به تالارهای گفتگوی پرشین پت خوش آمديد . جهت استفاده از تمامي امكانات لطفا ابتدا عضو شوید . برای عضویت اینجا را کلیک کنید !

بازگشت   تالار گفتگوی پرشین پت » تالارهای دوستداران حیوانات » تالار دوستداران سگها

تالار دوستداران سگها این بخش به مباحث مربوط به سگها و دیگر موارد مربوطه می پردازد مدیرارشد تالار: Houshmand

پاسخ
قدیمی 21st September 2008, 11:33 AM   #1
River
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی

River آواتار ها

5,858 بار در 1,433 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 14,758, سطح: 83 امتیاز: 14,758, سطح: 83 امتیاز: 14,758, سطح: 83
صعود به سطح بالا: 84%, 92 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 84% صعود به سطح بالا: 84% صعود به سطح بالا: 84%
فعالیت: 39%
فعالیت: 39% فعالیت: 39% فعالیت: 39%
Lightbulb حمام کردن سگ

حمام كردن اولين چيزي است كه وقتي سگ مي خريد به فكرتون خطور مي كنه .با اين كار حس مي كنيد كه ديگه سگه كثيف نيست و حالا ميشه توي خونه نگه اش داشت......

نميشه گفت كه اين تفكر اشتباه است اما نه به اين شدت. ما نبايد وضعيت جسمي سگ رو با خودمون مقايسه كنيم.فيزيولوژي بدن سك و انسان با هم متفاوت است تركيب پوست سگ با انسان تفاوت داره حتي ph پوست سگ قليايي است و انسان پوستش كمي اسيدي و انسان روي پوستش غدد عرق داره و سگ غدد عرق نداره بدن سگ بطور كامل از مو پوشيده شده و انسان خيلي كمتر.

پس چطوري تصور مي كنيد كه بايد به همان دفعاتي كه انسان به حمام مي ره سگ رو هم بايد شست؟؟؟

هيچ مي دونيد بيشتر دردسرهايي كه بعدا سگ دچارش ميشه مسبب اونها خود شما بوده ايد؟ خيلي از مراجعين به کلینیک ها گله دارن كه اين سگ دست و پاش و بدنش رو مدام مي خارونه.چون اون سگ بيچاره رو هفته اي دو بار حمام مي برده اند و حالا گله دارن كه چرا اين سگ خارشش قطع نميشه.

سگ فقط وقتي بايد شسته بشه كه بدنش بو بگيره واقعا كثيف بشه. اون هم تازه شرايط داره و در ادامه توضيح خواهم داد. سگها رو بطور عادي بايد سالي دو تا سه بار شست و اين مورد رو در سگهاي نگهبان بايد رعايت نمود اما شستشوي سگ بستگي به خيلي شرايط داره مثلا نژاد سگ كه آيا آپارتماني است يا نگهبان مو بلند است يا مو كوتاه جنس موها چيه؟ مثل اشپيتز موهاي زبري داره يا مثل مالتيز موهاش نرم است؟؟؟و سن اش چقدره؟ چند بار بيرون ميره محل زندگيش كجاست آيا در حومه شهر زندگي مي كنيد يا در وسط شهر؟؟؟

با شرايطي كه گفته شد در مورد سگهاي آپارتماني بايد ماهي يكبار سگ رو شستشو بدهيد و نه بيشتر.
حتما خواهيد گفت كه چكار كنيم سگ بو نگيره؟؟؟

بايد هر روز بطور مرتب موهاي سگ رو برس بكشيد و با اين كار موهاي مرده رو جمع مي كنيد و اونها بو نمي گيرند عروق خوني سطح پوست و فوليكولهاي مو تحريك مي شوند و چربيهاي سطح پوست بصورت يكنواخت در سطح موها و پوست پخش خواهند شد و موها نمدي نخواهند شد و جريان هوا به سطح پوست خواهد رسيد..
پس يادتون باشه همين مسئله برس كشيدن كمك شايان توجه اي در كم كردن بوي خاص سگ خواهد داشت و موها كمتر خواهد ريخت و موها درخشش و نظم خاصي پيدا خواهند كرد.

از طرقي با شستشوي زياده از حد چربيهاي سطح پوست حل خواهد شد و استقامت فولبكولهاي مو از بين مي رود و موريزش رو در پي دارد.و موها ترد و شكننده و جلاي لازم را نخواهند داشت.

سگها را معمولا از سن تولگي بايد به شستشو عادت داد و معمولا از سن 5 هفتگي به بعد مي توان سگ را شست و بايد سگ را بتدريج با حمام دادن عادت داد.

قبل از اينكه سگ را بشوريد بايد موها را به دقت برس بكشيد و دقت كنيد كه موها نمدي نباشند و هرگز سگي كه موهايش نمدي شده است را نشوييد چون آب به سطح پوست نخواهد رسيد و وضعيت موها هم بدتر خواهند شد.پس مهمترين وظيفه شما باز كردن موها از هم است و اگر وضعيت موها خيلي نامناسب شده باشد بايد موها را كوتاه كرد و معمولا از برسهاي مخصوصي استفاده مي شود كه الكتريسيته ساكن ايجاد نكنند و يا نوك سنجاقهاي برس تيز نباشد تا به پوست آسيبي نرسد.

شما هم بايد لباس مناسبي داشته باشيد تا اگر سگ خودش رو تكون داد براتون مهم نباشه و سگهاي بزرگ را در موقعي كه هوا گرم است بايد بشوييد و دقت كنيد كه در روزهاي سرد و يا روزي كه باد مي وزد اگر اينكار رو كرديد تا وقتي كه سگ كاملا خشك نشده اون رو در محيط باز نفرستيد.

سگها معمولا دوست دارند كه خودشون رو به آب بزنند اما بعضي هاشون از حمام وحشت پيدا مي كنند و اين شما هستيد كه نبايد اين ترس رو به جون اونها بندازيد وخيلي بايد با حوصله سگ رو بشوييد. اگه حمام منزل شما وان داره بهتره كه وان رو تا نصفه از آب پر كنيد و اسباب بازي هاي پلاستيكي سگ رو هم در داخل وان قرار بديد و سگ رو آهسته و با حوصله به داخل وان ببريد.و بگذاريد كه خودش رو پيدا كنه و حتما هم آب وان بايد ولرم باشه و در اين موقع از شامپو استفاده نكنيد. بعد كه از آب بازي حسابي سير شد كم كم شروع كنيد به شستنش ، قبل از شروع با شستشوي سگ بهتره كه يك گلوله پنبه رو با وازلين طبي چرب كنيد و داخل گوش سگ بگذاريد تا آب وارد گوشش نشه و همچنين بهتره كه قبل از حمام كردن سگ موهاي بين پنجه هاش رو كوتاه كنيد و همينطور موهاي زير دم و موهاي اطراف چشم و روي بيني البته نزديك به چشم ها .
.
حالا مي خواهيم كارمون رو شروع كنيم از كجا و چگونه؟؟؟؟

اگه سگه توي وان بهش خوش مي گذره كار شما راحت خواهد بود ولي اگه مجبوريد كه از تشت استفاده كنيد يه كمي كارتون سخت تر ميشه در مورد سگهاي سالم حمام كردن و خيس كردن بدن سگ بايد از پشتش شروع بشه ولي در مورد سگهاي بيمار و آلوده به كك و كنه بايد از روي سر شروع كنيد .و دليلش هم مهاجرت كك ها از سمت بدن به سر است . البته وقتي حيوان بيماري پوستي داره تعداد دفعات شستشن بيشتر خواهد شد و طبق نظر دكتر دامپزشك بايد انجام بگيره

ابتدا حيوان را خيس مي كنيد و بعد كه همه جاش خيس شد از شامپوي مخصوص سگ استفاده كنيد دقت كنيد كه شامپوي خودمون رو استفاده نكيند چون PH پوست سگ قليايي است و باعث آسيب رسيدن به پوست سگ مي شود و اگر شامپوي مخصوص سگ رو در اختيار نداريد از شامپوي بچه ها كه تركيبات آمفوتريك و خنثي دارد استفاده كنيد و مي تونيد از شامپوهاي پروتئينه كودكان هم استفاده كنيد. و شامپوهاي هربال و گياهي هم خوب هستند اما بايد اسيديته آنها را در نظر بگيريد شامپوهايي در خارج از كشور وجود دارند كه تركيبات جو دو سر را دارند و خارش را كم مي كنند.

شامپو را در سطح بدن سگ پخش كنيد و سعي كنيد فقط يكبار در آن نوبت شستشو از شامپو استفاده كنيد.و همه قسمتهاي بدن سگ را به دقت شستشو دهيد مخصوصا بين انگشتان پا و دست را حتما متوجه شديد كه بيشترين جايي كه بدون دليل خارش مي گيره همين بين پنجه ها هستند و علتش هم اينه كه معمولا تمام چرك بدن به روي پنچه ها سرازير مي شود و اگر خوب شستشو نشود و آبشور نشوند بعد از حمام و خشك شدن ايجاد حساسيت و خارش مي كنند..

نحوه شستشو و دست كشيدن شما هم مهمه دقت كنيد كه باعث نمدي شدن موها نشويد و بعد كه حيوان را آب كشيديد اون رو در يك حوله بزرگ بپيچيد و خشكش كنيد اجازه ندهيد كه سگ با تكان دادن هاي پياپي خودش رو خشك كنه چون عادت داره خودش رو روي زمين و روي مبل و فرش بكشه و حداقل اثرش اينه كه موهاش توي هم برن و نمدي بشن.

بعد كه با حوله خشكش كرديد از سشواري كه دماي خيلي زيادي ايجاد نكنه و صداي كمي هم داشته باشه استفاده كنيد و موهاش رو دوباره برس بكشيد .
اگر بدن حيوان زود بو مي گيره : مي تونيد فاصله زماني بين دفعات شستن را افزايش بدين و در فاصله هاي كمتر از شامپوي خشك استفاده كنيد. شامپوي خشك پودرهاي مخصوصي است كه بايد بر روي پشت حيوان بريزيد و با حوصله حيوان را برس بكشيد و آن پودر مخصوص و تركيب خاصش همان شسشتن با آب رو براي شما انجام مي ده و خوشبختانه اين شامپو در ايران موجود است .

هر وقت بدن حيوان بو گرفت دليل بر كثيف بودنش نيست شايد مشكلات ديگه داشته باشه مثلا كيسه هاي مقعدي پر شده باشند و يا دندانهاش بو گرفتن و يا ممكنه دچار بيماريهاي اختلال هورموني شده باشه.
و نكته آخر در مورد سگهايي است كه كنار چشم و روي بيني اونها اشك باعث بد رنگ شدن آن ناحيه مي شود در اين موارد مي تونيد با يك مسواك نرم متعلق به بچه ها آن ناحيه را مالش دهيد.
.
بر گرفته از وب سایت : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
.
.......... ابدیتی بسازم

River ?????? ???   پاسخ با نقل قول
10 کاربر برای این پست سودمند از River عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات ...
قدیمی 21st September 2008, 01:52 PM   #2
Emi tis

کاربر تازه آشنا

کاربر تازه آشنا

Emi tis آواتار ها

672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 5,658, سطح: 51 امتیاز: 5,658, سطح: 51 امتیاز: 5,658, سطح: 51
صعود به سطح بالا: 52%, 92 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 52% صعود به سطح بالا: 52% صعود به سطح بالا: 52%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

من یک فامیلی دارم هر شب سگش را با آب خالی حمام می کند و هروقت هم او رتا پیاده روی می برد پاهایش را شامپو می زند تقریبا یک روز در میان سگش بوی گل می ده و هیچ وقت خودش را نمی خارونه و حتی یدونه از موهایش هم نمی ریزه من خیلی متعجبم چرا اینطوریه ؟
قدیمی 21st September 2008, 02:03 PM   #3
slmz

کاربر قدیمی

کاربر قدیمی

slmz آواتار ها

5,035 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 17,691, سطح: 91 امتیاز: 17,691, سطح: 91 امتیاز: 17,691, سطح: 91
صعود به سطح بالا: 92%, 9 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 92% صعود به سطح بالا: 92% صعود به سطح بالا: 92%
فعالیت: 12%
فعالیت: 12% فعالیت: 12% فعالیت: 12%

دامپزشک سگ من هم میگه این یه باور سنتی که بین مردم رواج پیدا کرده که نباید سگ رو شست . دختر عمه من تو کاناداست میگه اونجا میگن هر روز هم بشورین عیب نداره . تازه اونها که همشون عشق حیوونن. منم سگم رو 6 روز یکبار میشورم تازه هر بارم میبرم بیرون دست و پاشو میشورم . خدا رو شکر مشکلی هم نداشته تا حالا
ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد
پس لطفاًماهی قرمز نخرید

[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
slmz ?????? ???   پاسخ با نقل قول
4 کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd September 2008, 05:08 PM   #4
arezoopd

کاربر تازه آشنا

کاربر تازه آشنا

arezoopd آواتار ها

32 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 1,098, سطح: 18 امتیاز: 1,098, سطح: 18 امتیاز: 1,098, سطح: 18
صعود به سطح بالا: 19%, 2 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 19% صعود به سطح بالا: 19% صعود به سطح بالا: 19%

وای خدایا سگم و ماهی یک بار بشورم ؟ اینجوری که از کثیفی میمیره ؟ منم سگم و هفته ای یک بار می شورم البته با شامپو مخصوصش . موهاشم هر روز یا یک روز در میان کامل شونه می کنم . وقتی کثیف می شه خودشم کلافس
موضو ع سر بو گرفتن نیست . تو شهر هایی که ما زندگی می کنیم هوا فوق العاده آلودست . موهای سگ به شدت کثیف و چرب می شن . که همین چرب شدن باعث خارش توی سگ میشه و همچنین ریزش موش . من نمیگم هر روز بشوریمش ولی ماهی یک بار هم خیلی کمه . نظر من هفته ای یک باره
arezoopd ?????? ???   پاسخ با نقل قول
4 کاربر برای این پست سودمند از arezoopd عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 23rd September 2008, 09:46 AM   #5
River
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی

River آواتار ها

5,858 بار در 1,433 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 14,758, سطح: 83 امتیاز: 14,758, سطح: 83 امتیاز: 14,758, سطح: 83
صعود به سطح بالا: 84%, 92 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 84% صعود به سطح بالا: 84% صعود به سطح بالا: 84%
فعالیت: 39%
فعالیت: 39% فعالیت: 39% فعالیت: 39%

با توجه به اینکه این موضوع برای اکثر صاحبان سگ میتونه نگرانی و دودلی ایجاد کنه از پزشکان محترم حاضر در فروم خواهش میکنم در این مورد اعلام نظر فرمایند .
.......... ابدیتی بسازم

River ?????? ???   پاسخ با نقل قول
3 کاربر برای این پست سودمند از River عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 23rd September 2008, 05:15 PM   #6
دکتر_ژابین
مدیــریت تالار مشاوره دامپزشکی و بیماری های مشترک

دکتر_ژابین آواتار ها

1,018 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 4,335, سطح: 44 امتیاز: 4,335, سطح: 44 امتیاز: 4,335, سطح: 44
صعود به سطح بالا: 45%, 65 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 45% صعود به سطح بالا: 45% صعود به سطح بالا: 45%
فعالیت: 1%
فعالیت: 1% فعالیت: 1% فعالیت: 1%

با سلام خدمت دوست گرامی.باید به عرض تان برسانم مطالبی که ارسال نمودهاید کاملا کاربردی هستند و البته اکثر این مطالب را به صاحبان حیوانات خانگی توصیه می کنیم. هر چند که بسیاری از انها رعایت میکنند ولی خوب جا انداختن فرهنگ و دانش نگهداری از حیوانات خانگی در ایران زمان میبرد.به هر حال از مطالبی که ارسال نمودهاید تشکر میکنم.
قدیمی 23rd September 2008, 05:24 PM   #7
دکتر_ژابین

دکتر_ژابین آواتار ها

حالت من:

شما می توانید در فاصله شستشو ها از شامپوی خشک استفاده نمایید.دست و پای انها را اگر کثیف هستند بشویید.اگر سگی به نظر شما کثیف است سعی کنید با اسپری های بوبر و یا شامپوی خشک بوها را از بین ببرید.نگران کثیفی نباشید.ایا تا به حال دیده اید سگی کنار رودخانه بشیند و خود را با شامپو بشوید.؟اصولا در طبیعت خیلی از انها حتی یکدفعه هم رنگ شامپو و صابون به خود نمیبینند.وبا اب و بزاق خود راتمیز میکنند
قدیمی 23rd September 2008, 05:31 PM   #8
دکتر_ژابین

دکتر_ژابین آواتار ها

حالت من:

در ضمن شستشوی بیش از اندازه باعث التهاب و قرمزی پوست خارش شوره ریزی ریزش مو و..........خواهد شد.فکر کنید شما روزی 3-4 بار حمام کنید(در مقایسه سگی که هفتای یک دوبار حمام کند) بعد از یک ماه پوست سر شما قرمز شده چربی پوست گرفته شده و شوره میزند خارش و..............
قدیمی 9th April 2009, 03:14 AM   #9
مدنی

کاربر فعال

کاربر فعال

مدنی آواتار ها

3,326 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
امتیاز: 10,545, سطح: 70 امتیاز: 10,545, سطح: 70 امتیاز: 10,545, سطح: 70
صعود به سطح بالا: 71%, 5 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 71% صعود به سطح بالا: 71% صعود به سطح بالا: 71%
پیش فرض حمام کردن سگ

حمام کردن
حمام كردن اولين چيزي است كه وقتي سگ مي خريد به فكرتون خطور مي كنه .با اين كار حس مي كنيد كه ديگه سگه كثيف نيست و حالا ميشه توي خونه نگه اش داشت......

نميشه گفت كه اين تفكر اشتباه است اما نه به اين شدت. ما نبايد وضعيت جسمي سگ رو با خودمون مقايسه كنيم.فيزيولوژي بدن سك و انسان با هم متفاوت است تركيب پوست سگ با انسان تفاوت داره حتي ph پوست سگ قليايي است و انسان پوستش كمي اسيدي و انسان روي پوستش غدد عرق داره و سگ غدد عرق نداره بدن سگ بطور كامل از مو پوشيده شده و انسان خيلي كمتر.

پس چطوري تصور مي كنيد كه بايد به همان دفعاتي كه انسان به حمام مي ره سگ رو هم بايد شست؟؟؟

هيچ مي دونيد بيشتر دردسرهايي كه بعدا سگ دچارش ميشه مسبب اونها خود شما بوده ايد؟ خيلي از مراجعينم گله دارن كه اين سگ دست و پاش و بدنش رو مدام مي خارونه.و من هم مي دونم كه اون سگ بيچاره رو هفته اي دو بار حمام مي برده اند و حالا گله دارن كه چرا اين سگ خارشش قطع نميشه. چيكار مي تونم انجام بدم؟ جز اينكه مجبورم از داروهاي كورتوني و يا آنتي هيستاميني استفاده كنم.

لب كلام رو بگم و بعد بريم سراغ بحثمون : سگ فقط وقتي بايد شسته بشه كه بدنش بو بگيره واقعا كثيف بشه. اون هم تازه شرايط داره و در ادامه توضيح خواهم داد. سگها رو بطور عادي بايد سالي دو تا سه بار شست و اين مورد رو در سگهاي نگهبان بايد رعايت نمود اما شستشوي سگ بستگي به خيلي شرايط داره مثلا نژاد سگ كه آيا آپارتماني است يا نگهبان مو بلند است يا مو كوتاه جنس موها چيه؟ مثل اشپيتز موهاي زبري داره يا مثل مالتيز موهاش نرم است؟؟؟و سن اش چقدره؟ چند بار بيرون ميره محل زندگيش كجاست آيا در حومه شهر زندگي مي كنيد يا در وسط شهر؟؟؟

با شرايطي كه گفتم در مورد سگهاي آپارتماني بايد ماهي يكبار سگ رو شستشو بدهيد و نه بيشتر.
خب مي دونم حتما خواهيد گفت كه چكار كنيم سگ بو نگيره؟؟؟

بايد هر روز بطور مرتب موهاي سگ رو برس بكشيد و با اين كار موهاي مرده رو جمع مي كنيد و اونها بو نمي گيرند عروق خوني سطح پوست و فوليكولهاي مو تحريك مي شوند و چربيهاي سطح پوست بصورت يكنواخت در سطح موها و پوست پخش خواهند شد و موها نمدي نخواهند شد و جريان هوا به سطح پوست خواهد رسيد..
پس يادتون باشه همين مسئله برس كشيدن كمك شايان توجه اي در كم كردن بوي خاص سگ خواهد داشت و موها كمتر خواهد ريخت و موها درخشش و نظم خاصي پيدا خواهند كرد.

از طرقي با شستشوي زياده از حد چربيهاي سطح پوست حل خواهد شد و استقامت فولبكولهاي مو از بين مي رود و موريزش رو در پي دارد.و موها ترد و شكننده و جلاي لازم را نخواهند داشت.

سگها را معمولا از سن تولگي بايد به شستشو عادت داد و معمولا از سن 5 هفتگي به بعد مي توان سگ را شست و بايد سگ را بتدريج با حمام دادن عادت داد.

قبل از اينكه سگ را بشوريد بايد موها را به دقت برس بكشيد و دقت كنيد كه موها نمدي نباشند و هرگز سگي كه موهايش نمدي شده است را نشوييد چون آب به سطح پوست نخواهد رسيد و وضعيت موها هم بدتر خواهند شد.پس مهمترين وظيفه شما باز كردن موها از هم است و اگر وضعيت موها خيلي نامناسب شده باشد بايد موها را كوتاه كرد و معمولا از برسهاي مخصوصي استفاده مي شود كه الكتريسيته ساكن ايجاد نكنند و يا نوك سنجاقهاي برس تيز نباشد تا به پوست آسيبي نرسد.

شما هم بايد لباس مناسبي داشته باشيد تا اگر سگ خودش رو تكون داد براتون مهم نباشه و سگهاي بزرگ را در موقعي كه هوا گرم است بايد بشوييد و دقت كنيد كه در روزهاي سرد و يا روزي كه باد مي وزد اگر اينكار رو كرديد تا وقتي كه سگ كاملا خشك نشده اون رو در محيط باز نفرستيد.

سگها معمولا دوست دارند كه خودشون رو به آب بزنند اما بعضي هاشون از حمام وحشت پيدا مي كنند و اين شما هستيد كه نبايد اين ترس رو به جون اونها بندازيد وخيلي بايد با حوصله سگ رو بشوييد. اگه حمام منزل شما وان داره بهتره كه وان رو تا نصفه از آب پر كنيد و اسباب بازي هاي پلاستيكي سگ رو هم در داخل وان قرار بديد و سگ رو آهسته و با حوصله به داخل وان ببريد.و بگذاريد كه خودش رو پيدا كنه و حتما هم آب وان بايد ولرم باشه و در اين موقع از شامپو استفاده نكنيد. بعد كه از آب بازي حسابي سير شد كم كم شروع كنيد به شستنش تا يادم نرفته بگم كه قبل از شروع با شستشوي سگ بهتره كه يك گلوله پنبه رو با وازلين طبي چرب كنيد و داخل گوش سگ بگذاريد تا آب وارد گوشش نشه البته من خودم اين كار رو نمي كنم چون دقت مي كنم تا آب توي گوشش نره و يا بعد از حمام با حوصله سگ رو خشك مي كنم اما با وجود همه دقتهام يكبار گوش سگم( البته 6 سال پيش) حسابي چرك كرد و حيوون بيچاره كلي عذاب كشيد پس به شما توصيه مي كنم كه كار من رو انجام نديد و از همون پنبه چرب شده استفاده كنيد. و همچنين بهتره كه قبل از حمام كردن سگ موهاي بين پنجه هاش رو كوتاه كنيد و همينطور موهاي زير دم و موهاي اطراف چشم و روي بيني البته نزديك به چشم ها
حالا مي خواهيم كارمون رو شروع كنيم از كجا و چگونه؟؟؟؟

اگه سگه توي وان بهش خوش مي گذره كار شما راحت خواهد بود ولي اگه مجبوريد كه از تشت استفاده كنيد يه كمي كارتون سخت تر ميشه در مورد سگهاي سالم حمام كردن و خيس كردن بدن سگ بايد از پشتش شروع بشه ولي در مورد سگهاي بيمار و آلوده به كك و كنه بايد از روي سر شروع كنيد .و دليلش هم مهاجرت كك ها از سمت بدن به سر است . البته وقتي حيوان بيماري پوستي داره تعداد دفعات شستشن بيشتر خواهد شد و طبق نظر دكتر دامپزشك بايد انجام بگيره

