![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کلاس آموزشی برای آقایان
اهداف تربیتی: جهت تقویت ان بخشی از مغز که از وجودش بی خبرند واحد اول: دروس پاایه ای: 1.چطور بدون مادرمان زندگی کنیم .200 ساعت 2.'همسرم مادرم نیست. 35 ساعت 3.درک این مساله که فوتبال چیزی جز یک ورزش نیست و که حذف شدن از جام جهانی فاجعه نیست 500 ساعت واحد دوم: زندگی زناشویی: 1.بچه دار شدن بدون حسودی به نوزاد 50 ساعت 2.غلبه بر سندروم "کنترل از راه دور تلویزیون همیشه باید دست من باشد " 55 ساعت 3.درک این مساله مهم که کفش ها خودشان توی جا کفشی نمی روند80 ساعت 4.چطور بدون گم شدن، لباس های کثیفمان را تا سبد رخت چرک ببریم.50 ساعت 5.چطور بدون اینکه ناله کنیم از بیماری مهلک سرما خوردگی جان سالم به در ببریم.50 ساعت واحد سوم:اوقات فراغت 1.چطور در آشپزی کمک کنیم بدون اینکه آشپزخانه را به گند بکشیم 2.چطور نوشیدنی سرو کنیم بدون اینکه سینی را تبدیل به استخر کنیم 3.چطور یک بلوز را در کم تر از دو ساعت اتو کنیم و در عین حال از سوختنش جلوگیری کنیم واحد سه:آشپزخانه مرحله اول: مقدماتی Offخاموش On روشن مرحله دوم: پيشرفته اولین نیمروی زندگیم بدون سوزاندن ماهیتابه کلاس عملی:عملیات جوشاندن آب قبل از اضافه کردن ماکارونی: بعد از قبولی در مرحله اول مرحله فشرده با عناوین زیر آغاز میشود.نظر به اینکه مباحث واقعا پیچیده اند در هر کلاس حداکثر هشت شاگرد پذیرفته می شوند اولین مبحث:البسه:از لباسشویی تا کمد :یک مرحله مرموز دومین مبحث: ریسک های پر کردن ظرف آب بعد از آب خوردن و بردن آن تا یخچال سومین مبحث:آشپزی و بیرون بردن زباله ها شما را ناقص نمی کند چهارمین مبحث:مصیبت کاغذ توالت:کاغذ توالت خود به خود کنار توالت ظاهر نمیشود(نمایشگاهی از همه چیزهای خود به خودی در خانه! ) پنجمین مبحث:ایا وقتی مردی رانندگی می کند،می تواند آدرس بپرسد بدون اینکه بی عرضه به نظر برسد؟(مطالعه ميداني) ششمین مبحث:تفاوت های اساسی زمین با سبد رخت چرک. هفتمین مبحث:'مردی در صندلی کنار راننده'آیا واقعا ممکن است دائما دستور العمل صادر نکنیم و غر نزنیم وقتی خانم رانندگی می کند یا مشغول پارک کردن است؟ از : گروه ایران لایو
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
80 درصد مطالب درست بودن
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
778 بار در 252 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
1% درسته اونم
3.درک این مساله که فوتبال چیزی جز یک ورزش نیست و که حذف شدن از جام جهانی فاجعه نیست 500 ساعت
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
25 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
من يكي كه هيچ وقت جونم رو دست يك راننده ي خانوم نميدم !!!!! |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
ديگه خيلي نامردي هست من خودم ديشب با يه دختره رايس گذاشتم كه با هر پسري تو ايتاليا گذاشتم در جا چپ ميكرد.
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آقا من خودم دس فرمونم خداس !
فقط تو آموزشی 2بار تصادف کردم !!!! (هیچ کدوم من مقصر نبودما !) ![]() خدایی کی میتونه این کارو بکنه؟! هیچ کدومتون روتون نمیشه !!!
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
من خودم واسه گرفتن گواهينامه بين المللي واسه افسر حركات نمايشي اومدم كه تا 1 سال نتوستم گواهينامه بگيرم اخه اعصابم داغون كرد هي ميگفت اين كارو بكن اون كارو نكن منم ماشينو سره يه پيج ماشينو طرف اون با دو چرخ بلند كردم كه كم بود ماشين چپ كنه بيچاره وقتي پياده شد شل شده بود نميتونست حركت كنه منم انقدر خنديدم بهش كه به زور تونستم خودمو جمع كنم.
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از aabc عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی باحال بود من از خنده روده بر شدم
..... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
555 بار در 230 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سومین مبحث:آشپزی و بیرون بردن زباله ها شما را ناقص نمی کند
ششمین مبحث:تفاوت های اساسی زمین با سبد رخت چرک. وای خیلی باحال بود !! مخصوصا این دوتا واقعا این کلاسا برای آقایون ضروریه !!
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از نرگس عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|