![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,868 بار در 1,434 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ماچقدر اسيريم اسير خونه هامون ، ماشينامون ، لباسهاي اتو كشيدمون و حتي شكممون
اما میتونیم حتي شده براي چند ساعت از حتي فكر اين اسارت راحت شيم؟ فقط 1 ساعت بايد توي راه باشيم بعدش ميرسيم جايي كه وقتي واردش ميشيم محبت و زيبايي احاطمون ميكنه و ما اسارت رو فراموش ميكنيم در حالي كه بين چندين قفس و اسير راه ميريم. يه دفه ميفهميم كه توي دنيا چه فرصتهاي استثنايي براي خوب فكر كردن و خوب زندگي كردن و خوب وبودن وجود داره . اونجا ديگه اتوي شلوارت يا مارك كيفت برات مهم نيست چون ممكنه شلوارت پر از علامت جاهاي دست بشه يا اينكه یکی با پاچه ی شلوارت بازی کنه. اونجا به خوب بودن و انسان بودن خيليها شك ميكني چون تازه معني محبت و شفقت و انسانيت رو درك ميكني و از خودت میپرسی اگه اينا انسانن من چيم؟ و به همون جواب هميشگي ميرسي يه اسيرمسخ شده . . . . و درست وقتي كه ديگه نا اميد شدي از ديدن يك انسان واقعي ، يك انسان آزاد از پول و لباس و غذا و ...جايي رو پيدا ميكني كه وقتي درهاش برات باز ميشه انگار درهاي دنياي تازه اي برات باز شده دنيايي پر از احساس و زيبايي و اميد. آره هنوز نسل انسان واقعي منقرض نشده . من هم ميتونم يكيشون باشم و به موجوداتي پناه بدم كه سراپا مهربوني و اميد و وفا هستن. اونجا از سگهايي نگهداري ميكنن كه رها شدن . كه فراموش شدن .كه هر روز سر توله هاشونو با سنگ له ميكنن . كه هرروز با ماشين زيرشون ميكنن . كه بهشون نا مردي شده . كه غم دارن . كه..... چشمهاشون پر از سواله..... چرا آدما از من بدشون میاد؟ چرا من هميشه بايد نگران غذا باشم؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا آدما نمیذارن من توي اين همه زميني كه خدا برام آفريده بدوم و خوشحال باشم؟ چرا همه مارو فراموش كردن؟ چرا فقط آدما حق دارن پدر مادر داشته باشن؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا فقط آدما حق دارن بچه داشته باشن؟ چرا....... چرا.......... اما هنور اونجا امید و انرژی موج میزنه و هنوز توله ها بازی میکنن و پیرترها خواب میبینن و توی خواب حرف میزنن.و بزرگها نوازش میطلبن. آدما به اونا فرصت ندادن . حتی برای حیات ... حتی برای فرار...... اما اونا اونقدر پاکن که همیشه به آدما فرصت میدن....... فرصتی برای جبران ............................. برگرفته از : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] .
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای این مطلب چه زیبا و بااحساس نوشته شده بود ....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدر قشنگ نوشتید، واقعاً جای تاسف است. بنظر من زیباترین نگاه، نگاه حیوانات است.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,938 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
البته این پست توی وبلاگ من تغییر کرده.
وفا چرا؟ برای کسانی که قبلا این پست رو دیدن: نظرم عوض شد. منبع: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط sahar : 29th August 2008 در ساعت 09:25 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فرصتی, برای, جبران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|