![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
103 بار در 32 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربم مخمل هر روز ساعت 5 صبح بیدار میشه اونقدر میو میو میکنه (با صدای بلند) که مخم سورخ میشه.. من فکر میکنم واسه ی اینه که بزارم بره بیرون.. ولی من این بچه خوشگله رو به تازگی گرفتم و بهش اونقدر اعتماد ندارم که بزارم بره بیرون..چون چند وقت پیش میخاست بپره رو دیوار لحظه ی آخر گرفتمش..منم که دلم نمیاد دواش کنم.. کسی راه حلی بلده؟
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
952 بار در 305 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یک روز تعطیل براش وقت بگذار و نگذار روز بخوابه،گربه ها شکارچی شب هستند و باید عادتشون بدهی که شب بخوابند.شامش را هم کمی دیرتر بده و بگذار آخر شب سیر بشه تا از گرسنگی بیدار نشه.شیر ولرم واسه خوابوندن گربه ها خوبه،یا یه کمی ماست شیرین.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واي عين ملوس من دقيقا همينجوري بود روز ميخوابيد وشب بيدار بود يه هفته تمام مراقبش بودم كه توي طول روز كمتر بخوايه تا بلاخره با هم كنار اومديم ساعت خوابمونو با هم تنظيم كرديم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
102 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم با حنا همین مشکل دارم ولی نمیشه تو هوای شرجی و گرم مازندران بعد از ظهرها نخوابید من همیشه میخوابم چه برسه به حنا. شبها که دو سه ساعت میخوابه اما صبح خیلی زود بیدار میشه اونقدر مثل یه پرنده از چپ و راست رو بدنم فرود میاد که عصبانی بیدار میشم چه فایده قیافه شو که میبینم آروم میگیرم از اتاق بیرون میرم تا دنبالم بیاد مردد میاد بیرون. من سریع برمیگردم تو اتاق در میبندم و تخت میگیرم میخوابم
حنا منتظر بیرون اتاق میمونه تا دوباره بیدار شم. ولی خدایی گربه ها زبلند یا گربه من؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
20 بار در 12 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلا م
دقیقا مثل پشمالوی من هست البته پشمالو من خیلی بزرک شده الان . ولی من آدتش دادم تو حیاط بچرخه . سعی کن غذا دادن اونو تو حیاط باشه و 1کاری کن با بازی کردن با اون تو حیاط عادت کنه الان گربه من 1 سالش ولی از خوه بیرون نمی ره . بدیش همین 5-6 صبح میو میو کردنشه که درو باز کنم بره تو حیاط |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میکنه, کمکم, کنید, گربم, دیوونم, داره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|