![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری سگ در این تالار روشهای نگهداری سگ ـموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام و خسته نباشید . من دوتا توله گریت دین(دوقلو اند) سیاه گرفتم که به گفته ی فروشنده 45 روزه هستن البته تو دهانشون دندان دارن همین منو در مورد سنشون شک انداخته از نظر سایز تقریبا اندازه یک گربه بالغ هستن.به نظر شما سنشون درسته؟
در مورد مقدار غذایی که باید بدم سوال داشتم مثلا یکیشون با یک پای مرغ سیر میشه و تا شب هیچ غذای دیگه ای نمی خوره و بعضی وقتها همونم برمیگردونه .جدیدا هر دو دچار اسهال شدید شده اند به نظر شما مشکل از کجاست؟ من دسترسی به غذاهای آماده سگ ندارم به نظر شما از بین غذاهای خانگی چه غذاهایی بهتر است لطفا میزان آن را هم قید کنبد؟ در محل زندگی سگهام دما گاهی به 20- هم میرسد(سردسیر) به نظر شما این سرما برای توله ها قابل تحمل است؟ لطفآ زودتر پاسخ مرا بدهید چون میترسم در اثر ندونمکاری های خود آنها را به کشتن بدهم چه بسا که با همین ندونم کاری چند هفته پیش یک سگ گریت دین 6 ماهه ام در کمتر از یک هفته پس از خرید در اثر اسهال و استفراغ مرد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نمیخواهم این بلا سر این توله ها بیاید. شرمنده بابت سئوالهای زیادم با تشکر |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
5,935 بار در 1,786 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
1 توله 45 روزه دندان دارن
2 پای مرغ غذا نيست مخصوصاً واسه توله 45 روزه روزی 4 بار بايد غذا بخورن شير بز يا گوسفند /ماست/زرده تخم مرغ/برنج کته /گوشت يا مرغ/ بهترين غذا است بسته به وزن و سن غذا بايد داد شما با همين پا مرغ سگو ميکشی ببرشون دامپزشک واسه مشکلشون -20 درجه خيلی سرده حتماً بايد براشون جای مناسب لونه گرم تهيه کنی
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Houshmand عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
اينجا هم يه مطالعه بکن
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
سلام
مرسی بابت جواب سریعتون ولی من هنوز نفهمیدم که میزان غذاها چقدر باید باشه؟مثلا چقدر گوشت و برنج بدم؟ اشتهاشون کمه،چیکار کنم بیشتر بشه؟ با تشکر. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,248 بار در 295 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من باوجود بزرگانی Houshmand عزیز بنده افاضۀ فضل نمیکنم. ولی من این خوراکها رو به صورتی تجربی به توله ها می دم که هم راحت هضم می شه و هم مقویه و هم توله ها با اشتها می خورن.
تخم مرغ کامل و آب پز؛ پنیر؛ سیب زمینی آب پز و ماست رقیق پنیر رو هم اینطوری درس می کنم که حدود 1 لیتر شیر رو می جوشونم بعد در حال جوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه بهش اضافه می کنم و هم میزنم تا شیر کاملا ببره، حالا باید شعله رو کم کنی و بذاری آروم آروم بجوشه تا هم آبش و هم سرکۀ داخلش تبخیر بشه. حلا دلمه های شیر رو توی یه سبد با سوراخهای خیلی ریز بریز و بعد از اینکه سرد شد به توله ها بده. خیلی این پنیر رو دوست دارند. درضمن سرما خودش عاملیه برای اسهال شدنشون باید شبها جای گرم بخوابند و اگر اسهال شدند پودر ORS رو طبق دستور روی شاسه بهشون بده. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
وزنشون چقدر است
شما روزی 2 بر حدودن 500 ماست و شير بده 2 بار هم غذا حدودا 200 تا 300 گرم گوشت به همين مقدار برنج کمی سبزيجات هم بد نيست مثلاً هويج يا گندوم در آب خيس خورده ما مشورت دکتر هم بهشن کمی کلسيوم و ويتامين بده
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
|
با تشکر مجدد از هوشمند و persian pet عزیز
در یکی از لینکها که سگهای حدود 2 ماه را نشان داده بودید سگ من در مقایسه با آنها3/1 هم نمی شد من فکر می کنم رشدشون کمه میشه از هرمون رشد استفاده کنم؟ من عشقم سگهای قد بلند و هیکلیه عجله هم دارم میخواهم زودتر شبیه Roy (سگ شما) بشن. اعصابم رو داغون کردن خیلی کم میخورن حتی ماستو که مثلا دوست دارن به اندازه 100 به زور می خورن. ![]() فکر کنم تنها چاره ام دوپینگه،با اینکه کار درستی نیست ممکنه راهنماییم کنید از چه دارویی و به چه میزان استفاده کنم؟قول میدم به کسی نگم. ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
نقل قول:
تذکر تخم مرغ فقط زردشو بايد داد سيبزمينی هم اصلاً خوب نيست نون و سيبزمينی اصلاً بدرد نميخورن
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
شما سگتو اصلاً با سگ ديگه مقايسه نکن چون کار خوبی نيست
بفکر سلامتشن باش که سالم باشن بدن بزرگ ميشن اين مزاخرافت رو کلاه بردرا ميزنم چه دوپينگی تازه اگر هم باشه مگر به همين راحتی با برنامه و ورزش مونزم و زير نظر ان کره بايد باشه شما که حاضری چندين ميليون پو بابت ان کار بدی چرا نميری يه سگ اصيل بگيری که خودش همين جوری هست ژنتيک در هر سرت من مخالف هستم با هر مده غير طبيي و از من در ان باره سؤالی نکنيد کسی هم لطفاً نظر نده چو پاک ميکنم چون صحيح نيست اصولی نيست المی نيست دا حتا ممکنه بدليل نظرت سگ در دراز مدت يا کوتاه مدت از بين بره يا ناقص بشه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
|
پس میگید چیکار کنم.من تمام اون غذاهایی رو که گفتید تهیه کردم ولی اشتهایی واسه خوردن ندارن مخصوصا صبح ها.اول فکر میکردم واسه اسهالشون ولی الان این مشکلو ندارن .اگه غذا نخورن که رشد نمیکنند.چیکار کنم؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سگ, غذای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |