![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
![]() من 1 توله pomeranian دارم كه 1.5 ماهشه. من صبح ساعت 7:30 مي رم سر كار و تا 5:30 توي خونه تنهاست. بر ميگردم باهاش كلي بازي مي كنم ساعت 11-12 به زور و بعد از كلي سر و صدا و محل ندادن من ساكت مي شه و مي خوابه. ولي ساعت 3-4 بيدار مي شه و سرو صدا راه مي ندازه و مي خواد بازي كنه(البته به نظر من) چي كار مي تونم بكنم؟ آيا غذاي خاصي هست كه بهش بدم راحت بخوابه؟ يا كار ديگه اي؟ لطفا راهنماييم كنيد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کار خوبی می کنید که عصر ببعد مشغولش می کنید، احتمالاً روزها که شما نیستید می خوابد. بنظر من وقتی می آیید خانه باهاش حسابی بازی کنید یا ببریدش پیاده روی تا خسته شود و بخوابد. اگر صبح هم صدا می کند نروید سراغش چون براش عادت می شود و همیشه آن موقع صدا می کند. کم کم عادت می کند و زمانی که همه خواب هستند می خوابد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بازي كردن را به آخر شب موكول كنيد و دو سه قاشق ماست شل بهش بديد بعدش هم كلسيم داره و با اشتها مي خورش و هم باعث خواب راحت مي شه...
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نمي, خوابه, سگم, شبا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|