ابتدا حيوان را خيس مي كنيد و بعد كه همه جاش خيس شد از شامپوي مخصوص سگ استفاده كنيد دقت كنيد كه شامپوي خودمون رو استفاده نكيند چون PH پوست سگ قليايي است و باعث آسيب رسيدن به پوست سگ مي شود و اگر شامپوي مخصوص سگرو در اختيار نداريد از شامپوي بچه ها كه تركيبات آمفوتريك و خنثي دارد استفاده كنيد و مي تونيد از شامپوهاي پروتئينه كودكان هم استفاده كنيد. و شامپوهاي هربال و گياهي هم خوب هستند اما بايد اسيديته آنها را در نظر بگيريد شامپوهايي در خارج از كشور وجود دارند كه تركيبات جو دو سر را دارند و خارش را كم مي كنند و من هنوز در ايران با آنها برخورد نكرده ام.

شامپو را در سطح بدن سگ پخش كنيد و سعي كنيد فقط يكبار در آن نوبت شستشو از شامپو استفاده كنيد.و همه قسمتهاي بدن سگ را به دقت شستشو دهيد مخصوصا بين انگشتان پا و دست را حتما متوجه شديد كه بيشترين جايي كه بدون دليل خارش مي گيره همين بين پنجه ها هستند و علتش هم اينه كه معمولا تمام چرك بدن به روي پنچه ها سرازير مي شود و اگر خوب شستشو نشود و آبشور نشوند بعد از حمام و خشك شدن ايجاد حساسيت و خارش مي كنند..

نحوه شستشو و دست كشيدن شما هم مهمه دقت كنيد كه باعث نمدي شدن موها نشويد و بعد كه حيوان را آب كشيديد اون رو در يك حوله بزرگ بپيچيد و خشكش كنيد اجازه ندهيد كه سگ با تكان دادن هاي پياپي خودش رو خشك كنه چون عادت داره خودش رو روي زمين و روي مبل و فرش بكشه و حداقل اثرش اينه كه موهاش توي هم برن و نمدي بشن.

بعد كه با حوله خشكش كرديد از سشواري كه دماي خيلي زيادي ايجاد نكنه و صداي كمي هم داشته باشه استفاده كنيد و موهاش رو دوباره برس بكشيد .
اگر بدن حيوان زود بو مي گيره : من يك راه حل هم دارم مي تونيد فاصله زماني بين دفعات شستن را افزايش بدين و در فاصله هاي كمتر از شامپوي خشك استفاده كنيد. شامپوي خشك پودرهاي مخصوصي است كه بايد بر روي پشت حيوان بريزيد و با حوصله حيوان را برس بكشيد و آن پودر مخصوص و تركيب خاصش همان شسشتن با آب رو براي شما انجام مي ده و خوشبختانه اين شامپو در ايران موجود است

تا يادم نرفته اين رو هم بگم كه هر وقت بدن حيوان بو گرفت دليل بر كثيف بودنش نيست شايد مشكلات ديگه داشته باشه مثلا كيسه هاي مقعدي پر شده باشند و يا دندانهاش بو گرفتن و يا ممكنه دچار بيماريهاي اختلال هورموني شده باشه.
و نكته آخري هم كه بايد بگم در مورد سگهايي است كه كنار چشم و روي بيني اونها اشك باعث بد رنگ شدن آن ناحيه مي شود در اين موارد مي تونيد با يك مسواك نرم متعلق به بچه ها آن ناحيه را مالش دهيد.
برگرفته از سایت :
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]

مدنی ?????? ???   پاسخ با نقل قول
7 کاربر برای این پست سودمند از مدنی عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10th April 2009, 09:31 PM   #10
rose1

کاربر فعال

کاربر فعال

rose1 آواتار ها

1,568 بار در 444 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 5,269, سطح: 49 امتیاز: 5,269, سطح: 49 امتیاز: 5,269, سطح: 49
صعود به سطح بالا: 50%, 81 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 50% صعود به سطح بالا: 50% صعود به سطح بالا: 50%

دکتر رحیمی به من گفت اگر دو هفته یک بار هم حمامش کنم اشکالی نداره , البته سگ من مو کوتاه است برای همین هم بورس نمی کشمش چون فکر می کنم احتیاجی نیست , حالا نمی دونم کار درستی می کنم یا نه؟
rose1 ?????? ???   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای این پست سودمند از rose1 عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
چند, چطور, و, وقت, یکبار, کردن, باید, حمام, سگ, شود؟

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش