![]() |
|
|||||||
| حیات وحش ایران مدیرتالار rozanna,نیما معاون تالار : m.a |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,622 بار در 1,267 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یوزپلنگ ایرانی
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] یوزپلنگ ایرانی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] گور خر ایرانی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] گور ایرانی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پلنگ ایران [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ببر ایران [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] کاکایی ـ چابهار [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] جیرفتی ـ چابهار [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آبسنگ های مرجانی خلیج فارس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خرچنگ دریایی خلیج فارس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مار دریایی خلیج فارس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] لاکپشت دریایی منقار عقابی ـ قشم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سفره ماهی ـ فشم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خرچنگ دریایی بزرگ ـ هرمزگان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] هامستر دم دراز ـ چغاخور [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منبع : آفتاب |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
2,346 بار در 871 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ايران... با اين همه موجودات قشنگش واقعا چرا بايد اين جوري باشه؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از M.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من عاشق همهء این حیواناتم به خصوص یوز ایرانی . باید زود به دادش برسیم وگرنه به سرنوشت شیر و ببر ایرانی دچار میشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
570 بار در 199 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعاً حیف این حیات وحش که داره به سرعت سرسام آوری از بین میره
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2008
3,162 بار در 668 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
می خواستم یه تشکر ویژه کنم.اول از ادمین عزیز بعدش هم از شما.
من همه تلاشم رو خواهم کرد تا عضو موثری برای این تالار باشم. به امید روزی که دیگه کلمه انقراض برای هیچ یک از گونه هامون استفاده نشه.به امید روزی که ببالیم به آنچه بودیم و آنچه هستیم وآنچه برای آیندگان به ارث خواهیم گذاشت.
آغاز سخن بنام پروردگار یوز آری به چشمان من نگاه کن شاید بتوانی غرور از دست رفته ام را به من باز ستانی. روزگاری ایران موطن من بود و حال دشتی از کویر خشک! اگر امروز سکوت کنی سکوت مرا نیز فردا خواهی شنید. پس امروز به بپا خیز ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,247 بار در 295 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعاً جای شیر ایرانی و ببر مازندران خالیه !
.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از persian pet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2008
3,162 بار در 668 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اینم شیر ایرانی که متاسفانه از بین رفت. البته شنیدم دو قلاده در هند در حال حاضر وجود داره. البته صحتش رو نمی دونم. امیدوارم درست باشه و هنوز این حیوان زیبا که جزئ بزرگترین نژادهای شیر بوده در حیات باشه.
آغاز سخن بنام پروردگار یوز آری به چشمان من نگاه کن شاید بتوانی غرور از دست رفته ام را به من باز ستانی. روزگاری ایران موطن من بود و حال دشتی از کویر خشک! اگر امروز سکوت کنی سکوت مرا نیز فردا خواهی شنید. پس امروز به بپا خیز ... ویرایش توسط rozanna : 8th January 2009 در ساعت 12:53 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از rozanna عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی شگفت انگیزن حیف که با ندونم کاریامون بعضی هاشون رو از دست دادیم یاد ماریتا افتادم تنها یوز در اسارت که در اسارتگاه مرد بدون اینکه محیط زیست تلاشی برای آوردن فت و تکثیرش کنه.من نمی دونستم حتی گونه شناخته شده ای از همسترو هم داریم.چقد با نمکه این فسقلی
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,631 بار در 5,729 پست از ایشان تشکر شده است
|
ممنون از نیمای عزیز که واقعا در اطلاع رسانی و شناساندن حیات وحش زحمت میکشد .
و ممنون از روزانای عزیز امید وارم همه با هم بتونیم حیات وحش ایران را معرفی و پاسداری کنیم
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| وحش, ایران, حیات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|