![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
23 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کی سگ از نزاد ولش گرگی داره اینجا بگه کاره مهم دارم..........
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,619 بار در 1,267 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درستش ولش کورگیه البته
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ظاهرشناسی: دو نوع کورگی وجود دارد: کاردیگان (Cardigan) و پمبروک (Pembroke) و هر دو بسیار شبیه روباه هستند. قد: cm30-25، وزن: نرها kg5/13، مادهها kg6/12. به خاطر قد کوتاهشان خیلی تیز و سریع گام برمیدارند. جمجمهای بزرگ و عریض دارد. چشمها: رنگی موزون با بدن با موهایی به رنگ بلوطی، گوشها: افراشته، برخلاف کاردیگان که دمدراز است، پمبروک بدون دم میباشد. کاردیگان در انواع رنگها با موهای کوتاه و افراشته بدون هیچ سفیدی دیده میشود. تمام موهای پمبروک به رنگ ماسهای مایل به قرمز، قهوهای روشن و یا سیاه میباشد، ضمن این که مناطق موهای قهوهای مایل به زرد نیمبلند نیز وجود دارند و در پنجهها ، سینه و پس گردن لکههای سفیدی مشاهده میگردند. رفتارشناسی: دوستداشتنی، بااحساس، پرتحرک و پرانرژی، باهوش و به راحتی تربیتپذیر. کارایی: یک سگ گلۀ پرتحرک و انرژیک بوده، صدها سال است که به عنوان مراقب گله به کار رفته است. یک سگ بسیار بامزه و همدمی بینظیر برای انسان است. گروه نژادی: Herding کشور منسوب: بریتانیای کبیر |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ولش, گرگی, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|