![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط ، تالار دوستداران اسب , مسابقات علمی ,گفتگوی آزاد,علوم صنایع غذایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
5,790 بار در 1,420 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
روز مادره
جلوی همه ی گل فروشیها مردم صف کشیدن ... گوشه ی حموم یه خونه هم چندتا بچه هستن که از مادرشون جدا شدن. مادرشون تا الان حتما یا تصادف کرده و مرده یا گلوله خورده و مرده. این کوچولو ها هرجا که گرمای بدنی حس کنن خودشون رو میکشن به طرفش به عشق مادرشون .هرکسی از کنارشون رد میشه با صدای ضعیفشون صداش میکنن به عشق مادرشون. توی خواب بعضی وقتا خواب میبینن و گریه میکنن . شاید خواب جدا شدن از مادرشون رو میبینن. اگه آدم باشن خیلی دردناکه نه؟اما نگران نباشین این بچه ها سگ هستن . مهم نیست نه؟ خوب به جهنم. میخواستن سگ نشن. مادر ندارن که ندارن .اما اگه آدم باانصافی پیدا شه قبول میکنه که اینها هم میفهمن میگین نه بیاین تو چشماشون نگاه کنین . آدم خیلی باید کم هوش باشه که نفهمه. حالا این بچه ها موندن توی این دنیای کثافت به امید چند نفر انسان واقعی شاید یه روزی پیدا بشه. اگه خیلی شانس بیارن ممکنه یه آدم فهمیده بخوادشون برای نگهبانی باغش یا ویلاش . یا یه چوپان برای گله . اگه نه باید بشن یه سگ از اونایی که ما اداما اسمشون رو گذاشتیم ولگرد. کی نوبتشون میشه که به سرنوشت مادرشون دچار بشن خدا میدونه. یکی زنگ میزنه ( سلام . من شنیدم توله برای نگهبانی واگذار میکنین .می خواستم یکیشون رو ببرم ...... راسسسسستی نژآدش چیه؟؟؟؟ سگ محلیه؟ آها . پس نژاد نداره. چرا آقاجون من نژاد داره خوبشم داره اسم نژادش هم persian sheepdog هست. حالا اگه austrailian sheepdog بود با سر میومدی میبردی حالا که ایرانیه بده؟ هیچ کدومشون هم از نژاد سگ و هوش سگ هیچی حالیشون نیست . میخوان جلوی رفیقا و دوست دخترشون افه بیان که من سگ دارم (همه هم ژرمن شیپر بلدن فقط.) اگه واقعا میفهمیدن. اگه یه روز با این توله ها زندگی میکردن میفهمیدن که این سگ محلی خودمون خیلی هم باهوش و قوی هست . به هر حال سگ ایرانی یعنی ولگرد . یعنی محکوم به مرگ و عذاب . برگرفته از وبلاگ : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] .
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
عضو افتـخاری
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
1,849 بار در 382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
زدی به هدف رفیق
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
408 بار در 113 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا حرف دل حامیان حیوانات رو زدید .
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از H-agah عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,028 بار در 1,415 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه زیبا و با احساس نوشتی گریم گرفت. من اگه جا داشتم ازشون نگهداری میکردم ولی الان فقط میتونم دعا کنم صاحب های مهربون پیدا کنن.
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,357 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای خیلی خوشگل هستند، آخی خیلی ناراحت کننده است. من خودم یک سگ محلی دارم که توی باغ است و واقعاً هم باهوشه، هر چند به قول بعضی ها کلاس نداره!!
امیدوارم صاحب های مهربونی پیدا کنند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست خوبم اضافه كن كه اين متن منبعش از وب سحر خانم هستش اينجوري بهتر ه
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
334 بار در 82 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من سالها پیش یه توله سگ از زیر پل جوب پیدا کردم فکر کنم مادرش اونو فراموش کرده بود حیوونکی سه روزپیش من بود تا یکی پیدا شد تو باغ نگهش داره
الان مطلبتونو که خوندم یاد اون افتادم و یاد حس خودم که دلم نمیخواست اونو تو خیابون ول کنم امیدوارم هیچ سگی بدون صاحب نمونه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز این مطلب را سحر جان در همین سایت هم نوشته بود که الان هر 7 تای این کوچولوها صاحبهای خوب پیدا کردند لطفا حتما منبع را ذکر کنید
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ا ؟! جدا ؟!