![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران آکواریوم و ماهیان تزئینی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــر فنی
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
9,266 بار در 1,642 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جیم:
در سپتامبر سال 2000 لاک پشتی با یک ماشبن تصادف می کند. لاک او له و قسمت عقب بدنش کاملا فلج شد. به هیچ وجه امکان رها کردن او در طبیعت با این وضع وجود نداشت. من بوسیله نوارهای کفاشی، لاک او را به نقطه تکیه گاه پوسته او چسباندم. بعد از چند هفته آرام آرام نشانه های بهبودی در او پیدا شد اما او هنوز هم نمی توانست از پاهای عقب خود استفاده کند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] راه حل چیزی نبود جز استفاده از چرخهای یک هواپیمای مدل بسیار سبک وزن بوسیله مفتولهای کوچک! چرخهای متحرک را به صورت کاملا بی خطر را به لاک او چسباندم. نوارهای کفاشی نگه دارنده بعد از 4 ماه از بدن لاک پشت جدا شد. او می خورد و می نوشید و در تمام اتاقهای خانه من به گشت و گذار می پرداخت. سر انجام او توانست به خوبی از خانه خارج شود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] او تا سال 2002 زنده ماند و به صورت ناگهانی مرد. بعد از همه بلاهایی که سر او آمده بود دلم نیامد او را برای تشریح و کالبد شکافی به آزمایشگاه دانشکده دامپزشکی محلی بدهم. من به سادگی با او خداحافظی کردم و به خاطر چیزی که او با من و دیگران بعد از دیدنش به اشتراک گذاشته بود از او تشکر کردم!
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
خیلی خوبه...
عین هاپویی که ادمین داره!! ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از zizex عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آره این کار تو امریکا و اروپا برای سگ ها و گربه های فلج خیلی انجام میشه . هاپوی ادمین فلجه ؟!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لاک, ماجرای, یک, پشت, تصادف |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |