![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,869 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود روی تابلو خوانده میشد: من کور هستم لطفا کمک کنید . روزنامه نگارخلاقی از کنار او میگذشت نگاهی به او انداخت فقط چند سکه د ر داخل کلاه بود.او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت ان را برگرداند و اعلان دیگری روی ان نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و انجا را ترک کرد. عصر انروز روز نامه نگار به ان محل برگشت و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است مرد کور از صدای قدمهای او خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که ان تابلو را نوشته بگوید ،که بر روی ان چه نوشته است؟روزنامه نگار جواب داد:چیز خاص و مهمی نبود،من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده میشد:
امروز بهار است، ولی من نمیتوانم آنرا ببینم !!!!! . .
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جالب بود ممنون
![]() ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mahsan66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
2,346 بار در 871 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از نتيجه گيري ها خوشم نمياد ولي خوب بود.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از M.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالب بود .واقعا یه پیام و یه معنا از طریق واژگان مختلف میتونه قدرتش صدبرابر بیشتر یا کمتر بشه . واژگان خیلی مهمند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود روی تابلو خوانده میشد: من کور هستم لطفا کمک کنید . روزنامه نگارخلاقی از کنار او میگذشت نگاهی به او انداخت فقط چند سکه د ر داخل کلاه بود.او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت ان را برگرداند و اعلان دیگری روی ان نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و انجا را ترک کرد. عصر انروز روز نامه نگار به ان محل برگشت و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است مرد کور از صدای قدمهای او خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که ان تابلو را نوشته بگوید ،که بر روی ان چه نوشته است؟روزنامه نگار جواب داد:چیز خاص و مهمی نبود،من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده میشد امروز بهار است، ولی من نمیتوانم آنرا ببینم وقتی کارتان را نمیتوانید پیش ببرید استراتژی خود را تغییر بدهید خواهید دید بهترینها ممکن خواهد شد باور داشته باشید هر تغییر بهترین چیز برای زندگی است حتی برای کوچکترین اعمالتان از دل،فکر،هوش و روحتان مایه بگذارید این رمز موفقیت است .... لبخند بزنید
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,200 بار در 602 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای خیلی قشنگ بود مرسی
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Parisa m عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
1,496 بار در 375 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو خوانده می شد: «من کور هستم لطفا کمک کنید.»
روزنامه نگار خلاقی از کنار او می گذشت؛ نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود.. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد، تابلوی او را برداشت، آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد. عصر آن روز، روز نامه نگار به آن محل برگشت و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدمهای او خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته بگوید ،که بر روی آن چه نوشته است؟ روزنامه نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم؛ لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچ وقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده می شد: « امروز بهار است، ولی من نمیتوانم آنرا ببینم !!!!! » وقتی کارتان را نمی توانید پیش ببرید، استراتژی خود را تغییر بدهید؛ خواهید دید بهترین ها ممکن خواهد شد؛ باور داشته باشید هر تغییر بهترین چیز برای زندگی است. حتی برای کوچکترین اعمالتان از دل، فکر، هوش، و روحتان مایه بگذارید؛ این رمز موفقیت است.... لبخند بزنید!
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از hrc123 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jul 2009
1,912 بار در 546 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تامل برانگيز بود
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از micky عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
6,075 بار در 1,408 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی مطلب جالبی بود . یه استاد داشتیم که هر بار قبل از شروع کلاس یک مطلب جدید رو میاورد برای ما میخوند یادمه این مطلب رو اولین بار از استادم شنیدم . خیلی تاثیر گذار بود
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,869 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سه تاپیک مشابه ادغام شدند
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از River عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |