![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام . سگ من( 7 ماهشه - نژاد شیتزو - ماده ) تازگی ها به هر غریبه ای که تو خونه میبینه پارس میکنه غر میزنه کلا فکر میکنه همه کاره اونه حالا دارم باهاش شدیدا برخورد میکنم بگم که وقتی واق واق می کنه میدونه کارش بده فرار میکنه و قائم میشه . دکتش گفت با یه چیزی بزن بهش و دعواش کن ولی چون فرار میکنه منم بهش دمپایی روفرشی پرت میکنم که بی ادب . البته بگم بهش نمی خوره فقط میفهمه دارم دعواش میکنم . حالا الان چند روزه میاد رو فرش پی پی میکنه با اینه دعواش میکنم هی داره تکرار میکنه . اینم بگم که دستشویی رو روزنامه رو از 2 ماهگی کاملا یاد گرفته و اشتباه هم نداره . کاملا معلومه از قصده . حالا امروز صبح دیدم اومد رو فرش جیش کرد . با اینکه دیشب پی پی کرده بود و بد جوری دعواش کردم و باههاش قهر بودم تا صبح این کار و کرد . من باید چی کار کنم؟ چون داره بزرگ هم میشه نمی خوام اخلاق های بد روش بمونه .
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
132 بار در 55 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به هیچ وجه سگتونو نزنید . اگر از بیرون کردن از خونه یا چیز دیگه ای بدش میاد میتونید برای تنبیهش از اون استفاده کنید. گاهی اگر به سگتون کم توجهی کنید و اون متوجه بشه که با کار خاصی میتونه توجه شما رو به خودش جلب کنه حتی با وجود تنبیه هم اینکارو انجام میده. دقت داشته باشید که گاهی حیوون بعضی از تنبیه ها رو به بازی میگیره مثل همین قایم شدن بعد از پارس بی موقع. پس برای تنبیهش از اونا استفاده نکنید.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میکنم, کمکم, کنید, خواهش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|