![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,810 بار در 6,329 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
*صابون را كف وان حمام جا بگذاريد.
*كادوي عروسي دوستتون بهش تراول نيم ميليوني تقلبي هديه بديد. *در هنگام خروج از توالت، دمپاييها رو خيس كنيد. *همه شيرهاي آبي كه در طول روز ميبينيد تا حد امكان سفت كنيد (به كار بردن انبرقفلي نتايج بهتري به همراه دارد). *وقتي ميخواهيد به توالت برويد، با صداي بلند اعلام كنيد. *وقتي كسي در توالت و حمام است، با عجله به درب دستشويي حمله برده و با سرعت 1000 بار در دقيقه دستگيره درب رو تكان دهيد و پشت سر هم بگيد اين چرا باز نمي شه؟ *پنجشنبه شبها موقع خوبي براي تعريف داستانهاي جن و پري است. *توي حموم عربده بكشيد. *اگر كسي به حمام رفت. بلافاصله تمام شيرهاي آب گرم و سرد خانه را باز كنيد. *در صف پمپ بنزين، بوق ممتد بزنيد. *سر پيچها و جاهايي كه سبقت ممنوع است، با سرعت بيست كيلومتر در ساعت حركت كنيد. *عكسهاي عروسي دوستتون رو با دستهاي چرب تماشا كنين. *مرتب جلوي مهمونا از عموي پيرتون كه موهاش رو رنگ مشكي زده بپرسين كه چه رنگ مويي استفاده ميكنه. *هنگام راه رفتن سعي كنيد پشت كفش مردم رو با نوك كفشتون بزنيد. هر چه بيشتر كفش مردم رو از پا در بياريد، امتياز بيشتري مي گيريد. *وقتي به يک مغازه شيک شلوار فروشي رفتيد، برخلاف تاکيدهاي فروشنده شلوار را آنقدر پايين بگيريد تا خاکي شود، بعد از آن هم بگوييد که آن را نپسنديديد. *درست در مسير معلم و يا استادتون نخ نامرئي بکشيد. *روي ديوار سفيد خانه همسايتان با حروف بزرگ بنويسيد: لطفا اينجا چيزي ننويسيد. *به کسي که دندون مصنوعي داره، بلال تعارف کنيد. *اگر سر دوستتان طاس است، مرتب از آرايشگرتان تعريف كنيد. *عکسهاي قبل از ازدواج خودتان را با حسرت نگاه کرده و با صداي بلند بگوييد چه اشتباهي کردم، چي بودم و چي شدم
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اه اه اینقدر بدم میا دمپایی توالت خیس باشه . حالم به هم میخوره ...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم مثل ناپلئون از دمپایی خیس توالت بدم میاد
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,810 بار در 6,329 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آره منم همين طور. حس بدي بهم دست مي ده!
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Daniz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,819 بار در 530 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دنیز جان 3 مورد مردم آزاری منم میدونم
1.زنگ در را چندین بار پشت هم و طولانی بزنید و زمانی که در باز شد دوباره زنگ بزنید و بگویید " ممنون باز شد " 2.وقتی میخواهید تلویزیون را خاموش کنید صدای آن را تا آخرین حد بالا ببرید تا هر کسی که روشن میکند برق سه فاز ازش بپره! 3.تو مغازه ی لباس فروشی چندین و چند بار از فروشنده بخواهید که لباسهای مورد نظر را برایتان باز کند و در آخر بگویید " ممنون میرم حالا بعدا میام " :d:d:d:d:d
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مردم, هايي, آزاري, براي, روش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|