![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,957 بار در 6,361 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از اين به بعد با معتادان اينترنتي مانند معتادان مواد مخدر برخورد خواهد شد
تصور کن!!!! اعتياد اينترنتي مثل مواد مخدر جرم محسوب شود جرم يا بيماري؟ ستاد مبارزه با اعتياد اينترنتي اعلام کرد طبق قانون از اين به بعد اعتياد به اينترنت جرم محسوب ميشود. اين در حالي است که سازمان بهزيستي، معتادان به اينترنت را بيمار خوانده بود. هنوز بين تعريف بيمار و مجرم معتادان اينترنتي مثل مواد مخدر هيچ توافقي وجود ندارد. يک منبع آگاه گفت: مساله مبارزه با اين پديده هم مثل مبارزه با مواد مخدر خواهد شد. کلي هزينه ميکنند، کلي کشته ميدهند، کلي دستگير، زنداني و اعدام ميشوند بعد از چند سال هم ميگويند مبارزه کرديم و اينقدر هم کشته داديم و بعد آمار جمعيت چند ميليون نفر معتاد را اعلام ميکنند. برخورد سردار ..... فرمانده ستاد مبارزه با اعتياد اينترنتي اعلام کرد با فروشندگان کارتهاي مخدر اينترنت به شدت برخورد خواهد شد. وي گفت: ما علاوه بر دستگيري چندين نفر از معتادان در چتپارتيها و سردَمنتهايي که قبلاً به آن کافينت ميگفتند از آنها مقادير زيادي اکانت اينترنت گرفتيم که همگي اعتراف کردند از عوامل استکبار جهاني نظير مايکروسافت گرفتهاند. وي گفت ما از اينترپل خواستهايم که سرورها و آزمايشگاههاي توليد مخدرات اينترنتي مثل مايکروسافت و آيبيام را ببندند. در آزمايشگاه اتفاق افتاد: - آقاي دکتر من که سالمم چرا آزمايش منو نوشتين مثبت؟ - واسه اين که معتادي. - معتادم؟ کجا معتادم مرد حسابي؟ ببندين در اين آزمايشگاتونو. - معتاد نيستي؟ بدبخت تو خونت به جاي گلبولهاي قرمز و سفيد هي صفر و يک ورجه وورجه ميکنه. چشام دراومد پشت ميکروسکپ. مردک بدبخت معتاد اينترنتي! لابراتوارهاي توليد چند فروشنده کارت اينترنت قاچاق 5 و 10 و 20 سانتي در تهران دستگير شدند. اين قاچاقچيان اعتراف کردند که تاکنون دهها جوان را با اين کارتها معتاد کردهاند. مدتي پيش به دستور قوه قضائيه طي حمله به آياسپيها و آزمايشگاههاي توليد کارت اينترنت همهي آنها بسته شدند اما هنوز اعتياد به اينترنت در ايران بيداد ميکند. يک برنامه راديويي مشاوره خانواده: زني گريهکنان زنگ ميزند: - سلام خانوم مشاور...شوهرم... شوهرم مدتيه معتاد شده چيکار کنم؟ - خونسرد باشين خواهر من. همه چي حل ميشه. الان در کمال آرامش بفرمايين به چي معتاد شدن؟ هرويين؟ ترياک؟ حشيش؟ مرفين؟ ماريجوانا؟ ال اس دي؟ کوکائين؟ اکستازي؟ - نه! به اينترنت معتاد شده. ديروز تو جيبش يه کارت اينترنت پيدا کردم. - نه؟؟ اي خاک به سرت.... چيز منظورم اينه که بميرم برات خواهر. طوري نيست. با سيم مودم ببندش به تخت بعد زنگ بزن بيان ببرنش. از گزارشهاي شبانه يک خبرنگار: صحنهي دردناکي بود. دهها معتاد اينترنتي در حالي که لپتاپشان را روي زانو گذاشته و پتويي روي سر انداخته بودند در گوشه خيابان نشسته بودند و مشغول استعمال اينترنت بودند. يک نفر کنار جوب در حال جان کندن بود چون اتصالش اشتباهي هوا داشت و ديسکانکت شده بود. ديژيتاليه - اکبري: اشغري؟ جنش خوب تو دشت و بالت شي داري؟ - اصغري: هيشي بابا ديگه همه شدن معتاد اينترنتر. رفتم پيش طرف بهش ميگم يه دواي خوب بهم بده، داره بهم کارت پنجا ساعتي اينترنتر ميده. ميگم اينو نميخوام اين شه کوفتيه؟ شرکارمون نژار نوکرتم. نداري لااقل يه چند تا LSD بده شنگول شيم. طرف خط اينترنتر ADSL بهم ميده. اي تف به اين روژگار! معتادم معتاداي قديم. همه ديژيتالي شدن ژون اکبري. برخورد نزديک از نوع چيني چين چند ميليون معتاد اينترنتي را به دريا ريخت. به گزارش نشريه شيهواچن دولت چين تصميم گرفت ميليونها معتاد اينترنتي خود را به دريا بريزد. سخنگوي دولت چين در پي اين اقدام گفت: آخيش راحت شديم از بس فيلتر کرديم. اين طوري خيلي مقرون به صرفهتره. ? Overdoes - ديروز يه خواستگار خوب و نجيب با تحصيلات بالا و خيلي پولدار واسه دخترم اومد ولي ردش کردم. - ئه؟ چرا؟ - هيچي مرتيکه معتاد بود. داره ميگه: اگه منو به سابدايرکتوري خودتون بپذيرين اميدوارم که با اين لينک به همديگه کانکشن خوبي داشته باشيم... بعد هم تازه پررو ميپرسه عموجان اينا اينويزيبل هستن خيلي مشتاق بوديم باهاشون يه چت بزنيم... اصلاً حسابي اوردوز بود يارو. از گزارشهاي يک مأمور انتظامي: به استحضار ميرساند در ساعت 14.30 امروز فرد مشکوکي در حوزه گشت زني مشاهده و با تعقيب او به محل تجمع عدهاي از معتادان اينترنتي رسيده که مشغول چت جمعي بودند که همگي دستگير و به پاسگاه دلالت گرديدند. از نامبردگان آلات و ادوات استعمال اينترنت از قبيل لپتاپ، پتوي مخصوص چهارخانه، هدفون و ميکرفن و مقادير متنابهي کارت اينترنت به صورت سوخته و شيره کشف گرديد که همگي پيوست گزارش ميباشد. طرژ اشتعمال - اکبري: اشغري؟ اين کارت چيه آوردي؟ کوپن ترياکه؟ - اشغري: نميدونم کارت اينترنتره، شيه. ميگن اعتيادش بالاش. طرف ميگفت آنلاينت ميکنه ناجور، هپروتش اين روژا رو بورشه. - اکبري: خب حالا اين شه جوريه؟ قورت دادنيه؟ اشتنشاقيه؟ کشيدنيه؟ يا باهاش تژريقش کني؟ - اشغري: شه ميدونم توام... حتماً بايد بکنيش تو چشات!؟ خشخاشنت توليد کارت اينترنتي جايگزين کشت خشخاش در افغانستان ميشود. کميته بين المللي مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد ما به اين نتيجه رسيديم تنها چيز درآمدزايي که ميتواند جايگزين کشت خشخاش در افغانستان و پاکستان شود همين کارت اينترنت است. اکنون پس از قاچاق اسلحه، قاچاق اينترنت دومين شغل پردرآمد مافيايي در جهان است
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,957 بار در 6,361 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من كه به دو نوع معتادم ديگه واويلا!!
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
570 بار در 199 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ما یه مشت معتادیم.....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ما یه مشت معتادیم فوق لیسانس بزرگترین سایت ایران !!!!
![]() کاملش کردم ! ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پست های اضافی پاک شد
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| معتادين, اينترنتي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |