![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران گربه |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,869 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مساله این است كه گربه ذاتا حیوان تمیزی است و ما انسانها بعد از اینكه برای تفریح خود آنها را از جنگل آوردیم و دست آموز كردیم در خیابان رهایشان كردیم تا درون زباله ها برای خود و بچه هایشان دنبال غذا بگردند .زیستگاهشان را از جنگل تبدیل به مزرعه و بعد هم تبدیل به معدن آهن پاره ها كردیم و آنها را از محیط طبیعیشان بیرون راندیم و حالا ادعا می كنیم كه آنها محیط زیست ما و خانه هایمان را آلوده می كنند.
. بارها با خود فكر كرده ام این قوطیهای كنسرو با لبه های تیز و یا خرده شیشه هایی كه بدون توجه درون سطل زباله می اندازیم دهان و زبان چند گربه را می شكافد؟ همانطور كه می دانید گربه های ایرانی ابتدا از مصر آورده شده اند و در نظر داشته باشید كه آب و هوای مصر نسبت به ایران چقدر گرمتر است!!، گربه كلا حیوانی مطلق یه مناطق گرمسیر است و این گربه های مو بلند هم زمانی كه به ایران و تركیه برده شدند به دلیل سردی آب و هوا در اثر یك جهش ژنتیكی به وجود آمدند. . چند نفر از شما می تواند كودك چند روزه خود را درون یخ و برف زمستان و كنار خیابان درون زباله ها پرورش دهد؟ چنر نفر از شما اگر كودك شیرخوارش زیر ماشین له شود یا به وسیله بچه های شیطان مورد آزار و اذیت قرار بگیرد ناراحت نمی شود و عذاب نمی كشد؟ نباید انسانها را با گربه ها مقایسه كنم؟؟؟ زیرا آنها حیوان هستند و در ك نمی كنند؟؟؟ درد را احساس نمی كنند؟؟؟؟ گرسنگی و سرما را نمی فهمند؟؟؟؟؟ درست است حیوانات تا حدودی بهتر از انسان خود را با محیط وفق می دهند اما چقدر.؟؟؟؟ چگونه هر شب كنار خانواده خود بر سر میز رنگارنگ شام می نشیند در حالیكه گربه های گرسنه ای كنار درب منزل شما در انتظار تكه استخوان خشكیده ای هستند؟ چگونه شبهای سرد زمستان درون رختخواب گرم خود شب را به صبح می رسانید در حالیكه گربه های بی خانمان درون برف و یخ كنار خیابان دنبال ذره ای غذا برای بچه های خود هستند و آخر هم چیزی نمی یابند و مادر و فرزند از شدت سرما و ضعف حاصل از گرسنگی تلف می شوند؟ و... . صبح شما از خانه بیرون می آیید, كارگر شهرداری لاشه ها را برده است و شما و كودكان دلبندتان خوشبختانه چیزی نمی بینید و خدارا شكر .....كه روح كودكان شما آزرده نشد!!اما ممكن ااست آن طرف درون انبار هنوز بچه ای باقیمانده باشد كه انتظار مادر از دست رفته اش را بكشد تا باز گردد و قطره ای شیر در دهان او بریزد و اورا لمس كند و با گرمای بدن خود یخ زدگی را از او دور نماید.اما افسوس كه باز گشتی در كار نیست و كودكان باز مانده هم بعد از یكی دو روز از سرما و گرسنگی تلف می شوند. . گربه برای انگل بودن به وجود نیامده این ما هستیم كه با او و خیلی جانداران دیگر مانند انگل رفتار می كنیم. اگر محیط زیست طبیعی گربه وجود داشت خودش شكار می كرد و غذای خود را به دست می آورد. یكی از دوستداران حیوانات پیشنهاد می داد شهرداری كنار هر سطل زباله محلی برای گذاشتن غذا برای گربه ها قرار دهد تا مردم آنجا غذا بگذارند. زیرا گربه ها درون این سطلهای بزرگ شهرداری گیر می افتند و ممكن است همرا زباله ها به محل نابودی زباله منتقل شوند البته اگر قیل از آن درون چرخهای خرد كننده زباله های ریز ریز نشده باشند. اما ظاهرا شهرداری می خواهد به هر روشی كه شده گربه ها را نابود كند آیا میتوانید انتظار داشته باشید محلی برای غذای آنها قرار دهد؟ اگر این فرهنگ جا بیفتد كه هر خانواده فقط یك گربه را در پناه خود بگیرد و برای او جای امن و غذا محیا كند دیگر گربه ای ولگرد نخواهیم داشت .این كاری است كه مردم می توانند انجام دهند و به قوانین ربطی ندارد.با این كارهم ازانسان بودن خود بیشتر لذت خواهیم برد و هم چهره شهرمان زیبا تر خواهد شد. . برگرفته از وب سایت : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی از پست های مفیدت دوست من
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه زیبا و با احساس بیان کردی دوست خوبم . واقعا در حق گربه های خیابونی خیلی ناجوانمردی و ظلم صورت میگیره . خیلی ها فکر می کنند که اصلا آزار و اذیت گربه های خیابان کار بدی نیست چون گربه های خیابان "کثیف" اند ....
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2009
112 بار در 44 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
غلط میکنه هرکی میگه ببخشید اشتباه میکنه !!! گربه من بچه یه گربه خیابونیه هاااا!
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مرتکب, های, کدامین, گناه, گربه, ،, ؟؟, خیابان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|