![]() |
|
|||||||
| تالار حیوانات گم شده |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
102 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
|
سوالی داشتم نمیشه ردیابی در بدن حیوانات کار گذاشت تا هر وقت گم شدن پیداشون کرد؟ باید کاری کرد نمیشه اونها گم بشن و منتظر بشی تا یه روزی برگردن!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از kiara عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
1,478 بار در 371 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ردیابهای متعددی هستن که میتونین از اونها استفاده کنین . نمیدونم این ردیابها توی ایران وارد شدند یا نه ولی با دیدن این تاپیک گفتم شاید بهتر باشه چند تا از این ردیابها رو که به صورت آنلاین هم فروش داره با سایتهاش بهتون معرفی کنم تا شاید دوستانی که میخوان بتونن سفارش بدن .
PetSafe [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اولین دستگاهی که میخوام معرفی کنم ، به نام ردیاب PetSafe هست که از نقشه های GPS جغرافیایی استفاده میکنه. توی سایت فروشش نوشته که قبل از سفارش دادن این دستگاه 2 مرحله رو باید بگذرونید . اول اینکه ببینید منطقه ای که داخلش زندگی میکنین داخل نقشه GPS قرار گرفته ( خود سایت براتون چک میکنه ) و دیگه اینکه جزو مناطقی که Petsafe بهشون سرویس میده هستید یا خیر. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این دستگاه قیمتی معادل 179 دلار داره . غیر از خود دستگاه که به قلاده یا گردن حیوان قفل میشه ، دارای شارژر ، 4 باطری ، تسمه و قلاده جداگانه و گارانتی . سایت مربوط به سفارش این حصول با توضیحات بیشتر :[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] RomEO [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این دستگاه هم مثل قبلی با GPS کار میکنه ومحل حیوان خانگی شما رو مشخص میکنه . این ردیاب قدرت نمایش موقعیت 3 حیوان در آن واحد رو داره . به شرطی که قلاده مجهز به ردیاب به گردن حیواناتتون وصل باشه. این نوع ردیاب در 3 سایز کوچک (14"-15"), متوسط (15"-19"), و بزرگ (20"-27") به بازار عرضه شده. سایت مربوط به سفارش این حصول با توضیحات بیشتر : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] Zoomback اما دستگاه جدید Zoomback جدیدترین نوع این دستگاههاست. Zoomback علاوه بر اینکه موقعیت حیوان خانگی را در هر لحظه روی نقشه های آنلاین و دیجیتالی مشخص میکند ، امکانات دیگری را هم در اختیار کاربران میگذارد. زمانی که حیوان به مناطق از پیش تعیین شده در خارج و داخل منزل نزدیک می شود ، این سیستم به صورت خودکار پیامهای هشدار دهنده نوشتاری را به رایانه یا تلفن همراه کاربر ارسال میدارد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این دستگاه به محض قرار گرفتن روی گردن حیوان فعالیت خود را آغاز میکند و کلیه اطلاعات را در مورد موقعیت مکانی حیوان در اختیار صاحب آن قرار میدهد. دستگاه Zoomback که قرار است تا پایان ماه جاری میلادی وارد بازار گردد ، هم اکنون کلیه مراحل آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.سایت مربوط به سفارش این حصول با توضیحات بیشتر : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دستت درد نکنه طلا جان من می دونستم از اینا در اروپا و امریکا هست ولی نمی دونستم چطور کار می کنه . اطلاعاتت عالی بود =d> . کاش تو ایران هم رایج شه....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
530 بار در 179 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام کاش بشه یه ردیاب زیره ÷وستشون نصب کرد چون راحت ان را باز میکنند میندازند یه جا انهای که زیره ÷وست نصب میشوند مثل میکروچیب نصب میشه که جی بی ار اس دارن اگه یه همچین سیستمی باشه خیلی خوب میشه
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ردیاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |