![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری سگ در این تالار روشهای نگهداری سگ ـموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
290 بار در 88 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام میخواستم از کسانی که تجربه دارند و یا اطلاع دارند کمک بگیرم
ما باغ بزرگی در کرج داریم و تا چند ماه اینده میخوایم اونجا سرایداری بزنیم و سرایدار بیاریم بعد بابام یه سری سگ اجازه داد بگیرم برای باغ و من میخوام این سگ هارو بگیرم یه جفت گریت دین یک فرنچ مستیف یه دوبرمن یه پیت بول امریکایی و یا رتوایلر من میخواستم ببینم این سگها در بلوغ و بزرگی باهم میسازند؟ خطری برای خوانواده و یا سرایدار ندارند؟ و از چند ماهگی میتونند از خودشون دفاع کنند و کلا یه توضیح کامل بدید ممنون میشم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
958 بار در 275 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
اگه شما تصميم داريد پرورش سگ داشته باشيد مشكلي نيست در ضمن اين نژادها اگه از نوزادي با هم بزرگ بشن هيچ مشكلي براي خودشون و بقيه درست نمي كنند ولي به نظر من براي باغ شما يك جفت دوبرمن كافيه بلكه ايده آله يا يك جفت ژرمن ولي چون گريت دين و پيت بول ذاتا سگهاي نگهبان نيستند به شما توصيه نمي كنم (براي نگهباني باغ) پيروز باشيد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
3 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
همه با هم کنار میان ولی پیت بول با بقیه کنار نمیاد
گریت دین هم یک سگ احساساتی است وبه درد باغ نمی خوره و باید در خونه و پیشه خانواده باشه فرنچ ماستیف که نام اصلیش بردوکس است یک نژاد کمیاب در ایران است و در کشورهای دیگر هم زیاد نیست دوبرمن هم اخلاق خاصی داره ولی اگه فقط یک سگ می خوای روت وایلر بهترین است اگه بازهم سؤالی داشتی بگو ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,345 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان خیلی کامل و روشن پاسخ دادند ممنونم ازآنها
کاملآ در مورد گریت دین صحیح گفتند منم فکر می کنم اگر برای گارد می خواهید همون دوبر من یا یک جفت پیت بول مناسب باشه و اگر آموزش صحیح ببینند با سرایدار و یا خانوادش مشکلی ندارند. رتووایلر هم یک انتخاب خوب می تونه باشه
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از turok عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
132 بار در 55 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پرورش این همه سگ با نژادهای مختلف سخته و مسلاما شما نمی تونید اونجوری که مناسبه اونا رو تربیت کنید مگر اینکه وقت زیادی براشون بزارید. در ضمن قبل از بلوغ سگها مشکل خاصی نخواهید داشت ولی بعد از بلوغ مسلما مشکلاتی بین نرها و نرها ماده ها و نرها و ..... خواهید داشت . به هر حال به این گفته ها اکتفا نکنید و حتما با کسی که تجربه زیاد داره از نزدیک مشورت کنید . در ضمن حتما کتابی درباره پرورش انواع نژاد سگ بخرید و مطالعه کنید. به هر حال سگها حیوانات حساسی هستند و نیاز به توجه و مراقبت ویژه دارند.
موفق باشید. dr hd
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از petanimal عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فکر کنید این سگها قاطی پاتی با هم جفت بخورند چی در میاد !!!!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
70 بار در 22 پست از ایشان تشکر شده است
|
پیشنهاد من:
در جایی خواندم که از اشپیتز به عنوان سگی که به شفرد خبر می ده استفاده میکنن. چون اشپیتز خیلی حساس به بو و هر نوع صدایی و سرو صداش باعث خبرشدن شفرد میشه پیشنهاد من یک جفت شفرد اصل که خیلی با هوش و دوست داشتنیه و یک جفت اشپیتز که هم از امنیت باغتون مطمئن باشی هم اونا تنها نباشن و با هم توی باغتون خونه زندگی تشکیل بدن! راستی من اصلا در این ضمینه تجربه ندارم و این چیزی که الان نوشتم نتیجه کمی تحقیقات در مورده سگه. خودت باید بیشتر تحقیق کنی ویرایش توسط khoosh : 16th October 2008 در ساعت 11:21 PM. دلیل: اعلام بی تجربگی! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از khoosh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
جعل و کلاهبرداری اخراج شد
212 بار در 117 پست از ایشان تشکر شده است
|
عزیز اینارو شما نمیتونید کنار هم نگه دارینوشما باید قفس بزرگ بزنین و جفت بندازین تو قفس که اصلا برای کسی که میخواد سگ نگه داره صلاح نیست(چون سگی فحل شه تلفات میدی
)به نظر من شما به جای این همه سگ یک جفت سگ وارداتی بخرین که تو هیچ جای ایران کسی اون نراد رو نداره سگ تا 200 میلیون به بالا هم هست و کلی نراد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از دوبر عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,914 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جدا از اینا بخای همه ی این هارو بخری میدونی باید چند خرج کنی
![]() پول اضافی داری یه وام جور کن واسه من ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از یورک شایر عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
دوست من اين تالار مخصوص معرفي حيوانات خانگي كاربران است . لطفا موضوع خود را در تالار مناسب مطرح كنيد . ممنون
-------------------------- " Don't Buy a Pet , Adopt a Pet " ویرایش توسط alo_gh : 18th October 2008 در ساعت 03:43 AM. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از alo_gh عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کمک, کنید, راهنماییم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |