![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
89 بار در 33 پست از ایشان تشکر شده است
|
پاني من با اين كه 2 ماه و نيمشه وقتي دستشويي داره زود از خونه بدو بدو ميره تو حياط ولي اگه بالا سرش نباشم هر جاي حياط كه دوست داره كارشو ميكنه. البته اكثرا كناره آبرو دستشويي ميكنه اما مشكل اصلي اينكه اصلا با روزنامه رابطه خوبي نداره و اصلا روش نميره من بايد چيكار كنم كه هنگام دستشويي بزرگ بره رو روزنامه؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از حميدرضا عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
79 بار در 24 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام شما ميتونيد يه فضاي بسته اي رو در نظر بگيرين و زير اون روزنامه پهن كنيدو سگتونو شرطي كنيد مثل دادن غذاهايي كه دوست داره, غذاهاي تشويقي به اين صورت سگ شما هم با روزنامه عادت ميكنه و هم اينكه كار خودشو روي روزنامه انجام ميده و عادت ميكنه در ظمن بعد ازينكه غذا خورد حدود 5-10 min بعد دستشويي ميكنه كه بايد داخل همون فضايي كه درست كردين قرار بگيره و مطمئنا كار خودشو انجام ميده
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 447 پست از ایشان تشکر شده است
|
بیشنهاد میکنم روزنامه رو آغشته به ادرار حیوان کنید و مقداری از مدفوعشو روی روزنامه بزارید و هروقت دستشویی داشت با غلاده به طرف روزنامه هدایتش کنید تا جای دیگه نره.
اینکارو مدتی تکرار کنید, امیدوارم نتیجه بگیرید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از .masoud عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كمك, كنيد, منم, ميشه, اگه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |