![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
140 بار در 41 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام :
من فکر میکنم دکترا حوصله خواندن ان پرسشها را ندارند. و فقط دوستان هستند که به هم جواب میدهند.... ودرد دل میکنندو هر آنچه تجربه کرده اند را مینویسند . من قبلا پرسشی با عنوان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] کردم که هنوز در صفحه هست دو نفر از دوستان جواب داده اند.از لطف آنها ممنون ولی کمکی نشد. 16 روز است من با هزار مکافات این بچه گربه را به لطف خدا و دکتر زنده نگهداشته ام. بچه گربه(ساری - یعنی زرد) تا حال توسط دکتر 7 بار با سرنگ از ناحیه شکم مثانه اش خالی شده چون نمیتواند ادرار کند.حال بچه گربه خوب است بازی میکند شیطنت میکند تمام اندامهای بدنش سالم است. انواع آمپول وشربت وغیره توسط دکتر تجویز شده وماساژ هم داده ام ولی راه مثانه باز نمیشود .در ضمن بچه گربه پسر است .....چه کار کنم.جهت اطلاعات بیشتر میتوانید پرسش قبلی را بخوانید. با تشکر |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,644 بار در 5,731 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام خیلی از موارد را نمیشه بدون معاینه جواب داد و گاهی اینکه جواب دادن خدای ناخواسته باعث مشکل میشه به همین خاطر مواردی پیشنهاد میشود که حتما به دامپزشک معاینه کنه وگر ه بحث تنبلی نیست
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مجدد, کمک, دامپزشکی, درخواست |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|