![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,450 بار در 651 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تقاضايراهنمايي ...منيكترير 3.5 ماههدارمماتواپارتمانزندگيميكنيم قتيدررابازميكنيمسريازدرميرهبيرونميخواستمبدونمبايدچهجوري ازاينكارشجلوگيريكنم???
![]() ویرایش توسط pana : 24th September 2008 در ساعت 04:38 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,758 بار در 1,410 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
به قول مشهدی ها :" نمیتنیبخنشخبنخنش "دوست عزیز برای اینکه بتونی بهتر جواب بگیری لطفا متن خودتون رو قبل از ارسال کنترل کنید . من اصلاحش میکنم تا وقت دوستانی که با روشهای تربیت سگ آشنا هستند گرفته نشه : mehdi-192 نوشتند : " تقاضاي راهنمايي ...من يك ترير 3.5 ماهه دارم ، ما تو آپارتمان زندگي مي كنيم ، وقتي در را باز ميكنيم سريع از در ميره بيرون ، ميخواستم بدونم بايدچه جوري از اينكارش جلوگيري كنم؟؟؟ " .
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
26 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوست عزیز بنظر من شما میتونی از دستور بمون یا صبر کن استفاده کنید.بمون را در همین سایت در قسمت اموزش سگ پیدا کنید.
فرق صبر کن با بمون اینه که سگ میتواند در محدوده مشخص شما حرکت کند اما نمتواند ازش خارج بشه مثلا شما در را باز می کنید و بهش دستور صبر کن یا wait رو میدید .بذارید حرکت کنه ولی اگر خواست از در خارج بشه باگفتن نه و اصلاحش نذارید خارج بشه البته میتونی از قلاده و بند قلاده هم استفاده کنی.اول با زمان کوتاه انجام بدید مثل 5 ثانیه بعدش میتونید بهش اجازه خارج شدن بدید تشویقش کنید و جایزه بدید.دوباره داخل خانه ببرید و دستور را تکرار کنید.سعی کن از وعده غذایی تمرین کنی که سگت مشتاق جایزست. کم کم زمانتو زیاد کن.در مراحل پیشرفته میتوانی خودت با شخص دیگری بیرون در واستید و حرف بزنی یا حتی بازی کنی( مثلا با توپ سگت که تحریک بشه بیاد بیرون) {البته دستور صبر کن را بهش دادی} تا ببینی چقدر یاد گرفته من خودم به شخصه این تمرینو هنگام غذا دادن بهش هم تکرار میکنم مثلا ظرف غذاشو جلوش میذارم میگم صبر کن! دورش میچرخه یا بوش میکنه یا جلوش میخوابه ولی وقتی خواست بخوره میگم نه و میکشمش کنار 5 تا 10 ثانیه که گذشت میگم بخور امیدوارم برات مفید باشه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اپارتمان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|