![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
2 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
سگ 3 ماهه ای دارم از نژاد شیتزو.در پارکینگ و حیاط است و عادت کرده در رمپ دستشویی میکند.می خواهم یاد بگیرد که در دستشویی دیش کند.چی کار باید بکنم؟چه غذایی باید بهش بدم؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
2,346 بار در 871 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من تا به حال سگ نگه نداشتم ولي شنيدم قطره هايي هستن كه هر كجا بريزيشون سگا همون جا دستشويي ميكنن.
البته مطمئن نيستم دوست عزيز. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
403 بار در 140 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگه می خوای اونجایی که الان دستشویی می کنه دیگه نره باید یه چیزی بریزی که بوی ادرارشو از بین ببره و بوش زیاد باشه مثل بنزین نفت الکل و... البته معمولا تا 6 ماهگی سگها باید باهاشون مدارا کنی تا یاد بگیرن کجا دستشویی کنن
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,869 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به قطره های ادرار اصلا اعتماد نکنید ، هیچ اثری نداره .
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزیز سگ من هم هم نزاد سگ شماست خیلی باهوشن زود یاد میگیرن. یه تکیه روزنامه را آغشته به ادرارش کن بذار تو دستشویی و بهش بگو جیش اینجا . البته اگه معنی جیش رو میدونه اگه نمیدونه موقعی که داره جیش میکنه همون موقع تو هم بگو جیش جیش که بفهمه اینکار یعنی جیش . خودش اونوقت بو میکشه میره تو دستشویی .فقط در باید باز باشه حتما .
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جایی را که قبلاً آنجا کارش را می کرده را به دستشویی ببرید یا می توانید یک روزنامه را به ادرارش آغشته کنید و در دستشویی بگذارید و تا یک مدت تحت نظر قرار بدهید و هر وقت که احساس کردید دستشویی دارد فوری ببریدش دستشویی. ولی کلاً یک مدت طول می کشد تا یاد بگیرد، یک مقدار حوصله می خواهد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
32 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قطره ها که اصلا فایده نداره . من امتحان کردم . روزنامه را آغشته کن به ادرارش بزار جایی که می خوای دستشویی کنه . وقتی می خواد دستشویی کنه اول زمین و بو می کنه . این چند ثانیه بیشترطول نمیکشه . واسه همین بهتر ه جای خواب یا بازیش نزدیکه جای دستشوییش باشه چون سگا تا 1 سالگی زیاد نمی تونن دستشوییشونو نگه دارن . مثه بچه ها . من واسه سگم از روزنامه استفاده می کنم . اینجوری هر جا روزنامه می بینه کارش و اونجا می کنه . راستی اگه اشتباه کرد و جای دیگه دستشویی کرد ببرش اونجا مجبورش کن بوش کنه بعد با صدای بلند بگو بچه بد . بعد ببرش جایی که می خوای دستشویی کنه نازش کن . هر وقت هم جای درست دستشویی کرد بلافاصله جایزه یادت نره . این جایزه معجزه می کنه .
موفق باشی . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
8 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
جایزه چی باشه من سگه تریتر 2 ماهه دارم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
880 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,291 بار در 1,551 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزیز
ابتدا بروش زیر عمل کرده و بعد مقوا و یا روزنامهای که در محیط محدود شده سگ قرار داشته و بوی ادرار سگ را میدهد به مکان جدید انتقال دهید. سگ را در محیطی محدود کرده کف محیط را با روزنامه و یا مقوا مفروش کرده ظرف آب، غذا، رختخواب، اسباب بازیهای سگ را در اختیارش قرار می دهیم . بعد از اولین دفع یک تکه از روزنامه را بر داشته تا کف محیط مشخص شود اگر سگ در جای خالی عمل دفع را انجام داد دوباره جای خالی را با روزنامه فرش می کنیم و در غیر این صورت یک ته دیگر از روزنامه بر داشته می شود و این عمل تا زمانی که یک روزنامه باقی بماند ادامه پیدا می کند در این زمان صاحب سگ در هر مکانی که روزنامه قرار دهد سگ فقط همانجا عمل دفع را انجام می دهد. مدت آموزش یک هفته می باشد و در این یک هفته سگ نباید از محیط آموزش خارج شود. درمورد غذا شما می توانید مخلوطی از مرغ، گوشت و حبوبات و سیب زمینی، هویج پخته و در اختیارش قراردهید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از sara_ranjbar1977 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دستشویی, سگم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |