیده یا یه سیخ جوجه میگرفتم . ولی نامردا هر دو شون منو ترک کردن . یعنی اولی رفت بعد از 3 ماه دومی هم رفت . از اون موقع گفتم یا سگ یا هیچی . یک موی سگ می ارزه به 1000 تا گربه ملوس و خوشگل و زیبا .
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از بابک فروزان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
|
ممنون از نظرتون بابک جان
بنظر من آزادند که بروند یا بمونند تا وقتی هستند همه سعی م اینه که زندگی خوبی داشته باشند اگر هم رفتند گله ای ازشون ندارم طبیعت عموجانها اینه و ازشون انتظار ندارم بگن ما بالباس سفید اومدیم خونه ت و با کفن سفید هم از خونت می ریم ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, ناز, چرا, پیشوهای, ؟, انقدر, دارند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|