![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
26 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
باتشکر از مدیر تالار"پانا" که 2بار سوال کردم نه تنها جواب ندادند حتی زحمت اینکه بگن
واقعا از مدیریت شما ممنونم در ضمن سوال این بود: (( چطور فرمان "برو" را به سگ میشود اموزش داد)) |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
22,028 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
خواهشمندم ديگه به كاربران سايت به خصوص مديران و به خصوص مدير والايي همچون پانا توهين نفرماييد. حتما ايشون وقت نكردن كه جواب شما رو بدن تازه شما بايد از اول اين سوال رو به عنوان يك پست مي زدين تا زودتر جواب بگيرين. اگر دوباره همچين جملاتي از شما مشاهده كنم به طور جدي برخورد مي كنم!
صدای پای عمو نوروز و حاجی فیروزه که داره میاد شاد باش ![]() ویرایش توسط Daniz : 13th September 2008 در ساعت 11:25 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2006
146 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
|
نه نه نه نه نه
پانا خانم اصلا" اصلا" این طور نیستن.... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از koorosh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2007
248 بار در 83 پست از ایشان تشکر شده است
|
شاید بخاطر بچه های پانا سرش شلوغه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از danielo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,672 بار در 5,735 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام حضور محترم سرور گرامی
پانا از مدیران ارشد و عزیزان سایت هستند که همواره در ارتقا سطح علمی سایت زحمات بسیاری کشیدند ولی یک مورد را از یاد نبرید که سئوالات خود را حتما در تالار های عمومی بپرسید چه بسا که سئوال شما مشکل بسیاری دیگر از کاربران باشد و به این صورت هم از تمامی نظرات بهره برده و هم سریعتر بهترین پاسخ را خواهید یافت موفق باشید
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
395 بار در 130 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یاد دادن برو به سگ زیاد سخت نیست ولی لازمه که حیوونتون بلد باشه. که اون هم با مقداری تمرین یاد می گیره . البته در مورد تولههای زیر 4 ماه یه مقدار مشکله چون توی این سن خیلی سر به هوا هستن و هر کاری دلشون بخواد می کنن .زمانی که سگ در حال انجام کار بدیه با صدای بلند بگید نه یااه یا برو تو لونت یا.. حالا اگه میخواید برو رو یاد بگیره بگید برو اگه گوش نداد خودتون می بریدش توی لونش و در رو هم میبندید تا چند دقیقه ای همونجا بمونه بعد ولش کنید مطمئن باشید با تکرار این برنامه یاد میگیره که زمانی که شما کلمه برو رو میگید باید از اون محیط خارج بشه شما در حین تمرین می تونید از اشاره دست هم استفاده کنید کم کم حتی بدون گفتن برو و فقط با اشاره دست سگ می فهمه که باید به اون سمتی بره که شما نشون میدید .البته زمانی که این کار رو درست انجام داد جایزش یادتون نره یه تیکه از چیزی که خیلی دوست داره مثل سوسیس یا قند یا...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
26 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
1)من از 3هفته پیش در 2 پست جداگانه این سوال تکرار کردم که جواب ندادن این هم سومین بود (جوابه پست جداگانه)
2)این سوال توی تربیت حیوانات پرسیده شده.نمیدونم کجا درست بوده که باید میپرسیدم؟؟ 3)اگر ایشون وقت ندارن؟چطور توی تالار دیگه که مدیرش نیستن 3-4 روز پیش تذکر میدن ولی برای سواله تالار خودش وقت نداره!!! 4)من به کسی توهین نکردم.اگر گفتن حقیقت برای مدیران اینقدر سخته لازم نیست تهدید کنی!!!!!! هر برخوردی دوست داری انجام بده 5)من با دلیل حرف زدم اگر شما هم دلیل داری که پانا در 3هفته اخیر اصلا به سایت نیومده و برای اشخاصی پست یا تشکر نگذاشته میتونی جواب بدی وگرنه چرا طرفداری بی خودی میکنی؟؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
5,937 بار در 1,786 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
m.goodarzi عزيز
حق با شماست و من توهينی از شما نميبينم که هيچ کم لفتی هم به شما شده من مظرت ميخوام تمام کاربران سايت حق دادن نظر و گلايه دارن دنيز عزيز هم کمی تند رفتن که شما به بزرگی خودت ببخش هر سؤالی داری دوست عزيز واسم بفرست من خودم جوابو وسط ميفرسم
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
22,028 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم از اين دوست عزيز عذرمي خوام.
ببخشيد كه تند رفتم
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,869 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه گرد و خاکی کردی مرد بزرگتر ،
. من با دنیز موافقم ، انتقادتون بجا نیست، هرچند خودش و مدیران محترم کوتاه اومدند اما شاید شما هم فراموش کردید کاربران این سایت کارمند نیستند و فقط در جهت کمک گام برمیدارند نه انجام وظیفه .
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مدیر, پانا, تالار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|