![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران سگها |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
«لاچینا» سگ مادهای آرژانتینی است كه نوزادی سرراهی را به لانهاش برد و برای چند روز از او در كنار تولههایش نگهداری كرد. به نقل از شبكه خبری بی بی سی، «لاچینا» سگ هشت سالهای است كه زندگی یك نوزاد رها شده را نجات داد و او را به لانهاش برد، تا از او محافظت كند. صاحب این سگ به پلیس بوینس آیرس، گفت: بسیار عجیب است كه سگ من، به جای خوردن و صدمه زدن به این كودك از او محافظت كرده است. وی افزود: هنگامی كه صدای گریهای از لانه سگ خود شنیدم، تعجب كردم و با خودم گفتم، توله سگها كه گریه نمیكنند. از این رو با احتیاط وارد لانه شدم و در آن موقع بود كه فهمیدم نوزادی درون لانه است. پس از آن، به پلیس خبر دادم تا از این كودك مراقبت كنند. مقامات پلیس بوینس آیرس اعلام كردند: هنگامی كه اطلاعیهای در مورد این كودك رها شده در روزنامههای محلی منتشر كردیم، مادر ۱۴ ساله این نوازد خود را معرفی كرد و این كه نوزادش را رها كرده، اظهار پشیمانی كرد و علت رها كردن نوزاد خود را نداشتن توانایی در پرداخت هزینههای «لو» اعلام كرد. سگ انسان دوست، این كودك را كه در خرابهها و میان آشغالهای بیرون شهر بوینس آیرس رها كرده بود، یافت و بدون آن كه به او صدمهای بزند، او را كنار خود نگهداشت.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,577 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالبه . واقعا برام جالبه که اکثر حیوانات به بچه ی انسان کاری ندارند . مخصوصا حیوانات وحشی. تا حالا مواردی چون نگهداری گرگ از بچه و یا شیر از بچه هم داشتیم . واقعا که خدا چگونه می آفریند !!!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Jul 2008
1,458 بار در 428 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واااای خدا آخه چقدر اینا مهربوننننننننننننن
![]() چقدرم خوشگله سگه ![]() ![]() کسی می دونه نژادش چیه؟؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بعید میدونم که این عکس مربوط به این داستان باشه ، چون این سگ کوچولو که نمیتونه یه بچه رو بلند کنه ....
ولی جدای از این ، اینجور داستان ها به انسان ثابت میکنند که حیوانات خیلی بیشتر از اونی که ما فکر میکنیم میفهمند .... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مادري, نوزاد, براي, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|