![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران گربه |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,855 بار در 1,433 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
موضوعی رو که میخوام در موردش صحبت کنم هیچ پشتوانه علمی ، آماری ، رسمی و قانونی نداره و صرفا نتیجه مشاهدات و تجربه شخصیه ، پس از سایر دوستان انتظار دارم در این مورد نظرشون رو بگن تا با بحث در این مورد به درستی یا نادرستی اون پی ببریم .
. مدتیه که به نظر میاد گربه های تپل شهر تهران به شدت لاغر شدن ، برای مقدار کمی غذا و یا پاره کردن کیسه آشغال باهم دعوا میکنن ، ظاهرا این موضوع نتیجه طرح جمع آوری مکانبزه زباله هاست ، زیاله هایی که هر کدوم مقداری غذای مناسب برای گربه ها داشتند الان به خاطر جمع شدن روی هم در سطل های بزرگ مکانیزه امکان دسترسی به لایه های زیر اونها وجود نداره و به خاطر تمرکز در یک نقطه باعث دعوا بین تعداد زیادی گربه میشه . به نظر شما این موضوع درسته و آیا شهرداری تهران موفق شده پیشولی های پایتخت رو مجبور به شکار کردن مگس بکنه !! ؟ و آیا با طرح جمع آوری مکانیزه زباله در مجموع موافقید ؟ و اگر با این طرح موافقید ، تکلیف گربه ها چی میشه ؟ آیا راهی برای کمک به اونها وجود داره ؟؟ ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باهات موافقم دوست من . گربه های پایتخت دارند لاغر میشند .
کنترل جمعیت گربه های خیابونی البته کار خوب و درستیه . ولی باید به شکل صحیحش انجام بشه . مثلا اون طرح اخته کردن گربه های خیابونی واقعا طرح خوبی بود . اینجوری جمعیتشون کنترل میشه . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
501 بار در 154 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مسئولین فکر میکنن انیشتن هستند
یه طرحی رو بدون هیچ مطالعه و فرهنگ سازی در سطح وسیع اجرا میکنن بوی گنده این سطل ها همه جا رو بر داشته بیشترشونم در ندارند؟؟؟؟؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من با طرح جمع آوری مکانیزه زباله کاملاً موافقم. پاکیزگی شهر یک مساله است و کمک به گربه های خیابانی و بی سرپرست یک مساله دیگر. مردم می توانند اضافی غذاها و گوشت ها را از آشغالاشون جدا کنند. اینطوری هم گربه ها گرسنه نمی مانند و هم اگر در سطل آشغالها باز بماند گربه ها کیسه ها را پاره نمی کنند. ضمناً من جدیداً خیلی می بینم مردم دارند به گربه ها غذا می دهند که باز هم جای خوشحالی است.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
879 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم موافقم ولي قبل از اين كار بايد فرهنگ سازي بشه كه هر شخص زباله هاي خودش رو تفكيك كنه و مواد غذاي قابل استفاده گربه ها را جدا كنه و از طرفي به نظر من گراني اخير هم باعث كاهش زباله هاي خوراكي حيونا شده.ما ميتونيم مثل كشور تركيه گربه ها سگها يا.. رو سازماندهي كنيم كه اين كارو بايد شهرداري انجام بده كه متاسفانه فكر دولت ما به اين جور جاها نميرسه فقط بلدن با تير بزنن يا حتي همين زباله ها رو كه غذاي اصلي انهاست كمتر رو كمتر كنن.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
14 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
درسته که ما باید به فکر حیوانات باشیم اما نه به این صورت که به خاطرش خودمونو سلامتیمونو از بین ببریم پس به نظر من این کار خیلی خوبی بود اما باید برای حیوونای خیابونی یه فکر دیگه کرد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
وضیفه ی شهرداری تمیز نگه داشتن شهره...و قبول دارم که وضیفه ی دیگرشون ساماندهی گربه های خیابونی..
ولی خوب..همیشه اون چیزی که بیشتر باعث تبلیغ می شه انجام میشه...در حقیقت مهم تبلیغاته نه پاکیزگیه شهر..نه گربه ها..
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,855 بار در 1,433 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نکته مهمی اشاره کردی سینا ، تبلیغات ...
. کلیات طرح جمع آوری مکانیزه به نظر من هم خوبه و نمادی از یک شهر مدرن ، اما آیا به این شکل؟ اجرای طرح قبل از فرهنگ سازی ؟ حالا نتیجه چی بوده ؟ جمع شدن آشغالها در تمام طول روز نه فقط ساعت مشخص ، بوی بد و جمع شدن مگس در دونقطه ، سطلهایی که سرگردان گوشه و حتی گاهی وسط خیابان هستند ، سرو صدای زیاد ماشینهای مکانیزه زمانی که مخزنها رو تخلیه میکنند اونهم در ساعاتی که شهروندان در اوج استراحت هستند و از همه اینها مهمتر بروز مشکل برای گربه هایی که از طبیعت و شهر ما چیزی نمیخوان جز کمی غذا !! . تبلیغات تلویزیونی شهرداری با استفاده از دو گربه با نمک ظاهرا نشون میده که شهرداری تهران هیچ خصومتی با گربه ها نداره و حتی تلاش کرده با خلق این دو کاراکتر از دشمنی مردم با گربه های شهر کم کنه ، اگر این موضوع واقعا تو نظر مسئولین شهر تهران هست الان خیلی بجاست که در همین تیزر های تلویزیونی علاوه بر فرهنگ سازی در جمع آوری مکانیزه ، فرهنگ حمایت از گربه های بی آزار شهر رو هم در بین شهروندان ترویج کنه .
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم با این کار که آشغال هایی که قابل خوردن برای گربه هاست جدا بشه و در کناری از یک باغچه گذاشته بشه موافقم با این کار هم از پاره شدن زباله ها توسط گربه ها جلوگیری میکنه و سطح شهر کثیف نمیشه هم گربه های بیچاره غذا میخورن
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون از dreamriver عزیز به خاطر اطلاعات مفیدشون.
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لاغر, های, گربه, پایتخت, شدن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|