![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,450 بار در 651 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تقاضاي راهنمايي ...من يك ترير 3.5 ماهه دارم ما تو اپارتمان زندگي ميكنيم قتي در را باز مي كنيم سري از در ميره بيرون ميخواستم بدونم بايد چه جوري از اين كارش جلوگيري كنم???
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با صداي بلند دعواش كن و نشون بده كه از دستش عصباني هستي و 1 مدتي باهاش قهر كن و بازي نكن
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,290 بار در 1,551 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام مهدی جان
سگتان را با بند کوتاه به دستگیره در خانه بسته در را باز کنید و به سگ فرمان بشین را بدهید خودتان بیرون روید زمانی که سگ بدنبال شما آمد بلند فرمان نه بدهید و سگ را به دخل ببرید در حالی که بسته است و این روش را چند بار انجام دهید اگر دیدید توجه نمی کند با اسپری آب پاش آب پاشیده و باز کلمه نه را تکرار کنید اگر ماند و از در خارج نشد به سگ جایزه داده و تشویقش کنید. در مرحله بعدی بند سگ را بلند کرده و همین روش را ادامه دهید و در مرحله آخر سگ را بدونه بند کنار در منزل قرار داده و آموزش را تکرار کنید این آموزش را یک هفته ادامه دهید حتما جواب خواهید گرفت. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تقاضاي, راهنمايي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|