![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
5,917 بار در 1,368 پست از ایشان تشکر شده است
|
حضور دکتر هومن در این سایت نعمت بزرگیست.
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
530 بار در 179 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام من هم امروز این مطالب و خوندم خیلی خوب بود ممنون ادمین جان واقا چه خوبه که جناب دکتر هومن در این سایت هستن .....
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از jobin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
530 بار در 179 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از مصاحبه خیلی خوشم اومد و همه صحبتها منطقی و به جا بود ممنون ولی یه مسعله دیگه اینه که باید به خدمت همه برسونم که الان الودگی شهری هم خیلی زیاده از لحاظ همه چیز .... یکی اینکه من میخوام بدونم که این کودهای که پای درختها و رو چمنها که میریزن از کجا میان .... من خودم تا حالا گاوداری رفتم فضولات گاو یا گوسفند اونقدر بو نداره تازه این کودهای که شهرداری میاره رنگش سیاهه و بوی مشمعز کننده و خیلی بدی داره که به خاطرش پارکها میشه پر پشه که نمیتونی 1 دقیقه بشینی اینقدر نیش میزنن یا الان تو پارکها دستشوی هستش ولی خیابون یا چمن پارکها شده دستشوی مخصوصا این معتادین یا ادمها یه دستمال کاغذی دستشون نمیگیرن یا جیبشون بزارن خلطشونو یا بینیشونو میریزن زمین و اینکه این سطلهای اشغال شهرداری که اشغالهاشو خال میکنن موضف هستن که این سطلها رو بشورن و ضد عفونی بکنن که باعث چون نمیکنن باعث تجمع مگسها میشه که خود بیشتر لز یه حیوان خانگی همه رو بیمار میکنه که ملت ما این رو در نظر نمیگیرن ....هستن از دوستانم که خونه گرفته صاحب خونه گفته چون پشه میاد میشینه رو سگت میاد میشینه رو نوه من پس نمیشه سگت رو بیاری که اینم یه باور غلطل و نداشتن اگاهی از حیوان خانگیه .... یا وقتی شده برای خودم که به مطلک گفتن خوب چیزی از غربیها یاد گرفتین که من هم چیزی نمیگم که به قول همه جواب ابلهان خاموشیه . که اکثرا فکر میکنن نگهداری و دوست داشتن یه حیوان رو توجه ندارن میگن فرهنگ غربیه که ما الگو براری کردیم ..یا وقتی میبینن یکی سگ داره فکر میکنن که طرف خیلی پولداره مخصوصا بعضی از این پلیسهای جوان که به هوای رشوه گرفتن میان و ازیت میکنن . در مورد فرهنگ سازی هم فقط اینترنت کافی نیست باید از رسانه ها خواست یا وقتی از دامپزشکان دعوت به عمل میاد باید زحمت بکشن چون یکی رسانست یکی هم روزنامه ها .. که همون روزنامه همشهری یه مطلب از حیوان خانگی در مورد بیماریشون نوشت همه ملت خونده بودن مطلب رو .... در مورد فرهنگ سازی هم باید چنین باشه .....من برنامه مصاحبه دکتر هومن رو تو برنامه به خانه بر میگردیم شبکه 5 رو نگاه میکردم و گوش میدادم که اکثرا خونواده ها مخصوصا خانما این برنامه رو نگاه میکنن و گوش میدن مطالب و از اشپزی گرفته تا مساعل پزشکی و .....که دامپزشک عزیز اقای دکتر هومن که اکثرا دعوت میشن باید زحمتشو بکشن در مورد همین بیماریه و غیره صحبت بکنن که مردم اگاه بشن .. حتی تو مهد کودکها بخوایم که بچه ها رو با حیوانات اشنا بکنن که هیچ بچه ای از حیوانات نترسه در کنار دین و دانش این مثله هم مهمه ... باید با خانواده ها حرف زد مخصوصا دامپزشکان باید دامپزشکان زحمت بکشن ... شده خودم گفتم دامپزشکم این مثله روگفته در جوابم میگن اون چون پول میگیره نمیاد راستشو بگه که اونوقت اون بخواد راستشو بگه کارشون کساد میشه ... حتی از علمای فقه که میان در تلویزیون صحبت میکنن مسعله نجاست رو هم بیان بکنن که این مسعله هم خیلی خیلی مهمه ... با ارزوی روزی که یه جامعه روشنفکر از هر لحاظ داشته باشیم ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از jobin عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مصاحبه, هومن, با, جراح, دکتر, دامپزشک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|