![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران گربه |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امروزه یک واقعیت مهم در زمینهء پرورش گربه های اصیل وجود دارد که تمامی پرورش دهندگان این را مد نظر قرار می دهند و آن این است که ژن سفید ، ژن غالب (Dominating ) در میان گربه هاست .
این به چه معناست ؟ این یعنی اینکه اگر دو گربه با هم جفتگیری کنند و یکی از آنها سفید باشد ، صد در صد نیمی از بچه ها سفید خواهند بود ! این مسئله در مورد هیچ رنگ دیگری صادق نیست و فقط در مورد رنگ سفید است که این گونه می باشد . پس کافی است که یکی از دو گربهء نر و ماده ، سفید رنگ باشد . در این زمان حداقل نیمی از بچه ها سفید خواهند بود . البته این در شرایطی است که گربهء دیگر ( گربهء غیر سفید) ژن سفید نداشته باشد . یعنی اگر گربهء مقابل که مثلا طوسی رنگ است در ژن های مغلوب خود رنگ سفید داشته باشد ، یعنی به عنوان مثال پدر یا مادرش سفیده بوده باشند ، در اینصورت به احتمال قوی بیشتر از نیمی از بچه ها و یا حتی شاید همهء آنها سفید خواهند بود . هیچ رنگ دیگری در میان گربه های خانگی به قدرتمندی رنگ سفید نیست . البته باید توجه داشت ، این مسئله فقط در شرایطی صدق می کند که گربهء سفید مورد نظر کاملا سفید باشد و پوششی یک دست داشته باشد . یعنی حتی اگر چند تار موی رنگی در میان پوشش سفید گربه وجود داشته باشند ، این معادله به هم می خورد . نکتهء مهم دیگری که باید با آن توجه داشت این است که این معادله به این معنا نیست که اگر مثلا یک گربهء سفید با یک گربهء طوسی یا کرم جفتگیری کند ، حتما نیمی از بچه ها در همان زایمان اولی سفید خواهند بود . بلکه باید تعداد همهء بچه هایی که این دو گربه مجموعا ایجاد می کنند را در نظر گرفت . این بدین معناست که اگر مثلا این دو گربه 5 سری بچه تولید می کنند و مجموعا مثلا 20 عدد بچه گربه از این دو گربه ایجاد شود ، بدون شک نیمی از آن ها یعنی ده تای آنها سفید خواهند بود . منبع : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون ناپلئون جان استفاده کردیم.
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mahsan66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
559 بار در 152 پست از ایشان تشکر شده است
|
از اونجا كه تعداد گربه هاي سفيد ظاهرأ خيلي كمتر از رنگهاي ديگه هست, من فكر مي كردم رنگ سفيد مغلوبه .ممنون از مطلب خوبت.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Parshang عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
435 بار در 122 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ناپلون عزیز مرسی از مطلب خوبت
این چه عکسیه گذاشتی من که دیگه خوابم نمیبره من اون گربه اولیو که چشم دو رنگه میخوام حالا چه جوری بسازیمش ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
435 بار در 122 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم یک بار از این گربه ها داشتم
عکسش تو page ام هست
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از persiankitty80 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
مطالب من دارند دزدیده میشند و این واقعا زشته
واقعا زشته . من می گم حداقل منبع رو ذکر می کردید . مطلب من در مورد لایگر و تایگون که در تالار اگزتیک پت گذاشته ام و اون رو هم خودم ترجمه کردم را هم تو چند تا وبسایت دیدم ! دقیقا عین واژه های من ، عین عنوانی که من گذاشته ام ! این دزدیه . ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Napoleon : 22nd October 2008 در ساعت 09:21 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,546 بار در 5,717 پست از ایشان تشکر شده است
|
متاسفانه این مشکل اساسی وب فارسی است و عدم حمایت از حقوق ناشران
,ولی عصبانی نباش و خوشحال باش که مطلبت رو مردم میخونن علم مثل دانه هست کاشتن برات ولی بهتر بود که اسمی هم از تو میبود متاسفانه بارها مطالب سایت رو هم برداشتن و به نام خودشون کردن و حق چاپ محفوظ هست هم زدن خوشحالیم که افرادی چون شما داریم که به فرهنگ سازی می پردازند
ویرایش توسط Admin : 22nd October 2008 در ساعت 10:05 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ها, ژن, گربه, ،, در, سفید, غالب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |