![]() |
|
|||||||
| تالار دوست داران پرندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تاپیک جامع سوالات کاربران از دکتر مقدم کاربران عزیز از این پس برای هر گونه سوال فقط از این تاپیک استفاده نمائید و از ارسال تاپیک مجزا جددا خودداری فرمائید . با این کار علاوه بر دریافت سریعتر پاسخ در حفظ نظم بخش پرندگان بکوشید. با تشکر از دکتر مهدی مقدم ( متخصص بیماری های پرندگان) که پاسخ گوی سوالات کاربران هستند.
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــر فنی
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
9,265 بار در 1,642 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دکتر
من یک جوجه طوطی خاکستری حدودا 6ماهه خریدم . البته تلفنی هماهنگ کردم که برای فردا یا پس فردا (5شنبه یا جمعه) قرار گذاشتم برم ببینمش و بخرم . چند تا سوال داشتم : 1- آیا پرندگان / طوطی ها هم مانند سگ و گربه دارای شناسنامه اند ؟؟؟ اگر اینطور است ، زمان خرید باید شناسنامه داشته باشد و یا بعدا خودمان اقدام کنیم ؟؟؟ 2- جوجه 6 ماهه رو چطور از رنگ چشمش تشخیص بدم ؟ آخه برای افرادی مثل من که تابحال طوطی نخریدن ممکنه تفاوت سیاه و طوسی و دودی ملموس نباشه ... 3- زمان تحویل گرفتن طوطی به چه قسمت هایی از بدنش توجه کنم که مطمئن بشم سالمه ؟ با سپاس
ویرایش توسط shahrzad : 27th February 2010 در ساعت 11:50 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
582 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
|
به ندرت فروشنده های پرنده تو ایران اقدام به معاینه حیوان و صدور شناسنامه واسش میکنند (مرسوم نیست )ولی خودت میتونی ببریش دامپزشک معاینش کنه و برات شناسنامه صادر کنه که خوب مزایای خودشو داره ....
جوجه 6 ماهه هم از رنگ چشمش ... کاسکو از وقتی چشم باز میکنه چشماش سیاهه و تا یکسالگی یکم بیشتر سیاهی دوره چشمش رو به تقریبا سفیدی میره .. تو این فاصله هر چی تیره تر باشه یعنی جوون تره اگه 6 ماهه باشه واقعا که بعید میدونم چشماش کاملا سیاهه (نه حتی کمی طوسی ) ضمنا از پرهای سرشم میتونی متوجه بشی چون خیلی کوتاهه (سر منظورم دقیقا بالای منقار و چشماست نه گردن ) و و پوست سر تا حدودی دیده میشه از کناره ها نکته دیگه پوست پاها و منقاره که باید شفاف باشه و آری از کوچکترین زمختی .... خب جثه هم کوچیک و دم کوتاست .... به نظر من اگه به قیمت داره بهت میده و سالمه چشمش دودیم باشه فرقی نداره بخر . این اطلاعات فقط واسه تشخیصه ( 6 ماهه فقط لفظه که جا افتاده معمولا از 8 ماه تا یکسالو بعنوان جوجه 6 ماهه میفروشن ) برای سلامتی گفتم تو پست قبلی ظاهریشو شما میتونی تشخیص بدی حرفه اش با دامپزشکه ... البته معمولا به ظاهریش بسنده میکنند ... تشخیص ظاهری سادست پرها باید شفاف تمیز باشن همینطور چشمها ... نباید دوره چشم یا سوراخ بینی ترشحات باشه .. با این ور اونور کردن دستت یا جابه جایی خودت از سلامت دید مطمئن شو البته نه از خیلی نزدیک چون قار میزنه ... پاهارو دقت کن که سالم باشه نباید تو ایستادن و جابجایی مشکل داشته باشه .دفع پرنده نباید با همراه با مایعات زیاد باشه ..پرهای اطراف محل خروج فضولات هم نباید کثیف و به هم چسبیده باشه. در مجموع باید سرحال باشه نه خمود و گوشه گیر .. کاسکو با استعداد و سالم کاملا هوشیاره و کاملا با نگاهش تورو کنترل میکنه .. نکته : مواظب باش کاسکو که دوره پرکنی گذزونده یا میگذرونه رو به جای جوجه بهت ندن کاسکو 6 ماهه بالغه و پرهاش کاملا در اومده و کرک نداره تنها فرقش همونیه که در بالا گفتم ... زیره 6ماهم واسه فروش نیست مگه اینکه بدونن داره میمیره ... امید وارم خرید خوبی داشته باشی و ازون بهتر تجربه شیرین همراهی با کاسکوتو
ایرانیم وارث آزاد اندیشی کوروش پاکی زرتشت عدل انوشیروان شجاعت فرخزاد شهامت خرمدین دانش رازی هنر فردوسی عشق خسرو .... ..........................که این قادسی گورگاه منست _______کفن جوشن و خون کلاه منست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
5,982 بار در 1,372 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام عزیزم
بله هر حیوان خانگی باید دارای شناسنامه باشد. تقسیم بندی رنگ چشم خاکستری ها (یا به قول شما کاسکوها) تقسیم بندی ذهنی ماست وگرنه در واقعیت این رنگ ها دارای تمایز مرزی نیستند. در مورد سن توجه شما را به 2 نکته جلب می کنم. 1) چون خاکستری ها در سن حدود یک سالگی moult می شود اگر انتهای پرهای دم خاکستری دارای رنگ تیره باشد نشانه زیر یک سال بودن خاکستری است و در غیر این صورت ..... 2)تقسیم بندی رنگ چشم در مقابل سن پرنده به ماه اصلا مورد تایید نیست.شما می توانید از این تقسیم بندی استفاده کنید ضمن اینکه تعیین سن فقط با یک پارامتر هم مورد تایید نیست. مشکی ----------- نوزاد دودی--------------کودک طوسی----------نوجوان سفید-------------جوان زرد کاهی---------میانسال زرد طلائی--------- مسن بهترین سن خریداری خاکستری ها کودک یا نوجوان است. 1)) قبل از اينكه براي خريد راهي مغازه هاي پرنده فروشي شويد، بايد خوب فكر كنيد و ببينيد از چه نوع پرنده اي بيشتر خوشتان مي آيد. مهم است كه نوع پرنده و رفتارش مطابق ميل و سليقه شما باشد تا بعدها از خريد خود پشيمان نشويد؛ به طور مثال اگر دوست داريد پرنده تان صداها را تقليد كند، بايد به سراغ طوطي ها برويد اما اگر صداي خوش پرنده برايتان مهم است، انتخاب قناري ها، بهترين گزينه براي شماست. 2) به قيمت و هزينه نگهداري پرنده ها توجه كنيد. البته هزينه نگهداري پرندگان خانگي نسبت به هزينه هاي رايج زندگي مبلغ قابل توجهي نيست. در حال حاضر، انواع و اقسام پرنده با قيمت هاي متفاوت- از چند هزار تومان تا چند ميليون تومان- در بازار موجودند. چون اغلب طوطي سانان مستعد سخن گفتن هستند، قيمت آنها نسبت به ساير پرندگان بيشتر است. هر چقدر پرنده كلمات بيشتري را تكرار كند، با قيمت بالاتري فروخته مي شود بنابراين شما امكان انتخاب گسترده اي پيش رو داريد. 3) ابعاد پرنده و قفسش را براساس مكان زندگي خود بسنجيد؛ قفس پرنده بايد عريض و جادار باشد تا بتواند به راحتي در آن حركت كند؛ پس اگر در منزل فضاي كمي داريد، نمي توانيد پرنده بزرگي مانند خاکستری يا طوطی بزرگ اسکندر را در يك قفس كوچك و جمع و جور نگه داريد. اين را هم بگويم كه شيك بودن ظاهر قفس براي پرنده اهميتي ندارد و نكته مهم فقط اين است كه امكان تحرك پرنده در ساده ترين شكل ممكن فراهم شود. 4) به بهداشت پرنده فروشي و سلامت پرنده توجه كنيد چون آلودگي در محيط به سادگي به پرندگان منتقل مي شود. در واقع، هر چقدر محل نگهداري پرندگان تميزتر باشد، احتمال سلامت آنها هم بيشتر مي شود. بهتر است كه پرنده سالم را خودتان انتخاب كنيد و اين كار را به عهده فروشنده نگذاريد. براي انتخاب هم بايد چند فاكتور را مدنظر قرار دهيد؛ ابتدا پرنده را خوب ورانداز كنيد؛ پرهاي پرنده بايد كاملا صاف، شفاف و براق باشد و هيچ گونه بريدگي يا ژوليدگي در آنها ديده نشود. 5) به منقار و مردمك چشم هاي پرنده هم دقت كنيد؛ منقار پرنده نبايد حالت شوره داشته باشد و مردمك بايد شفاف، سياه و عنبيه اطراف آن نيز قابل رؤيت باشد. تورم چشم ها يا هر نوع تيرگي و شفاف نبودن مردمك از بيماري پرنده حكايت مي كند. پاهاي پرندگان شاخص ديگري هستند تا از سلامت پرنده مطمئن شويد؛ پاها بايد كاملا كشيده و فاقد هرگونه لكه هاي قارچي يا هر نوع زخمي باشند. با دانستن همه اين موارد مي توانيد با اطمينان بيشتري پرنده را به خانه بياوريد؛ ضمن اينكه بايد از خريد پرندگان كسل، كزكرده و بي تحرك كه چشمان نيمه باز، رفتار بي تفاوت و تنگي نفس دارند، خودداري كنيد. به هر حال، لازم است براي اين كار وقت و حوصله زيادي به خرج دهيد چون قرار است اين پرنده چندين سال با شما زندگي كند.
|
|
||||||||||||||||||||
| 18 کاربر برای این پست سودمند از timotian عزیز تشکر کرده اند: | aabc, Daniz , farbodafshar, HamidOnline, M.M, NARAQI110, nationalist, nazanin.asaly, pana, pearl, pooria j, sara_ka, sara_tokli, sjalal, نیما, zizex, احمد |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
582 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
|
در تکمیل نوشته خودم و ضمن تشکر از دکتر مقدم باید بگم بله معیار رنگ چشم و سن به ماه اصلا دقیق نیست فقط حدوده .با توجه به مرسوم بودن لفظ فروش جوجه 6 ماهه به خریدار ما هم اینو معیار برای قیاس قرار دادیم .
ایرانیم وارث آزاد اندیشی کوروش پاکی زرتشت عدل انوشیروان شجاعت فرخزاد شهامت خرمدین دانش رازی هنر فردوسی عشق خسرو .... ..........................که این قادسی گورگاه منست _______کفن جوشن و خون کلاه منست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــر فنی
حالت من:
|
دوستان بالاخره جوجه کاسکوی منم اومد خونمون
![]() خیلی شیطونه . همش از سقف قفس آویزون میشه و بالا و پایین میره ![]() فردا حتما چندتا عکس ازش می ذارم ... فعلا این کلیپ رو که ازش گرفتم ببینین : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دوستان طوطی من هنوز اسم نداره . هرکی اسم جالبی به ذهنش می رسه پیغام خصوصی بگه ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از میلاد عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــر فنی
حالت من:
|
دکتر چند سوال در مورد شناسنامه حیوانات :
1- داشتن شناسنامه برای حیوان خانگی چه مزایایی داره ؟ 2- برای گرفتن شناسنامه از کجا باید شروع کرد و چه مراحلی را باید طی کرد ؟ با سپاس
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــر فنی
حالت من:
|
سلام دکتر مقدم ...
من برای طوطیم تکه های سیب و همچنین ذرت تازه (بلال) گذاشتم و بعد از یک ساعت رفتم دیدم سیب ها تکه تکه و بلال ها دانه دانه شده و در کف قفس ریخته ... خواستم بدانم طوطی ها مقداری از سیب و بلال رو می خورند و بیشترشو خورد می کنن و می ریزن و یا این به این معناست که طوطی من ذرت و سیب دوست نداره و به عنوان بازی سیب و ذرت رو خورد کرده و ریخته ؟؟؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از میلاد عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
5,982 بار در 1,372 پست از ایشان تشکر شده است
|
سبک غذا خوردن خاکستری همین فرم هست.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
570 بار در 199 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دکتر مقدم.
می خواستم ببینم شما راهی برای اینکه طوطی ها رو با غذاهای مختلف عادت بدیم می دونید؟ یه طوطی خاکستری هست که فقط تخمه می خوره.یکم ضعیف شده چیکارش کنم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 15, كمك, كنيد؟, مقدم, ممكنه, همه, ها, کاربران, کبوتر, از, اسهال, بیش, برای, تاپیک, جامع, خاکستری, دکتر, در, روز, راهنمایی, سوالات, طوطی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|