![]() |
|
|||||||
| حیات وحش |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,600 بار در 1,261 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] گُرگ (نام علمی: Canis lupus) پستانداری گوشتخوار از خانواده سگسانان است. گرگها در قدیم در همه جهان پراکنده بودند ولی امروزه تنها در خاور میانه، اوراسیا و امریکای شمالی دیده میشوند. در ایران هم گرگهای مختلف وجود دارد ۱ نمونه آن گرگ خاکستری ایرانی میباشد. گرگ سگسانی است بزرگ شبیه به سگ با دم افتاده. رنگ گرگ متغیر است ولی بطور کلی خاکستری و زرد یا قهوهای مخلوط با موهای سیاه میباشد. انفرادی یا جفت زندگی می کند وگاهی بصورت یک خانواده یا گلهای که از چند خانواده تشکیل شده دیده میشود. معمولاً در روز شکار میکند، بویژه صبح زود به گله گوسفندان حمله میکند، و گاهی هم شبها به آغل گوسفندان حمله میکند. گرگها معمولاً زیر ریشه و تَنهِ درختان افتاده و یا حفرهایی که بوسیله جانوران دیگر ساخته شده بسر میبرند، احیاناً در سوراخ کوهها نیز آشیانه میگیرند، گرگها در جلگهها و جگنلها و مناطق کوهستانی دیده میشوند. گرگ حیوانی بسیار خطرناک است. اگر زیاد گرسنه باشد گاهگاه انسان را نیز مورد حمله قرار میدهد. منبع : ویکی پدیا |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
57 بار در 15 پست از ایشان تشکر شده است
|
اگه ميشه سايز قدي وزني را هم بگين!!!ممنون ميشم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از matoos عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من گرگ رو از فاصله های 15 متری و 30 متری تو کوه دیدم خیلی ترسیدم
واقعا از سگ خیلی بزرگتره من دویتم یه دوبرمن 75 سانتی داست خیلی بزرگ تر از اون بود یه چیزی تو مایه های میکس دوبرمن و گریت دین از نظر اندازه. واقعا ترسناکه ولی حق زندگی داره
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,600 بار در 1,261 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وزن نرها بین 30-80 کیلو گرم که معمولا 55 کیلو گرم هستن و وزن ماده ها 23-55 کیلو گرم هست که معمولا 45 کیلو گرم هستن .
![]() طول : یک متر سی سانتی متر
ویرایش توسط نیما : 19th September 2008 در ساعت 07:33 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,819 بار در 530 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
طرفای سمنان یه روستای بکر و دست نخورده هست.شبا گرگ و شغالا میان نزدیک این روستا کسی جرات نداره بره بیرون
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مهتاب جان کجاست؟؟بگو اسم روستارو من برم ببینم
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,819 بار در 530 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تویه دروار
![]() خیلی جای قشنگیه!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
500 بار در 164 پست از ایشان تشکر شده است
|
مشکل بزرگیه...من مدتهاست که دنبال یه توله شیر خوار میگردم اما هنوز نتونستم گیر بیارم ...من عاشق گرگهام بی نهایت زیبا و با ابهتن.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دروار....اسمشو شنیدم اما نه ازش چیزی میدونم نه دیدم اما همین روزا جاشو پیدا میکنم و میرم،خیلی باید هیجان انگیز باشه!!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گرگ خاکستری
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این گوشتخوار بسیار با هوش به صورت اجتماعی و در گروههای ۲۰ تایی زندگی میکند. در داخل هر گروه یک جامعه طبقاتی بخوبی تنظیم شده وجود دارد که توسط یک نر و ماده غالب هدایت و رهبری میشود، گروههای خانواده گرگها، قلمرو گستردهای را تا ۱۰۴۰ متر مربع (۴۰۰ مایل مربع)اشغال میکنند. اعضاء یک گروه (گله) برای ردگیری، محاصره و کشتن طعمههای بزرگ مثل گوزن کانادایی با همدیگر همکاری میکنند.از زیر گروههای آن میتوان به گرگ مکزیکی اشاره کرد.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| گُرگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |