![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بنابرگزارش های مختلف، هر ساله 8 تا 12 میلیون حیوان خانگی در پناهگاه های حیوانات بیخانمان آمریکا، کشته می شوند.
بیشتر این حیوانات، سگ های غیرفانتزی با اندازه متوسط و گربه های بالغ می باشند که پس از رها شدن و مدتی زندگی در پناهگاه های حیوانات بی صاحب و یافت نشدن صاحب جدید،به دلیل کمبود جا و امکانات، به زندگیشان پایان داده می شود. طبق آمار سال 1997،فقط در آمریکا 3500 پناهگاه حیوانات وجود داشت با 4.3 میلیون حیوان در 1000 تا از آنها. واقعیت تاسف انگیز اینکه، 64% حیوانات وارد شده از بین رفتند و فقط 25% خانواده جدیدی یافتند. این درحالی است که تجارت حیوانات خانگی و نسل کِشی از سگها و گربه های فانتزی، تجارت پرسود و کم دردسری است. بیشتر مردم از روی ناآگاهی یا راحتی، به جای پذیرفتن حیوانات بیخانمان از پناهگاه ها، به دنبال خرید حیوانات کم سن از فروشندگان هستند که باعث تشویق این تجارت پرسود می شود، در حالیکه هزاران حیوان بالغ از نژاد مشابه در آستانه مرگ قرار دارند. عکس ها مربوط به حیوانات یافت شده توسط پناهگاه ها می باشد. خودم تحمل اینکه بقیه عکسها رو بذارم نداشتم و حالم با دیدن عکسها بد شد . واقعآ برای انسانها متأسف شدم و شرمنده که خودمم انسانم . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
952 بار در 305 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
برای اون کوچولوها و مامانشون خیلی دلم گرفت.اینجور وقت ها فکر می کنم اگه حیوون به جا رفتن به پناهگاه رها بشه با غریزه خدادادیش،شانس بیشتری واسه زندگی کردن داره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,021 بار در 1,414 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اونهاییی که تو کارتن بودند وحشتناک بود
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
247 بار در 97 پست از ایشان تشکر شده است
|
شرم آوره
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
879 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای واقعا وای جیگرم کباب شد بیچاره ها .اینجاست که میگم ای خدا........
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
اینم آمریکاش...کجان مدافعین سرسختش؟؟؟؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اولا منبع رو ذكر كن . دوما بد نيست بدونين تعدا گربه ها و سگهاي كه با نفت و گازوئيل وووو در همين سرزميني كه اسمش ايرانه توسط ملت فهيمش به چه نحو هولناكي كشته ميشن .... اول خودتونو پاك كنيد از گلايه ها بعد عيب بگيريد
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
|
همه میدونیم داریم کجا زندگی می کنیم...نه ادعایی داریم نه دنیا ازمون توقعی داره..
ولی آمریکا که بهشت روی زمین تاقی میشه چی؟؟؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منبع رو ذكر كنين لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دو اين كه امريكا همونجاست كه وقتي مردي به گربه اي لگذ زده جاي توپ فوتبال 5 سال زندادني هديه گرفت. اما اينجا تو بكش تكه تكه كن ... عكساشم حتماااااا ميزارم ببينم امريكا بدتره يا اينجا....
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
|
میکای عزیز...مسابقه نذاشتم که ببینم آمریکا بدتره یا اینجا...بدی یا خوبی چی تلقی می شه...آره آمریکا به حقوق انسانها و حیوانات احترام میذاره...چیزیه که از ما دریغ شده..من می گم اونور دنیاشم بهشت برین نیست...همه جا حق کشی هست...قتل هست...جنایت هست...یه جا کمتر یه جا بیشتر...ما خیلی چیزا داریم که آمریکا نداره...آمریکا خیلی خیلی چیزهایی داره که ما حتی نمی دونیم چی هست...ولی ما ایرانیی هستیم...ایران کشور ماست...با هر حکومت دولتی...تخریب کشورمون و تحسین از یه کشور دیگه رو من نمی پسندم...هر کس عقاید خودشو داره...شاید تو کاملا با من مخالف باشی..
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از zizex عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بسیار, تلخ, حقایقی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |