![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ![]() مشاهده ماشین پلیس بعضی از کشور ها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماشین پلیس آلمان - لامبورگینی - حداكثر سرعت 320 كیلومتر در ساعت [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماشین پلیس ژاپن - لانسر - حداكثر سرعت 280 [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماشین پلیس فرانسه - پژو [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماشین پلیس اسپانیا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماشین پلیس هندوستان اينم تو ايران: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماشین پلیس اسپانیا - آئودی - حداکثر سرعت 280 [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سلام دوستان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خوب بید؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]()
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
ویرایش توسط My PeT : 9th May 2009 در ساعت 05:21 AM. دلیل: تغیر نام تاپیک به نام اصلی ایجاد کننده |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
حالت من:
|
سلام سلام سلام
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ![]() ![]() ![]() ![]()
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
حالت من:
|
فکر نمیکنم Li Wei را بشناسید. او یک هنرمند چینی ۳۷ ساله است که عکس های بسیار جالبی میگیرد. چقدر جالب؟ مثلآ به عکس زیر نگاه کنید.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اگر میخواهید بگویید اینها همه جلوه های ویژه است و من هم میتوانم همچین چیزی درست کنم بهتر است ابتدا بدانید که او خیلی خیلی کم از ویرایش های کامپیوتری استفاده میکند. زن قوی - مرد چینی - Li Wei [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] او این عکس ها را با کمک وسایلی چون طناب های فولادی ، آینه ، کش ، تشک و… تهیه میکند. Li Wei تا به حال با مجله های بسیاری کار کرده و برای آنها عکس روی جلد تهیه کرده. عکس های عجیب - مرد چینی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اگر از کاربران باتجربه کامپیوتر هستید که هیچ اما اگر مبتدی هستید باید بدانید جلوه های ویژه کامپیوتری آن قدر ها که فکر میکنید هم آسان نیست. افتادن با کله درون شیشه ماشین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خلاصه بگویم: «برای درست کردن همچین آثاری یک عکس پرسنلی کافی نیست! بلکه باید بخش زیادی از آن توسط خود انسان انجام شود.» حبس کردن نفس - Li Wei Art [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دیدن عکس های او حس بسیار خوبی به آدم میدهد. ترکیبی از هنر عکاسی و قابلیت های فیزیکی بدن انسان در قالبی حقیقی. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مادر و فرزند در ارتفاع - هنر عکاسی
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
حالت من:
|
سلام
دوستان امروز اینو تو یه وبلاگ دیدم جالب بود [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تو عمرم تاحالا همچین چیزی ندیده بودم...یعنی توالت وطنی و این مدلی ندیده بودم !!!
![]() مثلا کیا میخوان کنار هم بشینن؟!!!! ![]() شما چیزی به ذهنتون میرسه که سازنده این توالت موقع ساخت، چه فکری کرده؟! ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
به خدا این زیرنویس های فیلمهای ایرانی شاهکارن !!!
مثلا این بینوا جیم کری میدونه حضرت عباس کیه؟! ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
بعله دیگه !!!! ماشین دربستی مدل بالا به مقصد اون دنیا !!!
حالا این جنازه بدبخت رو چه با لگن ببری چه با الگانس براش چه فرقی داره؟! خدا این ملت چشم و هم چشم مارو به راه راست هدایت کنه ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
پرده برداری از پا گذاشتن به دوره جدید زندگی !!!
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
به این میگن تحدید جدی جدی !
کافیست یک بار امتحان کنید !!! ![]() البته با یه سری از آدما باید همین کارو کرد ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
چی بگم دیگه !!!
خودتون که میبینین...اینم جوونای امروزی ! رو که نیس !! ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|