![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران گربه |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
«آن گربه مصاحب بابا از آن تو// وان قاطر چموش لگدزن از آن من»
وحشی بافقی «از پی گربه دویدند و گریخت// کودک از ترس عتابش رنگ ریخت» مولوی «از صلح میان گربه و موش// برباد رود دکان بقال» ایرجمیرزا «مگر بار گران بودیم و مشت استخوان ما // پدر را پشت خم میکرد اگر شوهر نمیکردم بر آن گسترده خوان گویی چه بودم؟ گربهای کوچک//که غیر از لقمهای نان خواهش دیگر نمیکردم » ژاله قائم مقامی «به مَشمُر تو اين چرخ گردان به كس// كه نفروخت بیگربه، انبان به كس» ادیب پیشاوری «تا بود گربه در کمان و کمین// موش را گلشن است زیر زمین» سنایی «تا همی گربه ناب دارد و چنگ// موش را چیست به ز خانه تنگ» سنایی «تو کشان زلف و من چو گربه بر آن سنبل دلنواز می غلطم» خاقانی «چون حریص خوردنی، زن خواه زود// ورنه آمد گربه و دنبه ربود» مولوی «چون گربه جز که فرزند چیزی دگرش خور نیست// آن راست نیکبختی کو را چنین پدر نیست» ناصرخسرو «زاده طبع منند اینان که خصمان منند// آری آری گربه هست از عطسه شیر ژيان» خاقانی «شدن گربه را بسته چنگال و پوز// بود موش را خرمی شام و روز» ادیب پیشاوری «طمع کی گربه در انبان فروشد// که بخل امروز با سگ در جوال است» انوری «گربه را بر موش کی بودهست مهر مادری» سنایی «گربه گرچه بزیر بنشیند// موش را سر بگردد اندر جنگ» ناصرخسرو «گربه مسكین اگر پر داشتی// تخم گنجشک از زمین برداشتی» سعدی «گربه شیر است در گرفتن موش// ليك موش است در مصاف پلنگ» سعدی «گرگ را با میش کردن قهرمان باشد زجهل// گربه را با پیه کردن پاسبان باشد خطا» سنایی «گفت در ره موسیام آمد به پيش// گربه بيند دنبه اندر خواب خويش» مولوی «مژدگانی که گربه عابد شد// عابد و زاهد و مسلمانا» عبید زاکانی «نبینی كه چون گربه عاجز شود// برآرد به چنگال چشم پلنگ» سعدی «نهادست این گنبد تیزتک// پی موش، گربه؛ پی گربه، سگ// مپندار صیاد کز دام جست// که صیاد را نیزِ صیاد هست» ادیب پیشاوری «وز آن پس همه گربگان را بکشت// دل کدخدایان از او شد درشت» فردوسی «همی گربه از خانه بیرون کند// یکایک همه ناودان برکند» فردوسی «یکی گربه در خانه زال بود// که برگشتهایام و بدحال بود» سعدی
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| گربه, در, شاعران, شعر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |