![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
سلام من یه سگ تیریر 5 ماه و نیمه دارم وقتی 2 ماهش بود خریدمش از همون اول با دستشویی کردنش مشکل داشتم قبلا که توی یه خونه دیگه بودم توی بالکن کارش می کرد ولی همونجام منظم نبود تا اینکه 1 ماه به خونه جدید آمدیم چون خونه آ÷ارتمان می خواهم بهش یاد بدم که توی حمام این کارو بکنه 1 هفته توی حمام حبسش کردم 2 روز اول مقاومت کرد و کاری نکرد ولی از روزای بعد کارش می کرد ولی من هیچ روزنامه ای زیر ÷اش نیانداختم فقط از اون قطره ای که برای دستشویی هست استفاده کردم ولی بعد از 1 هفته بازم سگم همه جا دستشویی می کنه به غیر از حمام در ضمن من شبا سگم رو توی حمام می خوابونم وقتی بیرون دستشویی می کنه خودش خیلی ناراحت می شه یه جا کز می کنه البته منم دواش می کنم میزنمش و میزارمش توی حمام دیگه دلم نمی یاد دواش کنم به من بگید چیکار کنم فکر کنم خودشم خسته شده
![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 447 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام,
دوست عزيز بهتره زودتر دستشويي كردن در جاى خاص رو بهش ياد بدى چون هر چِى بزرگتر بشه سخت تر عادت مى كنه. من چند تا نكته بهت يادآور ميشم اميدوارم نتيجه بگيري, 1-تا چند روز بايد كاملا تحت نظر بگيريش و هر وقت ديدي به حالت دستشويي كردن نشسته, مكررا كلمه(نه) رو بكار ببر و به آرومي به پشتش بزن و سريعا بلندش كن و روي روزنامه اي كه از قبل در حمام تدارك ديدي قرارش بده. 2-در روز چند بار بلندش كن و روي روزنامه داخل حمام بزارش 3-يك برگ از روزنامه هايي كه قبلا روش ادرار كرده رو, لاي روزنامه هايي كه براي ادرارش تدارك ديدي بزار 4-تا زماني كه كاملا جاى دستشويي كردن رو ياد نگرفته هميشه درب حمام باز باشه 5-اگر نا غافل در جايي از منزل دستشويي كرد, آن محل رو كاملا بشوي و روي اون محل كمي سركه بريز **يادت باشه بايد حوصله داشته باشي و زود خسته نشي |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از .masoud عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فوری, لطفا, من, مشکل, کمک, خیلی, دارم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |